Magazin Merve Boluğur mu daha güzel Serenay Sarıkaya mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Yeni nesil bilmez ama bu ikisi eskiden çok kıyaslanırdı, çünkü İkisi de Tolgahan Sayışman'la sevgili olmuştu bir zamanBirlikte dergi ye poz vermişlikleri bile var Merve Boluğur mu daha güzel Serenay Sarıkaya mı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
_Melisaaa_9 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Oha Merve’nin tolgahanla sevgili olduğunu bilmiyordum. Serenayın biliyordum amabence Merve ya serenay çok sinsi geliyor bana 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Acemi cadı zamanını Tolgahan Sayışman'la sevgililerdi sonra Lale devrin de serenayla sevgili oldu Tolgahan Yorumla
C4N197 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Serenay’ın güzelliği karşısında bütün ünlüler selam dursun lütfen. 1 0 Yorumla
Laviedemoi Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cidden serenay sarıkayayı güzel bulan var mı ya? Merve boluğur daha güzel, hem de kat ve kat. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl serenay da estetik var da diğerinde yok mu acaba merak ettim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Merve Boluğur da da estetik yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl lan 😄 anlamadın sen bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😀 merve güsel o zaman Yorumla
blackholeinmymind Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Ayrım yapmak zorunda mıyız? şimdi okuyacaklar filan.. birini seçsek diğeri kırılcak alıncak filan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ikisi de seksi ama merve bi baska be. Kucuklugunde tatliydi simdi kadinsi. Ah ahh 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Magazin konusunda 730 cevap paylaştı. İkisi de ortalama güzel 0 0 Yorumla
aleynabade35 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl bnce ikiside değil ama merve bir tık daha önde 0 0 Yorumla
bilmesendeolurbe Takip Et Xper 3 Yaş: 102 +1 yıl ikisini de beğenmiyorum 1 1 Yorumla Mertsss90 +1 yıl Sen daha güzelsin ama zaten😍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Oha Merve’nin tolgahanla sevgili olduğunu bilmiyordum. Serenayın biliyordum ama
bence Merve ya serenay çok sinsi geliyor bana
Acemi cadı zamanını Tolgahan Sayışman'la sevgililerdi sonra Lale devrin de serenayla sevgili oldu Tolgahan
Serenay’ın güzelliği karşısında bütün ünlüler selam dursun lütfen.
Cidden serenay sarıkayayı güzel bulan var mı ya? Merve boluğur daha güzel, hem de kat ve kat.
serenay da estetik var da diğerinde yok mu acaba merak ettim
Merve Boluğur da da estetik yok
lan 😄 anlamadın sen bence
😀 merve güsel o zaman
Ayrım yapmak zorunda mıyız? şimdi okuyacaklar filan.. birini seçsek diğeri kırılcak alıncak filan
Ikisi de seksi ama merve bi baska be. Kucuklugunde tatliydi simdi kadinsi. Ah ahh
Benim nenem daha güzel.
Güzel değil sempatikler
Serenay Sarıkaya..
Serenay marka mukayese bile hata
ambalaj sız görmek lazım
kesinlikle serenay <3
İkisi de ortalama güzel
Merve daha çekici serenay daha güzel 😄
bnce ikiside değil ama merve bir tık daha önde
Merve daha dişiliği ön planda
0-0 berabere kalırlar
İkisini de sevemedim yaaa