moda vs. umrumda değil. deri sağlıklı gözükebilecekken buruş buruş gözükürse tabii ki gözüme estetik gelmez. isterse adını selülit değil "dünyanın en iyi şeyi" yapın yine sevmem yani. bence kusur yani. ha sevgilimde olsa bir yere kadar umursamam. ama bu selülitin kusur olduğu gerçeğini değiştirmiyor. o zaman gözlük de bir kusur değil eğer kız arkadaşımız seviyorsa. ama tıpta göz bozukluğudur neticede.
herkeste kabahat bunda maharet olmus. vasifsiz dunyaya verdigi insanliga kazandirdigi hicbir sey yokm oyuncu degil sarkici degil dansci degil meslegi yok. sadece enterasan hayatlarini ve koca poposunj sergileyerek milyonlar kazaniyor. where is the adalet?
Bu kadında selülit olması çok normal vücut ağırlığının 3'te biri popo, onu diri tutması için acayip spor yapması gerekiyor. Kim'in zaten çok değişken bir vücudu var sürekli kilo alıp veriyor falan. Her şeye rağmen çok çekici kadın ama Türklerden nefret ettiği için de her şeye rağmen sevmiyorum bu karıyı.
Kim Kardashian'ı ve Kim Kardashianımsıları sevmem kadında popo dediğin ne büyük ne de geniş olmalı, şekilli ve dik olmalı tahta gibi olmamali sadece Kim Kardeshian benim için selülitsiz de bir hicti yani. :)
Kötü görünüyor ama bu bir şuç değil ve insanın elinde olan birşey değil.. dış görünüşleriyle para kazanan insanların yaşadığı zorluk diyelim.. her mesleğin zorlukları var.. hayat işte..
Selülitin kusur olduğunu düşünmüyorum. İnsanın başkasının vücudunda ya da kendi vücudunda olan şeyleri "kusur" olarak tabir etmesini doğru bulmuyorum zaten.
Selülit ostrojen hormonu göstergesidir. Güzel görünmeyebilir fakat roma döneminde selülitsiz kadınlara kadın gözüyle bakılmazdı! Anaç kadınlar selülitlidir net👍
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Kardashian'ın selülitleri sosyal medyayı salladı! Selülit denen kusur güzel bir kadını bile itici gösterme potansiyeline sahip mi?
En İyi Cevaplar