Kızlara kimi sorsan Hande Erçel diyor 🤣Bu hayranlığın sebebi onlar gibi sıradan olmasından kaynaklı. Serenay Sarıkaya diyorum ben fiziği yeter ama iticiliği yokta değil
Ben öyle düşünmüyorum aslında Serenay'a göre yüz hatları daha belirgin Hande erçel belki ondan çok kötü bir oyuncu hareketleri çok itici Serenay da da var bir iticilik ama Hande kadar değil karizması var hatunun doğruya doğru :))
En başta yüz hatları keskin ve çok seksi vücudu var Serenay'ın erkek olsam Serenay'ı tercih ederim.
Cevap
13Cevap
Güzellik göreceli bir kavram olmakla birlikte kişiden kişiye farklılık gösterebilmektedir. Bu sebeple kimin değil senin görüşün önemli.
Reçel hiç değil diğeride bozuk karamel gibi zaten😒👎🏻
Hande erçel'in çok abartıldığını düşünüyorum Türkiye'deki kızların çoğu Hande erçel zaten yüzleri tombik burunlar hokka
Ama herkes onun gibi beyaz tenli değil bunuda hatırlatmak istedim😒👍
Ten rengini çok dikkat etmedim bana o kadar beyaz gelmedi
Bana göre gayet beyaz görünüyor ama sevmiyorum onu zaten neyse iyi geceler👍✌️
@Emreee_ saol kardeşim Bilgin için😒👍
Hande reçel daha güzel
Serenay. En azından handeye göre doğal
Serenay Sarıkaya da çok estetik var Hande erçel bana gıcık geliyor Serenay de çok beğenmiyorum ama
Hande kendini tepeden tırnağa yeniden yaptırdı. Bence Handenin daha çok
Aynen eski fotoğraflarına bakıyorum da kızda mimik var şimdi donuk ve dizilerde salak gibi sırıtıyor ya gıcık oluyorum 😅
Çok değişti
Aşk laftan anlamaz isimli diziyi izliyordum. O anki haline bak birde şimdiki haline. Değişmeyen tek şeyi sanırım gözleri
İkisini de beğenmiyorum ama Serenay erkeksi yüz hatlarına sahip olduğu için Hande daha güzel, fizik olarak ise serenay
Hande şu an
Cem Yılmaz'dan sonra hande erçel 😂
ikisi de ortalama ama hande biraz daha güzel
Serenaya güzel diyen çıksın bu siteden
Handeee
İkisi de çöp. 10 tane dalgam olsa biriini vermem
Benim götüm Serenay Sarıkayadan daha güzel
Hiç mi güzel bulmuyorsun tuhaf
Aynen tip yok ama fizik var !
Hande.
Hande tabiki, serenay güzel bile değil
Tabiki hande