Gani Müjde, koronavirüse çözüm olarak Bill Gates'in tutuklanmasını öneren Hakan Ural'a esprili bir paylaşımla cevap verdi. Bill Gates'in photoshoplu bir fotoğrafını paylaşan Müjde, "Hakan abi paket tamam. Bill Gates'i tutukladık, koronayı bitireceğiz. Pazarlık sürüyor" dedi.
Photoshopla Bill Gates'in fotoğrafını tutuklanan bir adamın yüzüne koyan Müjde, "Hakan abi paket tamam. Bill Gates'i tutukladık, koronayı bitireceğiz evvelallah. Yozgat'tan arsa, Bağcılardan iki daire verdik kabul etmedi. Şerifali'den de iki dükkan istiyor. Pazarlık sürüyor" yazdı.
Valla ben de bıktım artik başta ntv olmak üzere diğer bütün korona virüs goy goyu yapan tv kanallarından. Iyi ki aşı olmamışım. Güya tek aşıda kurtulacaktı herkes bu illetten. Babayı kurtulurlar. Bir kere soktular o igneyi boylu boyunca artik ne zaman çıkarırlar bilinmez. 3 yetmedi 5 olur, 5 yetmedi 10 olur.. Aşılama bahanesi hiç bitmez.
Bir de aşılar aleyhine toplumdan gizlenen çok bilgi var. Medya bunları yansıtmıyor. Umarım çok kötü bir durum oluşmaz. Bizim hane halkı da hep aşılandi.
Bişey diyecem zaten Hakan Ural ironi yapmamış mı? burada ciddi değil ki Hakan Ural, Gani Müjde neyi tiye almış onu anlamadım adam zaten dalga geçmiş ciddi bişey dememiş ki :D