Siz bulun demiş. 😃 Kendini haklı çıkarma çabası. Hemcinsim kendinden onca yaş küçük biriyle evlenince yaygara çıkaran millet buna da ses çıkarmalı tabi. Çocuğu yaşında... bende bilmiyordum haberleri okurken nette gördüm. Aşk konusu farklı millet nefsinin derdinde sadece.
Kaç yıl geçti evleneni bu kadın bu adamla. Hala birilerinin kuyruk acısı var ki bu yaş farkını ısıtip isitip yeniden gündeme getiriyor. Arkadaşım sanane alan memnun sorun etmiyor yaşı sana ne oluyor ki. Ve mutlular çocukları bile var. İnsanlar bazen ne yorum yazacağını bilemiyor. Bu arada Pınar Altuğ hayranı değilim. Sadece bu yoruma kızdım. Gel beni dava et yorumu bu resmen
Aşkın yaşı bana göre vardır kız çocukları bile 35-40 yaşındaki adamlara kaçıyor neyin ilgisi sizi çekiyor anlamıyorum ki erkek den örnek vereyim eğer bir kadın ile evliliğe gidecekse kendinden 1 yaş büyük 1-2-3 kadar da küçük yaşta biri ile olmasını bir problem olarak görmem. Pınar Altuğ ya gelirsem kadın ünlü ne yaparsa yapsın size ne
Bu kadının çektiği nedir hemcinslerinden kadını bir salın artık kocaman kızı var ayıptır günahtır sizene başkalarının hayatına burnunuzu sokmaktan kendi hayatınızı göremiyorsunuz. Alan razı veren razı anlamıyorum gerçekten yuva yıkmak mı amacınız nedir bi salın insanların hayatına burnunuzu sokmayın işsizler
yalnız bişey diycem herkes bu kadının aşkına göz dikti her ünlü ayrıldı bunlar mutlu mesut yaşıyo demek ki yaşla ilgisi yok başla ilgisi var uzun ömürler versin bir yastıkta kocasınlar gerçi pınar altuğ kocamaya koşar adım ilerliyo ama konumuz da buydu zaten :d
Şu milletimiz ünlülerin hayatlarına burnunu sokmaktan bir gün burunsuz kalacaklar inşallah yahu size ne kocasından yaşından başından osundan busundan siz kendi hayatınızı sorgulayın önce? Dünyaya geliş amacınız ne ne için yaşıyorsunuz kimsiniz önce bunu aynanın karşısına geçip sorgulayın !
Ya o insanlar bilerek yapiyor bunu. O yav he kadin gaza gelip cvp yaziyor diye damarina basiyolar. Ayrica ne aski bu kadin her sevgilisini, kocasini aldatti. Ben askerken kocasida bizim alaydaydi ve askerken o gitti yunanla aldatti bosandilar bu kadini hic sevnem cidden bi pisliktir.
Vardır ama bu bazı insanlara şu sözleri sarf etme hakkını vermez. Bunlar evleneli yıllar oldu. Kızları büyüdü, koca kız oldu. Hâlâ şöyle biriyle evlendin, böyle biriyle evlendin... İnsanlar, mutlu insanları hazmedemiyor. Yıllar geçmiş, bir türlü sindirememişler evliliklerini.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Kadın evlenmiş etmiş kaç senelikde ilişkisi var. Çocuğu olmuş. Kendi çöplüğünüzden başkalarına ötmeyi kesin. Daha beterini yapan ünlüler varken bu kadına böyle yorum yapmanız çok saçma. Üstelik yaş farkını belirleyen bir kural yok kendisi bulsa 20 yaş küçük birini gıkı çıkmaz.
Kadının çocuğu boyu kadar oldu hâlâ evliliğine sallıyorlar yahu o çocuk da artık sosyal medyadan haberdar, insan en azından o çocuğun kalbini incitmekten korkar!
Kadın kaç yıllık evli, çocukları büyüdü, yıllar yıllar geçti hala bu tarz yorumlar nasıl atabiliyorlar ya. Aynı yaşta olup birbirlerinin arkasından atıp tutanlarla dolu bir dönemdeyken hala kadına saldırmaları deli saçması
Erkek küçük olunca sorun var ama kız olunca sorun yok nedense size ne abicim mutlular Bu kadar belli etmeyin mutluluklarını kıskandığınızı yazık sizin gibi cahillere.
Sanırım tek dert bu ben kimsenin hayatına burnumu sokmamayı iyi biliyorum biri gelse böyle dese terslerim benim hayatım beğenen beğenmiş kime ne ötesi yok.
Kadın işi biliyor.. : ) Ben yakıştırıyorum.. Erkek yapınca iyi #kadın neden yapmasın? Kadın genç seviyor demekki.. Hayat onun... Kadın cinselliğe düşkün..
Aralarında 10 yaş Bile yok, ne çocuğu yahu. Takıldı kaldı bazı canım. Kıskanıyorlar, çekemiyorlar işte. Cevap dahi vermemesi gerekiyor aslında. Kudursunlar.
Erkek kadın farketmez arada 1-2 yaş fark varsa sorun olmaz bunların arasında 20 yaş fark varsa onu bilemem zevk meselesi eğer erkek küçükse o olgunluğu ilişkide gösterebilecek olduğunu kanıtlaması lazım şahsen ben kendimden 1 yaş büyük olan kızla 1.5 yıllık ilişkim oldu yaş ile ilgili herhangi bir problem olmadı
Ne kadar abartıyorlar, sanki Yağmur Atacan 20 yaşında. Pınar 47, Yağmur 38 yaşında. Aşkın yaşı var mı bilmem ama bu çiftin üstüne gereksiz çok gidiliyor.
Çok uzamadı mı bu mevzu ya. Bayadır birlikteler mutlular kime ne ki
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Gören de adam 19 yaşında falan zanneder. Bu kadına aynı konu üzerinden psikolejik şiddet uygulamayı ne zaman bırakacaklar acaba. Keşke hiç cevap verip etkileşim kurmasa bu yorumlara. Ciddiye almadıkca kesilirler belki
bence bu aşkın yaşı yoktur çok tehlikeli bir ifade kesinlikle
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Herkesin kendi hayatıdır. Gelenekçiler yaşıtlarıyla, modernler farklı yaştakilerle benim gibi postmodernler de yaşlanmayan yalnızlıklarıyla evlenirler. Kimse kimseyi hor görmemeli...
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Pınar Altuğ “Eşek kadar kadın, bula bula çocuk yaşta biriyle evlendiniz.” yorumuna tepki gösterdi! Aşkın yaşı var mıdır?