çoğu kişi Ece Ronayı haklı olduğunu düşünse de aslında haklı olan Mehmet Ali Erbil
neden?
Mehmet Ali Erbil söylemezsem olmaz programında gerçekten doğru söylüyor whatsapp konuşmasına dikkatlice bakarsak kızın attığı son mesaj çok teşekkür ederim.. tam 17:29da atılmış
ve onun hemen ardından yarım saat arayla tam 18:00da atılan mesaj bu akşam seninle uyumak istiyorum.. aniden
bir erkek neden aniden bir kıza böyle bir mesajı atar ki?
ben size olayı söyliyim
Ece Ronay Türkiyedeki bazı kızlar gibi çıkarcı bir kız bu tip kızlar gençken eskortluk yapar ifşacılık yapar son yaptığı da zaten bir ifşacılık ama nasıl rüzgara göre dönerler erkekleri öyle bir parmağında oynatırlar ki farkında olmaz
normal bir insan onun yapmak istediklerini ve aslında ne yaptığını anlayamaz yaptığı şey tamamen kaşarlık yapıp m. erbili tuzağa düşürüp böyle bir mesaj karşısında rüzgarı değiştirip taciz edilmiş mağdur edilmiş rolünü oynamak
yani kızın amacı prim kasmak gündeme gelmek haklı çıkmak kadına kıza taciz olayı kadarda gündem olacak malzeme var mı normal biçimde adamı kullanırken bu sefer bir skandal haberiyle kullandı
taciz falanda yok ortada :D ne yaptıda taciz yani yolda yürürken göğüslerine mi saldırdı yüzlerce taciz mesajı alıyoruz hergün ifşa mı ediyoruz biz
.
zaten Mehmet Ali Erbilde tam aradığı biriydi kızlara zaafı olan ağına düşürüp düşürüp etinden sütünden faydalandı en sonunda böyle bir tuzakla onu düşürdü
bu şeye benziyor bir erkeğin karşısında soyunup soyunup erkek karşılık verice tecavüz ediyor diye bağırmak gibi
aynısını işte whatsapp mesajında görüyoruz
30 dk içinde görüntülü şov yapıyordu 18:00da böyle bir mesaja karşılık rüzgarı değiştirdi bu sefer taciz edilen mağdur edilen rolü oynuyor
sonuç olarak kız deli gibi prim yaptı mı yaptı
m. alinin amacı kızı becermekti beceremedi şeytani kediye çarptı kızında amacı köpeğini her türlü kullanmaktı
özellikle bu mesaj bir taciz ise herkes tacizci zaten
özetle şeytani kedi zaafı olan aslanı tuzağına düşürüp kuzu çevirme yaptı :D
bu konuda haklı olan Mehmet Ali Erbil arkadaşlar
Mehmet Ali Erbil
Ece Ronay
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
altında yatıp ünlü olacağına taciz süsü verip ünlü oldu :D
Yan yana geldiler Ondan önce muhabbet ettiler telefonla Kız kim bilir neler dedi Maliye. Tamam Mali çapkın hepimiz biliyoruz ama Gerek yok böyle şeylere bence
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
malide amacı kızı becermekti ama kızda onu kullanıyordu son bu olayda anlattıklarım gibi işte
Adamı savunmak için destan yazmışsın adamın dediği lafa bak bundan sonra sosyal medyadan yürümicem diyor. Hey Allahım sizin gibi insanlar da bu sapıkları savunuyor işte kendi kendine üretiyor kafasında haklı çıkarmak için
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
ben savunmuyorum. gerçekten ortada taciz olsa savunmam niye savunayım. m. ali erbilin amacını biliyoruz kızı becermek istiyor ama adam bunu yapamadı ki bile :D
kız aynen sorumda paylaştığım gibi. m. ali erbil çapkın mı evet ama burada bir kusuru yok bence. kız sevinmiştir kendisine asıldığına büyük bir malzeme olarak kullanmış oldu
O 30 dk arada görüntülü mü konuştular diyosun yani
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
videodan konuşuyorlardı görüntülü konuşuyorlardı eskortluk yapıyordu. m. ali erbilin hizmetçisi yem attı ona o da sonra işte taciz edildim vs.
m. ali erbilin söyledikleri doğru birde yani bu ece ronay zaten belli ki geçmişte eskortluk yapan ifşalarını paylaşan biri :D yani normalde bir eskort bu. bu tip ifşacı eskort kızlar para kazandıktan sonra müziğe ve mankenliğe yönelir. ama erkekleri özellikle ünlüleri de kullanırlar ünlülerde onları kullanır tabi. eğer olumlu bakarsa sorun yok olumsuz bakarsa böyle malzemeler çıkar medyaya