ya ne gelini iki insan bir süre sevişip ayrılacaklar, hemen evlilik muhabbeti düşünmek magazin saçmalığından başka bir şey değil. ünlü oldukları için takılamıyorlar mecbur ilişki yaşıyoruz diyorlar.
Yaşadığımız toplumun bu yönünü sevmiyorum, bizim ülkemizde çiftler asla kendi başına karar alamıyor çünkü aileler çocuklara hangi yaşta olursa olsun hep bir müdahale etme peşindeler. Buna göre cevap verecek olursak ailesi istemeyen biriyle ilişkimi sürdürmem çünkü ailesi ile arasına girmek istemem. Böylesi daha iyi olur.
Tehlike arz ediyor Hadise hanım... Sırf ilişkisi oldu diyedir. Kendi oğullarının kaç karı s*ktiğini düşünmezler kadın ciddi ilişki için çabaladı olmadı diye istenmeyen insan oluyor. Bizim iğrenç Türk toplumu kafası kadın yaparsa ırıspı erkek yaparsa aferin oğlum..
O istiyor dediğinin de bir nefsi var onun da senin gibi bir cinsel isteği var, onu da sen koruyacaksın. Adam olan bunu der. Diyeceksin ki; " Git işine yarın bir gün evleneceksin erkeğinin yüzüne nasıl bakacaksın"... Ama tabi avın gözünü döndürmüş ve siz adam olmadığınızdan dolayı diyemiyorsunuz. İşte bunu demediğiniz için kendiniz de öyle temiz diye tabir ettiğiniz hatundan isteyemezsiniz... Önce sende kafanı ve ruhunu temizle... Neymiş kız istemiş, kendini koruyacakmış sjsjs
Bu durumu yaşadım. Ve eski sevgilim beni değil ailesini tercih etmişti. Kötü bir durum gibi gözükse de iyi ki ailesini tercih etmiş. Beni büyük bir dertten kurtarmış oldu 🙂
Bir kere onay alamadim sebebi tesetturlu olmamamdi. Kapali gelin istiyorlarmis 🙄 Ben o zmn bir sey yapmamistim yalak yalak hareketler yapmadim mesafemi korudum ztn sonradan da ayrildim baska sebeplerden. Genelde aileler istemedigi zaman o iliskiden hayir gelmiyor. O yuzden aceleci davranmam akisina birakirim
Ben de olsam istemem kadın ortalık malii adam insan degil giyinmeyi bilmez hareket etmeyi konusmayi kalkmasını oturmasını bilmez bundan ne eş ne anne olur yatak olur bundan sadece bunlar özenen o. rusbu bir gençlik var
Hiç kimsenin namusu yaşantısı bizi ilgilendirmez herkes kendi yaşantısına baksın kimsey dört dörtlük değil.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hadiseyi kim niye istesin ünlü dünyasının falloşu, para için yapmadığı halt kalmadı yahu arkadaşının kocasına bile baktı hiç mi utanmadın yüzüne bakarken, bunlarla evlenmeyi düşünen erkeklerin de aklından şüphe ediyorum valla
Depresyona girerdim sanırım. Yani zor olan şeyi yapmış birini sevmiş o da beni sevmiş ve evlilik düşünmüşum , ailesi beni istemiyor. Insanı dert gam yıkar bu da derdin başı
Bence kendini sevdirmeye çalışmak lazım sevmedi diye hemen vaz geçmek olmaz. Yok gerçekten olmuyorsa büyük sorunlar varsa ailesiyle sorun yaşamasını istemem. Geri adım atarım. Gerçekten sevmek bazen ayrılığıda göze almak demek sevdiğin için. Çünki arada Kalan bir erkek ya da kadın fark etmez asla mutlu olamaz. Hep bir yanı eksik kalır.
Ben de olsam ben de Hadise gibi birine izin vermeyebilirim. Hadise bana tuhaf, özenti, nerde nasıl davranması gerektiğini bilmeyen ve dengesiz geliyo..
Biliyorum herkes kendinden sorumlu nasıl yaşarsa yaşasın, davranırsa davransın ama evlenilecek biri değilse evlenilecek biri değildir. Kendi sorumluluğu ise sorumluluğunu davranislarini, erkeklere olan gevşek davranışlarını, sahneye çıktığında giydigi donları alsın ötede oynasın ya da kendisi gibi birini bulsun v. s ama evlilik, çocuk yetiştirmede düzgün, ağırbaşlı, güzel bir örnek olacağını sanmıyorum.
Tamamda bırakta bunu onu alacak adam düşünsün herkesin bir kör alıcısı vardır ben hiç dert etmem öyle şeyleri çünkü herkesin kusuru var ben önce aynaya bakıyorum 😊🤷♂️
Ona bişey demiyorum herkes kendine bakmalı zaten. Ben olsam ben de pek istemem diyorum yorumumda zaten soru da bu ve altına nedenini söyledim. Kabul etmek istememe durumum da benim düşüncem. Ha çocuğum ille de seviyorum derse iyi biriyse kabul görülebilir o ayrı ama kabul görmemelerini de kendi açılarından haklı buluyorum.
Benim tahamül edebileceğim bir durum değil. Aile bağlarına önem veririm. Bu durum beni etkilerdi. İlişkimizide etkileyeceği için çözüm arardım. Bu konuda net iseler sanırım kötü sonuçlanırdı🤷♀️
Bu adamın ailesi buralı ayrıca kök olarak urfalılar değil hadiseyi gelin almak şu an oğullarının ismini bile böyle duydukları için aşırı rahatsızlardır kesin o aileye hadise giremez
Kocaman insanlar ailelerin o yaştan sonra sadece saygı duyması gerekiyor. Sanki daha küçük toy kişiler. İkiside işi gücü olan yaşını başını almış kişiler.
Önemli olan benim sevgim ailemin değil aynısı karşıda aile içinde geçerli aile dedin hertürlü kararlarının arkasında durması gerekiyor diye düşünüyorum
Annesi babasi dindar galiba adamin. Annesi tesettürlü diğer akrabalari da. Bi de Gazinateplilermiş. Yani Hadise yi gelin olarak istememeleri çok normal. Adamlarin bu dünydaki şanla şöhrette gozu yok demek ki, yoksa Hadise yi kim gelin istemez?