Magazin Hande Erçel mi daha güzel Serenay Sarıkaya mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Hangisi daha güzel sizce? Hande Erçel mi daha güzel Serenay Sarıkaya mı? Cevapla 23 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
megamindd Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Who is the pathetic loser who keeps asking these pointless questions?Why the hell are you obessed with Hande?Do you have a mental illness?You sound like a weirdo. I assume you are a social reject who has a sad life. 0 0 Yorumla
Bordobereliyim Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Ünlüleri falan tanımam etmem. ama geçende tvde gördüm. ana o da ne. gamzeler, gözler hele kirpikler. hande erçelmiş.çok güzel kız 0 0 Yorumla
DerinAdam_MERDO_ Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İkiside çok çirkin, orjinal hallerini görün derim 1 2 Yorumla Holymary +1 yıl Gördün mü? hande 175 var mı?🙄 Yorumla DerinAdam_MERDO_ +1 yıl @Holymary ilk halleri basına yansıyan halleri eskileri bile sahte, ikisinde de güzellik yok Yorumla
AşkımSenin Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İkisi de değil. Neslihan Atagül diyorum. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bence de Neslihan ikisini de geçer Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Serenay Sarıkaya sütun gibi bacaklarıyla bir adım öne çıkıyor.
Who is the pathetic loser who keeps asking these pointless questions?
Why the hell are you obessed with Hande?
Do you have a mental illness?
You sound like a weirdo.
I assume you are a social reject who has a sad life.
Ünlüleri falan tanımam etmem. ama geçende tvde gördüm. ana o da ne. gamzeler, gözler hele kirpikler. hande erçelmiş.çok güzel kız
İkiside çok çirkin, orjinal hallerini görün derim
Gördün mü? hande 175 var mı?🙄
@Holymary ilk halleri basına yansıyan halleri eskileri bile sahte, ikisinde de güzellik yok
İkisi de değil. Neslihan Atagül diyorum.
Bence de Neslihan ikisini de geçer
Serenay
Hiç biri.
İkisi de çirkin
Hicbiri güzel değil bence ikiside normal
Serenay
Tabii ki Ece Seçkin.
Handee🍃serenay güzel mi ki
Hande erçel
Hande
Hande Erçel
Hande