Dün gece yine Gizli Kalsın’da görülmüşler. Ne düşünüyorsunuz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bu kız milletinin birçoğu tipe bakmıyor. Hatta sanılanın aksine paraya da bakmıyor. Konuşma becerisi ve centilmenliğe düşüyorlar. Tipi de iyiyse kendilerini şanslı görüyorlar. Tipi iyi değilse olsun ben seviyorum diyorlar
Evett
Sosyal medya fenomenlerinin erkeklikten bi tık uzak olması ya da "Avrupa Erkeğiyim" çabasından kaynaklandığını düşünüyorum...
Burada bahsettiğim kadın haklarına karşı çıkalım erkekler üstündün diyen eski yobaz tip erkekler değil, tabiki kadın erkek eşittir fakat erkekler son 20 yıldır kızlaşmaya baaşladığını üzülerek söylüyorum.
Pembe giyinmiş mevzusu değill tarz olarak kızlara hiç olmadığı kadar yaklaşıldı davranış olarakta kızllaştılar ve genelde bu tarz adamlar hem modern hemde kızlaşmamış erkek olması ve bunun yanınada tip eklenince kadın etkilenmiş olabilir...
herkes para demişte parada kızlarda çekiciliği tetikleyen etkenlerden biri + sadece para olduğunu düşünmüyorum birde işadamlarının ciddi ve ağırbaşlı olması da çekicilik yarattığı kanaatindeyim
Bakın şuna aşk demeyin yemin ediyorum sövmekten yoruldum ben. aşk bukadar basit bir şey mi ya her ay birisi ile beraberler aşk diyorsunuz demeyin aşk falan ya iliski diyin şuna
Ya bu ünlü olan kızların çoğu zaten iş adamlarıyla birlikte olması şart burada yazamıyorum anlayın işte
Cevap
102Cevap
hiç bişey düşünmüyorum şahsen sevsinler der geçerim
Nargileyi müzik aleti çalar gibi uflet ne güzel valla. Neyse konu o değil gizli görülmeleri doğru çünkü yaş farkı var aralarında.
Pardon yaşıtmış bunlar
Sadece fotoğrafa bakınca anlaşılmıyor değil mi? Görüşünüzü göresiye kadar yaş farkı var sanıyordum
:D :D aşk olduğuna kim inanır kadir inanır anca
baktı tabi danla tipi idare eder parası da var karekterine de biraz göz atmıstır iş tamam işte ama fazla sürmez tabi bu
Benim hatun daha 15 yasinda o zaman sorun yok.
kadinin buyuk oldugu iliskiler bana her zaman daha samimi gelmistir.
Standart kadinlar parayi ve gucu sever ayni zamanda tasinmayi..
Ben onu bunu bilmem anlamam tek bildiğim bir şey var o da ikisinden de kısıtlanamaz derecede nefret ediyorum nefffreeeeett!
Bu kadın çok itici ya erkek olsam 10 tane aletim olsa bi tanesi kalkmaz bu maymuna
Danla’nın sevgilisi yok muydu zaten? Işık hızında sevdiği insanı değiştiren kişilerden ne beklenir ki? Para diyorum ben.
Ah ulan para sen nelere kadirsin. 🤣🤣🤣 Öyle çıkıp delş gibi birbirlerine aşık olmuşlar sebebi o demek isterdim ama büyük ihtimal parasal güç. 🤣🤣
Bu kadın bi çocukla beraber değil miydi ya ne ara bu adamla aşk yaşar oldu ben artık yetişemiyorum 😢
Danla, Cemal Can'la çok iyi yakışıyorlardı. Ama kanka oldukları için o iş zor tabii biraz şaşırdım habere.
Ah be Damla ne güzel ne doğaldın cılkını çıkardın sen de 😒
Umrumda değil niye bir şey düşüneyim birde bunlara mı kafa yorucam
herkes para demiş sanki danlanın açlıktan nefesi kokuyordu
Paranın kokusu ve para sevdası ateşlemiştir qsqfda😀
Böyle olacağı belliydi zaten. Adamda akp'li tipi var 😀
İşadamlarıyla sevgili olmasalar zaten rahat bırakmazlar o camilarda onları.
Para diyonuz da hatun da zengin yani dkfjb mantik askidir bu
Adamın yaşı var para olabilir mi acaba günahınıda almayalım
Ya şu sosyal mecra nasıl bir yer arkadaş. Kim kimle görüşürse görüşsün hiç biriyle ilgilenmiyorum
yuh bu başka biriyle çıkıyordu ya 😂 ondan ayrıldı mı
damla da bülent ersoyun gençliği gibi hiç güzel değil
Sadece aşk olabilir.
Başka bir şey aramaya gerek yok
Bana ne ve sana ne cevap bu kadar basit aslinda baskalarinin hayatina bu ilgi alaka niye.
Kendine yaptırdığı badem göz estetiğini adama da yaptırsın bence
Boynu altına aksın onun ne halt yerse yesin fenomen be bu kendini bir halt sanıyor
Parası olmasa şu adamla aynı mekanda yanyana gelmez Şeyma ablası gibi satılık
biz yaşarsak gayrimeşru fckbuddy bam güm vs olur, özellikle kızlarımız direkt motor kaşar vs, ama ünlülerinkisi "aşk" (kulağa çok masum geliyor)
iki taraf da kend, ne göre ava çıkmış
alan razı satan razı
haha sen hüzel görünmek için o kadar çabala et, makyajlar, estetikler sonra şu mezardan kalkmış görünümlü çiroza git:)) para işte…
Para sen ne guzel biseysin su adam bimde kasiyer olsa danla bilic selam vermez...
Danla bilic in estetiksiz hali vardi gecende nette ne güldüm yaa 😂😂
adamın tipi tam bünyamin makyajını akıtıyordur artık ahaha
Olgun sever diyenler neden parası olmayanla hiç denk gelmiyor bu denklem peki 😄
Alalalahh neyki acaba cevabi durun bi düşünüm
-Dolar yeşili
Para? 🤣🤣 Adama bak kıza bak. Kızın estetiksiz hali bile buna bakmaz parası olmasa.
politik doğruculuk yapmayacam. Yapamıyorum. Para para para
Ameliyat parasi mi bitti la yoksa
Damla Biliç kim abi vasfı nedir.. Çöplük.
Parahahaha.
Danla para için Yusuf ün için..
Ne ara diğerinden ayrıldı, yetişemedim hızına. :D
Daha geçen göbeği olan erkekle çıkıyordu
Hiç sevmiyorum bu kızı zaten.
Hep iş adamı.. Ateşleyen bu mu acep
Çünkü o camiada hep işadamı olması gerekiyor. Yoksa bu kadar ünlü yapmazlar bunları
moneyin gözü kör olsun
Birbirlerine benzemeleri olabilir
şeyma subaşı = danla bilic
Adam az yakışıklı olaymiş bari
Danla ne ya Yusuf piskoloğa git kardeşim
Para tabi ki kuzum 🔥🔥🔥❤️❤️❤️
Tabi ki de iş adamı olması, başka ne olacak ki?
Papapapaopaoararararrara
tencere yuvarlanmıs kapagını bulmuş
aacaba bu bizi ne kadar ilgilendirir
Bence Yusuf Engin tek başına aşk yaşıyor
Allah mesud etsin de beni ilgilendirmez. :)
Paranın kokusu uzaktan bile güzel gelirmiş...
Bu adamın parası olmasa Danla bakmazdı bile.
Bu daha yeni ayrılmamış mıydı sevgilisinden...
Yakıştıramadımm çok anlamsız duruyorlar..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?