AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
Çok az söylemil. Doktorların incinmişsin demesi gibi bir şey bu.
Sen önce yazmayı öğren, kimse takmıyor seni 😂
Bence sen kaf dağından inmeyi dene?
Yoksa biri itecek, aşağı düşeceksin.
Klavyede ş ve l harfi yanyana...
Ne istediğimizi giyebiliyoruz, ne özgürce cinsellik yaşayabiliyoruz. Erkeklere kimse bir şey demiyor toplumun gözü bizim üzerimizde ve ben bu durumdan çok rahatsızım kaç kez intihar etmeyi denedim. Kaçıp gideceğim bu yobazlara dolu ülkeden. Ben özgürce cinsel ilişkiye girebilmek istiyorum abi. Erkekler yapınca isteyince normal oluyor ama ben isteyince k. şar mı oluyorum. O kadar saçma ki. Saçma bir toplumuz gerçekten.
Ciiddi ciddi bunu söyledimi hiç haberim yok😂
Ah michele’m
Off bn bu adamı çok beğeniyorum yaa çok yakisikli çok seksi❤❤❤
Hop hop
Bu kadar abazanın yaşadığı bir memlekette gergin olmamız çok normal ha yobazlar da ayrı muamma
Onun gergin dediği burnu havada demek istemiştir hakkı olabilir
Bu yüz seklinden bir sürü var burada ya. aynı yani. anlamadıgım kızlar neden buna hasta ismi farklı diye ve avrupa vatandası diye mi
Nerde bir sürü var 😂
@Büşra_riri tatlım cok fazla var. ben goruyorum sen görmuyor musun yoksa
Hayır valla hiç yok yakışıklı olanlarda manken oluyor ztn atma istersen gördüklerin yabancı falandır
Keskin bakış kimsede yok ama
@feyziiihüsnü var bence ama goremıyorsunuz.
ben varım ama siz kızlarda iş yok :D bunu hemcinslerinizden duyuyorum üstelik ama anca yakışıklısın bakışların çok değişik diyor geçiyorsunuz, bakışlarım yüzünden çanta yedim çok kez azar işittim, gerçekten ne istediğinizi bilmiyorsunuz. :D belki de hem yakışklı olsun hem de ağzı iyi laf yapsın geveze olsun istiyorsunuz. o da biraz maymun iştahlılık oluyor. kimse dört dörtlük değildir. yakışıklı bulduysan biraz da sen emek vereceksin. değilse çenesini açacaksın, ha aynı zamanda moronsa yapcak bişi yok zaten :D koy poposuna tekmeyi gitsin üçü bir arada nescafede var sadece bilmem anlatabildim mi..
Allah aşkına ne kadar yakışıklı olabilirsiniz ki bu adamdan yok Türkiyenin hiçbiryerinde
@Büşra_riri sayısını benim bile hatırlamadığım kadar çıkma ve yatma teklifi alacak kadar diyelim, ister inanın ister inanmayın gerçek bu, aldımda kabul etmedim tabi orası ayrı mesele her neyse konu ben değilim. Sadece örnek verdim. Ya siz körsünüz ya da yaşadığınız şehirde sıkıntı var. Benim yaşadığım yerde en az beş altı âdet denk gelir bu tiplerden işyerimin bitişiğindeki pastane de bu profilden iki tane var hatta şu an kapının önünde sigara içiyorum ve bir tanesi bu detayda ki kadar olmasa bile bir tık altı biraz ilerideki spor salonunda çalışan fitness eğitmeni ve yan tarafımdaki bistroda çalışan barista var.
Barışta ve fitnes eğitmeni bu profile birebir uyuyor. Tek fark saç stili ve rengi
@beyazyakalıanarşist cidden cok var. su telefondan kafanızı kaldırsanız göreceksiniz. ama nerdee. instada like a devam
Aynen öyle üstad sosyal medya yüzünden burunlarının dibindekini göremiyorlar, hatta ben kendimi tipsiz buluyorum açıkçası öyle tipler var ki erkek güzeli komplekse giriyorum yanyana gelsek hic sanşım yok michelde buna dahil. Hatta bir tanesi var walkıng dead dizisindeki jesusun kopyası www.google.com.tr/search
Yok kardeşim olsa da kısa boylu çoğu
@Büşra_riri sen siparişi ver bi. bi bakalım biz.
