Magazin Kylie Cosmetics, Melisa Döngel’i paylaştı! Sizce de güzelliği Hollywood ünlülerine taş çıkartmıyor mu? İnciKüpeliFreud Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Dünyanın en popüler kozmetik markalarından olan, ayrıca Kylie Jenner’a ait olan Kylie Cosmetics Melisa Döngel’i sosyal medyada paylaşıp övdü 💜 Kylie Cosmetics, Melisa Döngel’i paylaştı! Sizce de güzelliği Hollywood ünlülerine taş çıkartmıyor mu? Cevapla Marka Soruları Sosyal Medya Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Hatun güzel de Melisayla alakası yok sanki tanıyamadım görünce 0 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 40 +1 yıl güzel kadın..ahu tuğba nın gençliğine benziyor.. 0 0 Yorumla
albydrop Takip Et Yoda Yaş: 48 +1 yıl Surat bu sekli alınca güzel olunuyor öylemi?Boyadan kiz görünmüyor be... 0 0 Yorumla
cadaloz2014 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Yahu herşeyi makyaja bağlamayın. Makyaj yapan herkes güzel mi oluyor sanki. Alt yapı var ki çıkıyor ortaya. 1 0 Yorumla
burcuakpnr Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Fotoshop un anasını ağlatmis ağır makyaj bu ne ya doğal gelsin bakalım güzel diyecek misiniz 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Magazin konusunda 6,2b cevap paylaştı. Ben begenmedm esmer olsn ya 1 0 Yorumla
İmsomniacık Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kylie benzemis 😂 orjinal melisa daha guzeldi 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Magazin konusunda 1,1b cevap paylaştı. İyii 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hatun güzel de Melisayla alakası yok sanki tanıyamadım görünce
güzel kadın..
ahu tuğba nın gençliğine benziyor..
Surat bu sekli alınca güzel olunuyor öylemi?
Boyadan kiz görünmüyor be...
Yahu herşeyi makyaja bağlamayın. Makyaj yapan herkes güzel mi oluyor sanki. Alt yapı var ki çıkıyor ortaya.
Fotoshop un anasını ağlatmis ağır makyaj bu ne ya doğal gelsin bakalım güzel diyecek misiniz
Ben begenmedm esmer olsn ya
çok fazla abartılıyor ya :/
Güzelmi alakası yok makyaj olmasa gorurduk
Kylie benzemis 😂 orjinal melisa daha guzeldi
Herkes birbirinin aynısı
Çıkartıyor vala
bu kadın cidden çok güzel.
Guzel kadın
İyii
transa benzio
Evet güzel kadın
Yapay güzellik