Evet, çokça duyduğumuz Kuranı yırtan kız aslından maymuna dönüşen kızın:Bu kadının (Patriciana Picinni’nin)Yapmış olduğu bu heykeller gibi:Bal Mumu heykeli olduğunu biliyor muydunuz?
Evet bir bal mumu heykeli. Ve 2005 yılında New York Üniversite’sinde düzenlenmek üzere yapmış olduğu bir eser aslında. Ve kötü kalpli insanlar tarafından tüm dünyayı sarsan korkunç bir yalan ortaya çıkarılmış.
Kuranı yırtan kız efsanesinin aslında bir bal mumu heykeli olduğunu biliyor muydunuz?
Bir zamanlar, hatta şimdilerde bile çokça insanın inandığı bir aldatmaca.
Kuranı yırtan kız
İnsanları korkutmak için böyle dini zorunlu yaptırmaya çalıştır, yaklaşık 2008 yıllarında çıktı bu fotoğraf, o zaman çocuktum ve gerçekten inanmıştım buna. Rüyalarıma girip korkutuyordu beni. Yıllar sonra anladım böyle saçmalıkların yalan olduğunu, böyle saf insanları oyuna getiriyorlar. Üzücü.
BlackOutsss ikiniz de yanılıyorsunuz. Bu söylenti taaa doksanlardan beri var. O dönem internet bu kadar yaygın olmadığından dolayıdır ki insanlar baya baya inandı. Bazen enteresan ve trajı düşük gazetelerde bu fare kız fotoğrafı eşliğinde çıkardı bu söylenti. E dedim ya internet yaygın değil millet ne bilsin o heykel traşı ve eserlerini. Baya baya inandılar yani. Ama sonra internet yaygınlaşınca işin foyası meydana çıktı.
Uyan da balığa gidelim hala böyle saçmalıklara inanan var mı? Kuran yırttı ekmeğe tekme attı cami duvarına bilmem ne yaptı bunların cezasını bu dünyada verecek olsa cennetle cehenneme ne gerek vardı
Kur'an yırtan bir insan fiziksel olarak olmasa da zaten ruhsal olarak maymuna dönüşmüştür. Kurân a özel bişi değil. kim kimin kutsalına hakaret ediyorsa insanlıktan çıkmıştır.
Inanmamistim ama fonta verilen kuran sesi beni acayip heyheylerndirmisti korku olarak :D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
yanlız bu yalan ortaya çıkalı 10 sene oluyor zaten. siz biraz geç kaldınız sanki. bide 15 yıldır yüzünün yarısı yanmış bebek resmi dolaşıyor mu ortalar da merak ettim.
En İyi Cevaplar