@Büşra_riri senin yakışıklı dediğine tipsiz diyen var bu arada😄kısa mı pes önyargının bu kadarı😃
@Büşra_riri gören de türk kızı çok uzun sanır te allahım
@Büşra_riri terzi bahattini ara terzi😂
Kadınların yapısal olarak kısa olması normal ztn erkeklerin aşırı kısası iyi olmuyor
Boş ego kasıyorlar, makyajı silince götüme benziyolar ama havalarından geçilmiyor.
Baban ananı alırken de öyleydi a q at ağızlı sik*solik d öl israfı.
Asıl o altına yatmak istediğiniz ruslar makyajsız estetiksiz bir bo kuma benzemiyorlar senin gö 'te benzedigiin gibi velet.
Ağla gerçekler acıdır.
Arka kapağındaki Eminem'e bak bir de sana ileri de halini hiç saymıyorum bile 😂👏
Ağla güzelim açılırsın.
Ağlayan ben değilim sizlersiniz sırf yabancı kadınlar gibi size vermediğimiz için bunları diyorsunuz... aferin böyle olmaya düşünmeye devam edin cehennem de daha çok düşünürsünüz.
Yabancıların erkekleri güzel kadın olarak da bizim her şeyimiz güzelim açılırsın anla ;)
Çok boş yaptın hiç uğraşamam engelliyorum bayyss.😅
türk erkekleri keko benziyor rus kadin görünce havalanmış abazalrin rus kadinalrida dolanriiyorlar cahiller
Hmm bunu ilgi çekmek için profilinde popona odaklı fotosunu koyan kişi mi söylüyor.
Bide yazabilsen keşke daha iyi anlatican da derdini.🤣
senin gibi abazlar herseye kusur bulur türkiyede batirmisiniz tatile gelemiyoruz utanmadan kadinlara laf atiyorlar cidden komik hayatimda türk erkekleri kadar abaza namuzsuz görmedim
Ben türk kızlarına hepsi k@sardir diye genelleme yapıyor muyum. Iste zeka seviyen yaptığın yorumlarla ortaya çıkıyor. Kısacası fazla söze gerek yok canım. Sana da engel göründü.😅
ak bunlar ne saçma muhabbetler ya yorum kısmında gözlerim kanadı herkes mi mal olur sjkfbs
Kapak fotona bakınca kimin az çok mal olduğu belli oluyo ama neyse.😅
üstüne alındığına göre headshot yapmışım :d
Genellemeye hitaben söyledim.😅Hanı orada benim de yanitim olduğu için. Dedim bu kaşınıyor heralde.
Hepsi egolu yakışıklı görünce süt dilimi gibi eriyolar
Birkaç kişi yüzünden herkese böyle demeniz çok yanlış biz bazı erkekler yüzünden tüm erkekler şerefsiz diyormuyuz
Bence tip te sorun olmaz karakteri sağlam olmalı
Soru sormuşsun cevap veren herkese havlıyorsun madem almak istediğin cevaplar belli yazma bu mecraya aşırı saçma bir hareket
İlk defa bir ülkeye gelip o ülke kadınları hakkında medyada fikir beyan etmek mi? Severiz asdfghjk
Açıklamadan anlayacağımız kötü bir görüş koymuş. Seksi ama gergin. “AMA” dediğin zaman önceki kelimeyi gölgede bırakır.
Kezbolarrrrr
Gerginsiniz
Kro istekli dayılarrrrr krosunuzzzz
K R O. VE B E Y İ N S İ Z🧠♿👌
Azgınnnn krolarrr
🤪🤪🤪🤪🤪🥳🥳🥳🥳🥳🖕🏿🖕🏿🖕🏿🖕🏿🖕🏿🖕🏿🖕🏿🖕🏿🖕🏿🖕🏿🖕🏿🖕🏿🖕🏿🖕🏿🖕🏿🖕🏿🖕🏿🦾🦾🦾🦾🦾🦾🦾🦾🦾🦾🦾🦾🤌
Götüme girsin o orta parmaklarrrrr 👆🤣🤣🤣😂😆
popon
Götü ne hay mk küfür her türlü ediliyor anlamıyorum neden sansür koyulur uygulamalara 🤦♂️🤣
Saçmasapan birisin
Hahahaha
Saçma sapan olan sensin 😂
Hem çocuk hem kezbannnnnn 🤪🤪🤪
Hem mal hem beyinsiz ♿🧠👌🏻
Beyin olmayınca her şey kısaca ;)
Hahajajahaj
Bi git beynini eşşekle değiştir
Yani (sensin) 🤣
Akşam akşam iyi giderdin haaa
Eşeğin akli bile sana fazla gelir ahahah
Yemin ediyom tencere kapak özeti gibisiniz şu an skjfbjkfbs
Kaşıntın almış başını başınla yer değiştirmiş. Kusura bakma kaşıyamam seni
Oooo grup yapıyoruz.
