Son dönemde yüzündeki değişimle sık sık adından söz ettiren ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz estetikleriyle ilgili olarak 'Paşa gönlüm o an öyle bir şey istedi, denemek istedim' açıklamasıyla uzun süre konuşulmuştu. Deniz, şimdi de son haliyle gündem oldu. Özel bir geceye katılan ünlü oyuncu tarzıyla beğeni topladı.
2014 Miss Turkey yarışmasında ikinci olduktan sonra oyunculuk kariyerine adım atan Dilan Çiçek Deniz rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle sık sık gündeme geliyor.

Son dönemde yüzündeki değişimle dikkat çeken Dilan Çiçek Deniz "Badem göz, çene dolgusu ve Fransız askısı" yaptırmıştı. Deniz estetikleri hakkında ise 'Paşa gönlüm o an öyle bir şey istedi, denemek istedim' demiş ve bu açıklamasıyla uzun süre konuşulmuştu.
GECEYE DAMGA VURDU

Dilan Çiçek Deniz şimdi de son haliyle gündem oldu. Özel bir geceye katılan ünlü isim siyah transparan elbisesi ile geceye damga vurdu.

YORUM YAĞDI
Dilan Çiçek Deniz'in son pozları kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Ünlü isme; 'Harika görünüyorsun', 'Asil ve güzel', 'Her zamanki gibi çok güzelsin' şeklinde yorumlar yapıldı.
Sence de olaylık mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Olay olacak bir poz göremiyorum 😎
Hayır nesi olaylık ki gayet normal pozlar. yabancılarda daha olay olabilecek resimler paylaşıyorlar ki onlarda normal kime ne isteyen istediği gibi paylaşabilir zaten görmek istemeyen takip etmez ya da bakmaz
Poz verin dilan hanım
Yav bırakın şu ünlü takıntısını geceden beri önüme çıkıyor şu soru. Ne yaptıysa yaptı kendinize bakın biraz.
Pozu verirken üstüne atlayan kediden korkan Dilanın şaşkın bakışları olay oldu. Gibi bir durum söz konusu olmadıkça bu pozlar olaylık değil.
Aşağıdaki ilk görsel de gözlerim bozuluyor. Bir tane Dilan yeterdi. Olaylık bir poz yok. Daha iyi bir poz beklerdim. Kıyafeti fena değil.
Aynen boya bi olaymış gerçekten olay olay olay yani öldüm bittim.. O derece olaymış 😏
Ya bence olay olacak bir şey yok kız her zamanki pozunu vermiş
bunları paylaşmakla para kazandırıyosunuz. hı menfaatin varsa olabilir tabi.
İyi gideri var pozları güncel NÜ moda harika buldum. ben cinsel olarak bakarım olaya.
a-abla göğsünde neden siyah yüz maskesi var?
Bana göre öyle Aman aman Olay Olacak bir durumu yok
Aynı pozları veririm hiç de olay değil. Ne kadar abartiyorlar ya
Bu kadın ne çekici ne güzel geliyor Hande ercel olsaydı olay olmasına inanırdım..
memlekette konuşulacak o kdar şey varken na yazıkki gündeme bak
Olaylik değil zaten alışkınız ünlülerin bu hallerine fkkgf
Burada şok edici ne var anlayamadım Bunlar sokakta da böyle geziyorlar
Yok ya.. Günümüzde ünlü olmayan kişiler bile veriyor bu pozları
Güzel kız, fiziģi güzel, pozlar olaylık deģil
Paşa gönlüm öyle istemiş lafa bak bu vücut sana mı ait ahirette sorarlar zaten bu kadar açılmanin hesabını olay Ahlaksızlik oluşu
buna olay diyenleri alalım, al bunları, al al al
Bence değil olay olacak ne var ki pozlarda sdkffds
Güzel değil çok sıradan birisi
Buda estetikliler kervanına katılmış
Normal işte ne olayı.
Yani ilgimi cekmez kim oldugunu bile bilmiyom
Donla davete gıtmek gerçekten olay
Bu muymuş olay ben paylaşsam daha olay olurdum
kürdan gibi kadın neresi olay oluyor bunun
Bi olay göremedim🤷🏻♀️😂
Hadiseninkiler daha olay bu ne yani 😄
Bu pozlar olay değil. Kıyafetler iyi.
Senin bir pp resin vardı o daha olay
Bi değişiklik göremedim
Niye olmuş ki
Normal işte. Güzel kadın ama
Pek olaydık bir durum görmedim ben
Bu kadının normal pozları bunlar
Bu kadini begenmiyorum kurbaga gibi bakiyor
Olay olan ne gosterirmisin
@kırmızırujlukızzzz Bnde merak ettim
Eh işte bunlar yani.
Eh işte akmasa da damlar
Kuru kemik torbası 😅
normal?
kaşar cunkü
Değil aşırı çıplak
Sıradan herkes gibi.
Tanımıyorum umrumdada değil
kim ki o kadın 🤔
Olaylik
