Tuğba Ekinci: "Birine 'çok güzel kadın' denmesi için doğal olması lazım." diyor. Sizce haklı mı?

Konu Fahriye Evcen'den açıldı ve " Ben güzellik hastası bir kadınım, yüz hatlarına çok dikkat ederim. 'Yaprak Dökümü' (2006-2010) dizisinde oynadığı dönemde Fahriye Evcen'in kendi burnu... Güzelden anlarım. Burnu yanlış yapılmış, düzeltilmesi lazım. Ben de magazin programı sunduğum için yapıyorum bunu, rencide etmek için değil. Burnu mandalla sıkıştırılmış gibi. Burnunun kenarları etli kalmış..." dedi.
Birine 'çok güzel kadın' denmesi için doğal olması lazım. Doğal olmadığı için Fahriye benim için 'güzel kadın' statüsüne giremez. Doğal kadın güzeldir... Estetik yaptırmış insanlara 'güzel' demeyin. Burnu yapılınca güzelleşiyor, şimdi buna 'güzel' mi diyeceğiz? O zaman biz niye doğduk böyle; eli, ayağı düzgün. Monica Bellucci 60 yaşına geldi, hâlâ çok güzel. Angelina Jolie 50 yaşında, bir garip oldu, bozdu kendini..." Burak Özçivit'i de Atilla taş'a benzetti ve gözleri ayrık omzu dar dedi 😂
Tuğba Ekinci: Birine çok güzel kadın denmesi için doğal olması lazım. diyor. Sizce haklı mı?
Fahriye Evcen ve Burak Özçivit fanları kadını linç etsede ben hak verdim valla 😂😂
Tuğba Ekinci: "Birine 'çok güzel kadın' denmesi için doğal olması lazım." diyor. Sizce haklı mı?