Bizi savunuyoruz yapmayalım mı kanka? 😂
Dayı bi s q artık be 50 yaşına gelmişsin hala boş yapıp saçmalıyorsun mk!
yaş ortalaması 3-5 şu an ben gidiyom :d
Kezban teyze çok gerginsin puhahahahaha.
Neyi si. Gidiyorum
Ahahaha 😂 bays beybi 👋 😘
Daha gurup yapacaktık gitme
Myboi için dedim sen mal olduğun için kendine alınırsın dayii😂🤣😆
Çalıncır yapcaz
Yaaa kızım hadi aaazınaSokmıyım hadi
Ama dayı seninkine çok sokmuşlarr belli etmesen bu kadar herkese 🤣🤣
Onu boşverde senin ateşini söndüremeyecek olmak. Çok üzüyor beni
Ağlatırdım seni varyaaaaa
Ananı çok ağlatmışlarrrrr zamanında seni birey zina doğurmuş satmış sonra yollu olarak zencilere veriyorsun😂😂 varyaaaaaaa zenciler nasıl sokuyirlardırrrr sanaaaa offff
Çok üzülüyorum sana a ba za dayı
De s i k t i r g i t a r t i k be yaşından basından utan arlanmaz herif amma boş yaptın oksijen israfin başka hiç bir b o k değilsin.
Geçen yıl 2 zenciyle birlikte oldum offf sizden 10 kat daha iyilerdi.
Senin ananda vardı ama kardeşim kokuşmuştu ona bakmadım.
Üzülüyorum sana
Kendi ateşinde yanıyorsun
Yazma yazmayayım
3 gün yazarım
Senin anan da varmış işte zencilerle grup yapmışsınız hep birlikte.
Ne yaraşır sana dayı
Gel dayının kıllı döşüne o zaman
Zilli
Seni meşhur edeceğim
Ateşinle bizi yakk
Dayı sana zenci lazım zenciiii döşüne oturup halledersiniz siz arkadan saksı da yaparsınız grup olarak ne güzel işte kebap zilli dayiuu🤣🤣
Bana senin kara delik lazım
Ateşinle yak
Sen zaten meşhur olmuşsun be bize ne gerek var dayiiuu seni daha çok meşhur yapayım ister misinn😂🤣🤣🤣 zenci var afgan var suriye var hindistan var yeter ki iste 🤣😂 komodine verirler paranı
Sana ne güzel derin gırtlak yapılır varyaaa offff
Meşhur oluyorsun zilli haberin yok
Deliğin kara değil ama seni zenciler çok inmiş ki kara delik yaziyon bak işte kabul ediyon♿🤦♂️🤣🤣
Sen kiminle dans ettiğini bilmiyorsun. Ama yakında çok hoşuna gidecek
Meşhur ediyorum seni haberin yok zilli ku ç ük * hadi iyisin yine
Dayının kıllı döşünde yatmak istermisin
Beni meşhur et canım puhahahha
Ku ç uk ka l tak şu rtü ğü
Vere vere bir hal olmuşsun beyin hücrelerinde yok olmuş 😂
Yazmayı unuttururum işte puhahahaha
Bir kere tecvüz etsene bana
A M ONA SO KTUĞUMUN ORROOSSSSPUUUU EVLADIIII KALDIRIM KAŞARIIII S IKTIR ŞIMDI ENGELLIYORUM. YAZ KENDI KENDINE SENI MAL HERIF.!
Hadi amaaa
Gitme
Sevdim seni
Hadi çocuklarımız olucaktı
Zencilerle mı yapacaksın kızzzz çocuk yoksa bacimsuuuu
Anan bacın bana tecvüz etsin
tanımış demekki kucağına atlayan olmuş baya adamın😅
Gel sor bana neden gerginiz kolaysa sen gel yaşaaaaaaa Türkiye’de
İnsanlar öyle aynı ortama girmeden en az 1 ay diyelim tanıyıp hakkında çok biliyormuş gibi bir düşünce için de olamaz, bu saçma.