B"k gibi pozlar , hiç etli butlu degiller
etli butlu olsalar obez yağ torbası dersiniz
@derincedusuncelerr yoo takıldığın boktan erkekler öyle diyosa ben ne yapim , erkek ortamınızı degistirin
@derincedusuncelerr sende aynısın bak sende aynı boktan tiplerle sevgili olmuşsun belli
Boktan erkeleele bizi bir tutmayın etli butlu candır
@derincedusuncelerr resmen sadece pislik erkeklerin zevkine göre hareket ediyosunuz he canınız cehenneme
eski flörtüm "tontiş" diyordu bana :) bacaklarım kalın diye ve yanaklarım var diye :) Böyle şeylere takılıp özgüvenimi düşürecekte degilim ama insanın canı sıkılıyor yine de
@derincedusuncelerr o zaman hakettigin tiplere git benim için etli butlu kızlar candır
@derincedusuncelerr ama işte benim tipimi seven yok sert mizaçlı değilse de siz bakmıyosunuz hadi bakalım
@derincedusuncelerr siz de sert mizaçlı görgüsüz eciş bücüş tehditkar tiplere gidiyosunuz sadece
@derincedusuncelerr ayrıca zayıf isteyen erkek penisine güvenmiyordur
zayıf kadın seven erkekle penis boyu ne alaka
@derincedusuncelerr penis boyu demedim yatakta zaptedemiycegini düsünür ve zayıflar iyi değil ki
@derincedusuncelerr siz erkek zevklerinizi degistirin acilen
ee tabi orası öyle çocugu rahatlıkla ittirebiliyordum bile.. kendisi zayıftı baya
@derincedusuncelerr 🤣🤣🤣
@derincedusuncelerr yanlışlıkla yutma da shsbs
@derincedusuncelerr yatakta etli butlu olucak erkeğin üzerine cıkıcak sarsıcak , üzerime çıktıgı zaman zor hareket etmem lazım
@derincedusuncelerr sende mi seks yaptın vay anasını bı ben sapım
seks yaptım demedim sen yazdıklarımı nasıl okuyorsun ya..
şakalaşırken ittirmekten bahsediyorum ben, konuyu sekse getiren de sensin zaten neyse boş ver
@derincedusuncelerr çok zoruma gitti he ne tipler seks yapıyor ben sapım 24, yaşıma giricem Ağustos'ta
@derincedusuncelerr olsun
@derincedusuncelerr ne tipler sevgili ediniyor
insanların özel hayatından sanane
@derincedusuncelerr neyse belli sende sert mizaçlı eciş bücüş tıp sevdalısısın
@derincedusuncelerr lan ôzel hayatınız diyon da eli yüzü düzgün tiplere bakan yok o nedenle ilgilendiriyor sap kalıyosun sonra
@derincedusuncelerr o nedenle ilgilendiriyor hep aptalca tercihler yapıyosunuz
oğlum bir kadınla nasıl konusman nasıl flört etmen gerektiğini bilmediğinden sap kalıyorsundur. Sert mizacın olmadığından değil. Kadınlar yanında gülüp eğlendiği erkekle de sevgili olabilirler.
@derincedusuncelerr hayır kad8nla nasıl konusulması gerektiğini biliyorum ama isyan etmekten konusam8yorum ki
@derincedusuncelerr gülüp eğlendiği erkek sert mizaçlı değilse reddediyosunuz
@derincedusuncelerr sert mizaçlı değilim diye sende aynısın mesela
@derincedusuncelerr yoksa bende yerinde ve güzel espiriler yapıyodum , kızlar beni ince ruhlu centilmen olarak bilirlerdi onlara düsman olmadan önce
@derincedusuncelerr siz anca zayıf kadın isteyenlerle sevgili olun zaten , resmen piyasayı onlar ele gecirmis
@derincedusuncelerr benim tipi sevmiyosunuz begenmiyosunuz sende
@derincedusuncelerr * tipi yoksa bakmıyosunuz lafınsan belli , etli butlu olsalar obez dersiniz demenden belli öyle tiplere de şans verdigin
kankam mesaj at yorumları işgal etmeyelimm belli ki senin konuşasın dertlesmek isteyesin var
@derincedusuncelerr yok sadece gerxekleri söyledim
@derincedusuncelerr öyle bir grnelliyosun ki yok neymiş obez dermişiz her türlü pislikle takılın sonra herkes aynı
@derincedusuncelerr Xp seviyem yetmiyor mesaj atmaya ve kalsın sende aynısın belli
@derincedusuncelerr bak mesela inkar etmesin tipimi sevmedin dediğim zaman çünkü sende çirkin buluyosun yakışıklı bulmuyosun sende aynısın ne konuscaz Çok yaşa
inkar etmedim cirkin oldugundan değil cok fazla yorum attığından hepsine cevap veremiyorum
Çok kuru ve zayıf
Yoo onlara normal
cok zayıf
Maşallah ☺️
Değil
Oyyşş keşke benim olsa 😍🔥🔥♥️🥰😛🤗🤯😵😵🌹
normal bence
Bencede olaylık
Değil bence