o ne demek yahu. kakül yakışna güzel ama yakışmayan değil. böyle mantık var mı. kakül bir tarzdır. herkese uymayabilir. bir dünya saç modeli var. baş kulak kaş göz burun çene... yapısına göre görsellik değişir. zaten o nedenle değişik saç modelleri çıkmıştır.
yüz baş yapısına göre en uygununu seçen kadın en güzel kadındır
Cevap oldukça açık ve net bir şekilde ortada bence çünkü Kahkül herkese asla yakışmıyor kendime yapmadım ama fotoğraf uygulaması ile denedim acaba Kahkül bana yakışır mı diye gerçekten hiç yakışmadı ben bu kadar kötü duracağını düşünmüyordum bir kadında Kahkül varsa ve kadın bunu güzel bir şekilde taşıyabiliyorsa rahatsız olmadan kesinlikle güzel bir kadındır. #reda
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayır ne alaka? Sadece yüz tipine göre saç olursa daha iyi oluyor. Mesela ben küçüklüğümden beri kahkül kestiriyorum ve uzatmak istediğimde olmuyor yakışmıyor. Kahkül beni daha iyi gösteriyor. Ama bazı kadınlaraysa bilakis yakışmıyor. Yani bir kadına kahkül yakışmıyor diye çirkin, kahkül yakışana da sırf yakışıyor diye güzel demek doğru değil bence.
Kahkül hemen her kadına çok yakışıyor. Ama kahkül saç modeline geçmeden önce alın durumuna bakmak gerekiyor. Eğer ki alın darsa kahkül yakışmaz. Kahkül saç modelleri alnı geniş olan kadınlara daha çok yakışıyor.
sadece kahkülle sınırlayamayız ama kahkül yakışmıyorsa yine güzel olabilir. Fotolardaki ünlüleri görünce düşündüğüm kahkülsüzde güzeller kahküllü olarakta. Bana güzel olduğumu söylerler ama saçım kıvırcık ve kabarıyor , kısa süreli kahkül denesem ve yakıştırsalarda kahkülsüz bence daha güzeliim.