hem ertelendiğini haber vermek istedim, hem de sorumu sormak :D yolculuk cuma 00:49'a ertelenmiş. Hava muhalefeti değil, teknik bir inceleme sebebiyle ertelenmiş. siz de uzaya çıkmak ister miydiniz :))
Türkiye’nin ilk astronotu, Alper Gezeravcı’nın da yer aldığı uzay yolculuğu yarına ertelendi! Bu yolculukta olmak ister miydiniz?
Gecenin bir yarısı uzay yolculuğu mu olur , yapsalar ya gündüz vakti de herkes seyretse. Her konuda olduğu gibi bu konuda da sınıfta kaldı bizim ülkemiz. Sabah erken kalkacakların hiçbiri seyredemedi. Valla ben uyudum onu mu bekleyeceğim 🤭
İstemem. Bu ülkeyle alakalı hiçbir şey yapmak İstemem. Halk refahını düzeltmemiş, daha okul ve elektrik, yol olmayan beldeler var. Şehirlerde halk ekonomiden şikayetçi, bunları düzeltmeden sırf bir kişi uluslararası arenada hava atacak diye uzay misyonu çok gereksizdir, tartışmasız hem de... Adamlar 1940 larda bu projeleri başlattılar. Şimdi sen kalkmış yarı aç karnına uzay misyonu görevi başlatiyorsun. İnsan biraz haddini bilir.
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Türkiye’nin ilk astronotu, Alper Gezeravcı’nın da yer aldığı uzay yolculuğu yarına ertelendi! Bu yolculukta olmak ister miydiniz?