ÇALIŞANLAR TUVALETTEN GELEN SESLERİ DUYDU

SESSİZLİKLERİNİ KORUYORLAR

Fazla abartıldı
Tanınan biri olduğu için biraz dikkat etmeliydi.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Fantezi yapmış sevgilisiyle heyecan katmak istemiş ve yapmış. Bizim ülkede cinsellikle alakalı her gün haber yapılır her gün konuşulur çünkü başka hiç bir problem yok memlekette. Kız gidip başkasının kocasıyla mı sevişmiş? Veya adam başkasının karısıylamıymış? Hayır, ee o zaman haber değeri nedir?
Her hangi biri yapınca bir sıkıntı yokta adı sanı bilinmiş birileri bir şey yapınca neden abartılıyor anlamıyorum. Sonuçta onlarda birer insan ve özgürlükleri olmalı...
Cevap
42Cevap
Ben her zaman şunu söylüyorum Evet insanlar modernleşmeye çalışmak istiyor Bu sadece Dilan Çiçek meselesi değil gülücü toplumuna baktığın zaman da insanlar modernite adı altında ahlaksızlıkları ön plan sürer oluyor işe bunu söylediğin zaman da hemen Hedef haline giriyorsun Ben buna gerçekten sinir oluyorum Sonuçta toplum olarak ahlaki bir değerimiz vardır Öyle değil mi bunu hiç kimse inkar edebilir mi edemez Tabii ki herkes istediği haltı yemekte özgürdür ama ben o kişiyi ne göreceğim ne duyacağım Çünkü ben böyle bir şeyini görmek zorundayım niye duymak zorundayım gidecekler öteden ne halt yiyorsa yiyecekler Bu kadar basit bu daha tartışma konusu bile olamaz
Saçma sapan yerlerde diğer insanları rahatsız ede ede çiftleşmek çok normal görünüyorsa ben şu an eleniyorum😄 abi her şey normal, kız ünlü olduğu için abartılmış olması mı anormal? Hayvan değiliz ki olur olmadık yerde kimseyi umursamadan çiftleşelim?
Şimdi ahlaki değerler devreye giricek buna tamam ama insanların özel hayatınıda bu kadar cesurca dalmamak lazim bence kendi fikrim
Ne basılması karşiim yeni dizimizin sahnesini çekiyorduk
Aman bize ne ya? Bizim derdimiz bize yetiyor. İster arabada, ister trende yapsınlar bize ne?😀 Yapacak yer bulamamışlar demek ki. Ünlü olunca böyle olunuyor demek ki.😀
Pek hoş olmamış açıkçası.
Böyle bir şey yapacaksan, Kadıköy'de belli başlı mekanlar var. Her yerde olmaz.
Magazini bırak TV yi son bir senedir açmıyorum. Ne de olsa AKP propagansaından başka bir halt yok TV de.
Olay iğrençlik zaten ama bize ne yani... İğrençliği abartmaları milletin gözüne sokmaları yanlış olan
Bunları konuşacak kadar neden bu kadar anlam yüklüyorsunuz anlamıyorum. Kim ne haltı yerse yesin, bize ne ki?
Bari gürültüli bir mekana gideydiniz kadıköyde olsa göze batmaz :D
O kadar ünlüsün o kadar paran var. Bu kadar vizyonsuzsun madem Beylikdüzünde günlük kiralık daire tut o zaman :D
Tanınan kişiler bence bu tarz şeylere dikkat etmeli.
Ne olmuş yani ünlü diye tuvalet fantezisi de mi yapmasınlar😂
Bari evde yapın ne yapacaksanız yazık be bunlar insanlara örnek olacak kişiler bir de
İsteyen istediği yerde yapar millete ne yaw😂
Dolar olmş 10, açık açık ülkeyi s. kiyo adamlar, kimin tuvalette s. kiştiği umrumda değil şu an
Magazin dedikodularını sevmem. +5 xperimi alıp gideyim Müsaadenizle.
Abartıldı mı bilmem ama onlar işi pişirmiş. Afiyet olsun diyelim, gerisine karışmayalım.
Havada karada denizde Kaya da deniz başı havuzbaşında everest te yapılabilir
Kim ne yapmak istiyorsa yapabilir kimseyi rahatsız etmeden yapsınlar 😅
ünlü olunca böyle oluyor işte
beni neden basmıyorsunuz biriyle tuvalette
Bizde tuvalet olayı meşhurdur zamanında hande atizide yakalanmıştı
Fuhuş yapmış birde umuma açık tuvalette hoş mu görelim.
aslında haber degerı yok ama unlu olunca sorun oluyor benımde yapmıslıgım var adenalın olsun dıye mekanın tuvaletınde yakalanmamıza regmen haber olmadı :) ıyıkı unlu degılım
Hiç umrumda değil. Kimseye yaptığı b%k yüzünden prim veremem. Konuşmaya bile değmez.
Dilediklerini yaşayabilirler ama bunu topluma açık/herkesin kullandığı bir mekanda yapmak hadleri değil. Ben şahsen gireceğim tuvalet kabininde beş dakika önce birilerinin seks yapmış olmasını istemem
Evleri yok mu bunların? WC fantezisi de ne bilim 😂
Evde sevissinler otelde sevissinler. Kimsenin baskalarini rahatsiz etmeye hakki yok. Baksana millet kovmus
Çok güzel bir kadın ya Dilan
Banane ya ister yesinler ister icsinler
Canları orada çekmiş ne var ki
Umrumda bile değil bu reziller
Adamlar herhalde farklılık arıyor fantezi felan ☺️
Belki de özellikle gündem olmak için yapmışlardır
Gündem olmak için herşeyi yaparlar inanirim
Bırakın sevişsinler çifti.
zevk onların kime ne bundan.
Ya bu kız da ne oynak bi tip
Tek kelimeyle İĞRENÇLİK bunun ismi
Sonuçta herkesin başına gelebilir