Misyonları dünyayı yeniden dizayn edip kontrol altında tutmak olan bu ve buna benzer sermaye sahiplerini; tecavüzcüleri, hortumcuları, uyuşturucu baronlarını tutuklamayan bir yargı sistemine de şikayet etmek ayrı bir kafa.
Bence evet! 😃 adama daha corona çıkmadan teams icat etmiş ne kadar da tesadüf😂😂😂 he tabi bide sağlık vakfı var ve küresel ısınmayla ilgileniyor yani adam her taşın altından çıkıyor 🤷🏻♀️ The new world order hareketlere göre zaten bu virüs olacaktı insanların ölmesini istiyorlar dünya nüfusu azalsın diye tutuklasınlar!! 2023 de bitecekmiş güya onu da söyledi, o söylediyse inandım nedense 🤣 kendi yaptı pisliği temizlemek adına
Hakan Ural kim la diyecektim. Az aşağı indim baktım şu gündüz kuşağında kadınlarla dedikodu programı yapan kişiymiş. Ciddiye alasım gelmedi bir an. Kendince espri yaptı galiba. Espri için teşekkür ederim kendisine...
Hakan ural'i severim ama bu onun dediği birsey değil aslında çok konuşan var bu konuyu. fakat Bill gates'in afrikaya ebola virüsü için yaptığı yardımları gözardı etmemek lazım. Herkes bir suçlu arama peşinde covid insan yapısı bir virüs değil bunu anlamakta lazım
Acunu bile karşısında görse dizleri titreyecek cümle kuramayacak adam Bill Gates e sallıyor oturduğu yerden :D gates nedir ne değildir bilmem ama bu adam oturduğu yerden her şeye sallıyor her şeyi eleştiriyor kendisi dört dörtlükmüş bir şeyler başarmış gibi ve millet de izliyor :D
Hakan Ural asil konuyu gözden kaçırmış bu bill yazın nereye geldi turkiyeye sonra ne oldu yangınlar heryerde tam yangınlar söndü derken ne oldu dolar bi fırladı bağla olayları tüm ardinda kim var Amerikalıların bill onun arkasında kim var İsrail, İsrail kimden korkuyor reyizden yaaaaa 🤣🤣
Hakan Ural biraz uçmuş olabilir ama bu lanet herif kesinlikle masum değil. Kendi şirketinden kovulan , karısı tarafından terk edilen yüzyılın en büyük manipülatörü.
Sorun toplumsal adtallik. Her oltaya gelen, kolay aldatılan bir toplum olursan, eloğlu olsun, icimizdeki koyun çobanlari olsun seni istedikleri gibi evirip, çevirip arzu edilen pozisyona sokarlar.
Karakter bakımından yoksun, akıl yönünden fazlasıyla yetersiz, doğal seleksiyondan bir şekilde sıyrılmış, konuşma adı altında çıkardığı garip sesleri barındıran ve bu eylemi icra ederken itici şekilde sık sık dudaklarını yalayan, fazlaca iktidar yalakası ve bir o kadar da ruhsal açıdan sorunlu bir insan artığının kalkıp da böyle bir tutuklama için çok değerli olan oksijeni tüketmesi acınılası derecede komik! İşin saçma yönünü saymıyorum bile...
Bill Gates'in bundan haberi olsaydı kıçıyla gülerdi. Ama durum şu ki, haberi olamaz bile. Dedikodu programlarındaki bir şahıs, her gün kitap okuyan ve dünyanın en büyük şirketlerinden birini kuran adamı salgının ana sebebi olarak nitelendiriyor. Trajikomik. Programlarda şebeklik yapmaya devam etsinler daha az rezil oluyorlar.