Güzellik & Bakım Serenay Sarıkaya mı Hande Erçel mi daha güzel? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Serenay Hande Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Serenay Sarıkaya mı Hande Erçel mi daha güzel? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
miusmiu Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Handenin çok sıradan bir yüz tipi var. Fakat Serenay'ın öyle değil. Gülüşü bile tatlı. 0 0 Yorumla
dudunmubeni Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Serenay sarıkaya benceBelki de hande erçeli çok görmeye alıştığımızdan xd 0 0 Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 464 cevap paylaştı. Hande Erçel daha güzel 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Türkan Şoray 😍 fotoğrafa bayıldım Yorumla
FlyingDutchie Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Serenay, Hande’yi aşırı abartıyorlar 0 0 Yorumla
soowhatt Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Hande 1 13 Yorumla Soran +1 yıl Hangisi daha güzel sizce?Neslihan Atagül mü Hande Erçel mi Fahriye Evcen mi? Yorumla soowhatt +1 yıl Ben! Yorumla Soran +1 yıl Egoist misin? Yorumla Soran +1 yıl Kendini göster de ben karar vereyim. Belki güzel değilsin? Egolusun Yorumla soowhatt +1 yıl ama sen anonimsin Yorumla Soran +1 yıl Hangisini daha güzel buluyorsun? Neslihan Atagül mü Hande Erçel mi Fahriye Evcen mi Tuba Büyüküstün mü Cansu Dere mi Yorumla soowhatt +1 yıl Cansu Dere Yorumla Soran +1 yıl Evet Bence Cansu çok güzel bir kadın. Geri kalan diğerleri arasında güzellik sıralaması yapar mısın? Yorumla Soran +1 yıl En güzeli Cansu bence de Yorumla soowhatt +1 yıl 1. Cansu2. Tuba 3. Fahriye 4. Hande5. Neshian Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle katılıyorum bence de. Bu arada sana egoist dediğim için kusura bakma, seni kırdıysam özür dilerim😊 Egoist değilsin bence, zaten her insan önce kendine değer vermelidir, senin de kendini en güzel bulman çok normal. Yorumla Soran +1 yıl Katılıyorum Yorumla soowhatt +1 yıl Rica Ederim Yorumla
Fatihmakeupartist Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl tabikide serooooo aşığım bu kıza resmen 😍😍😍😍😍 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,8b cevap paylaştı. Serenay 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Handenin çok sıradan bir yüz tipi var. Fakat Serenay'ın öyle değil. Gülüşü bile tatlı.
Serenay sarıkaya bence
Belki de hande erçeli çok görmeye alıştığımızdan xd
Makyajla herkes güzel
Hande Erçel daha güzel
Türkan Şoray 😍 fotoğrafa bayıldım
Serenay, Hande’yi aşırı abartıyorlar
Hande
Hangisi daha güzel sizce?
Neslihan Atagül mü Hande Erçel mi Fahriye Evcen mi?
Ben!
Egoist misin?
Kendini göster de ben karar vereyim. Belki güzel değilsin? Egolusun
ama sen anonimsin
Hangisini daha güzel buluyorsun? Neslihan Atagül mü Hande Erçel mi Fahriye Evcen mi Tuba Büyüküstün mü Cansu Dere mi
Cansu Dere
Evet Bence Cansu çok güzel bir kadın. Geri kalan diğerleri arasında güzellik sıralaması yapar mısın?
En güzeli Cansu bence de
1. Cansu
2. Tuba
3. Fahriye
4. Hande
5. Neshian
Kesinlikle katılıyorum bence de. Bu arada sana egoist dediğim için kusura bakma, seni kırdıysam özür dilerim😊 Egoist değilsin bence, zaten her insan önce kendine değer vermelidir, senin de kendini en güzel bulman çok normal.
Katılıyorum
Rica Ederim
Hande
tabikide serooooo aşığım bu kıza resmen 😍😍😍😍😍
Serenay tabiki
Serenay
Benn