Yakışıklı dedigin adamın tipe bak :D Bir tane ağzına patlatıp o köfte dudaklarını kanatasim geldi tipini s. ktimin. Bu devirde yakışıklı olmak için erkeklerin karı gibi dudağı olmasımı gerekiyor? Yakisiklilik-guzellik görecelidir de, bence Burak Özçivit bu adamın 10 katı daha iyi en azından daha maskulen ve erkeksi bir herif. Adama Yunanistanda, Sırbistan'da, Romanya'da hastalar ve biliyorlar adamı oynadığı dizilerden.. sana öyle gelen başkasına böyle gelir, fakat sen tipik özenti Türk kızı olup tüm italyanlari bu model üzerinden değerlendirirsen ozaman m.. alsın.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
burak özçivit sıradn bir tip bu adam gayet yakışıklı ve neredryse tüm ülkelerin kızları bu adamı seviyor saçma sapan şeylrr yazmışsın adam hakkında ayrıca çok da erkeksi
Evet italyan erkeklerinin çok Yakışıklı olduğu doğru bir erkek bunu da kabul etmeliyim ki ünlülerden bir yakışıklı varsa o da benim gözümde Alperen Duymaz dir net.
Ben daha önce gittim sen de git gör muhtemelen insanları tanıyınca ülkeyi mimarisini vs beğensen de tatilini kısa keser gelirsin. Öyle dizilere filmlere çok fazla kanmamanı tavsiye ederim. Korona'nın İtalya da daha başlarda bu denli ağır geçmesinin nedeni tuvaletten sonra dahi el yıkama huyu olmayan kişilerden kaynaklıydı belki korona biraz öğretmiştir el yıkamayı vs.
Ha genel anlamda da Türkler, İtalyanlar ve İspanyollar Akdeniz ülkesi olmasından dolayı birbirine benzerler.