Dislike atanlar krolar 😎😂
Aaa böyle yazdım diye kendilerini biliyorlar da nasıl ama dislike atmıyorlar hahaahaa 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Sağolsun michele arada gelin gözümüz gönlümüz açılıyor
ülkenin tümü gergin yırtılcak az kaldı
😂
😄😄😄
Bence haklı gerginler ve gerginlikleri erkekleride etkiliyor.
az bile demiş kızlar asabi şımarık kendini beğenmişler
türk erkekleri duyunca kiskancliktan tprk kadinlarina hakeret ederler simdi kendi ülkesini kötüleyenlerden ne bekleniyr Allahon kekolari abazalari
Gelsin Türkiye de yaşasın gergin olmamak elde mi
Türkiye de yaşayıp gergin olmayan vatandaş mı var
Beni anlatmış resmen. Acaba daha önce karşılaşmış mıydık 😂
Türk insanları gergin. Kadın erkek fark etmiyor.
Kesinlikle haklı gergin ve tripli dünyada tek kız kendinin olduğunu zanneden egoları yüksek yürüyen servet avcıları
Dedi bir baltaya sap olamamış karı kız düşürmeye çalışan ama beyni olmadığı için onu da beceremeyen vasat bir Türk erkeği.
Karı kız düşürmeye çalışsam böyle bir yorum yapar mıyım 😂
Ne iş yapıyorsun desem cevap veremezsin gelmişsin burada laf kalabalığı yapıyorsun 😂
Kgjdkdksl pardon? Ne iş yapıyorsun dese cevap veremezmişim hahahahhahah hiç güleceğim yoktu işe falan ihtiyacın varsa seni garson olarak alalım becerebilirsen tabi. Yazık lan bunlara ağlıyor burada zengin değilim param yok diye ezik
Yarın gel başla alayım seni asgari ücretle başlatırız
@hdjxhshhd Bişeye benzemediğin için mi bu agresiflik? sorun etme o kadar yeter ki huyun güzel olsun diyeceğim de görünüşe göre sende o da yok
Hissizkalpler görünüşünü nereden biliyorsun da böyle kendin gibi boş bir yorum yapıyorsun senin bir öncelikli "BEYNİN" Sonra da karekterin olsun da ondan sonra insanlar hakkında yorum yaparsın.
Sizde "BEYİN YOK" ONU NE YAPACAĞIZ? 😃
@miraxzdemir Haha karakteri senden mi öğrenicem Allahın varoşu seni kaybol şurdan
Şimdi ki kadınlarımızın neredeyse %99'u çalışıyor koca abi baba parası yemiyor hep kadınlar bizim ülkemizin kadınlarını savunacaginiza hala boş yapacak bir zihniyettesiniz işte siz. (!)
Varoş olduğumu nereden biliyorsun? Allahın keko dizmanı yabancılar bile seksi olduğumuzu belirtmiş siz krolar anca siz begenirsiniz Allahın ayı erkekleri.
Kendinizi sizden başkası beğenmez, Bu gerginligimiz de sizin gibi kro varoş düşüncesiz canımsın kaynaklı işte.
Geriiizekalılıkltan canımsın değil oto yazmış 😃
Türk kızları kezban ise erkekler de "KRO" VE "AYI" (ANLAYIN ARTIK BUNU...) 😀
@miraxzdemir Sen yanıyorsun başına vurmuş
Annen gibi yanıyorum evet 😀👌
O. c ben yanıyorum sözde sizin bu mal düşünceniz yanıyorsun hahaha siz de beyinsizleşiyorsunuz...👌
@miraxzdemir Sendeki beyini de görüyoruz anca laf sokmaya yarıyor haha
Senin yaptığın gibi laf sokuyorum işte demek ki sen de beyinsiz oluyorsun bu durum da "MAL" Haha
Sq fazla boş yapma hadi şimdi.
@miraxzdemir Yoo sadece seni taklit etmeye çalıştım ; )
Tamam işte beyinsiz oldun bu durumda ;)
Allahım yhaa S İ K T İ R G İ T Daha fazla alçalma.
@miraxzdemir Pes.. senle laf dalaşına girilmez...
Onun için fazla saçmalama da sqqq diyorum sana hadi İKİLE.
@miraxzdemir Seni taklit ettiğim için beyinsiz olmam senin beyinsiz olduğunu gösterir sonuçta taklit ettiğim kişi sensin ama itiraf edeyim canım taklidi yapmak baya zormuş sdsfggh
Grzklıı taklidi yapmak
@hdjxhshhd Bu durumda kendininde m. a. l olduğunu kabul ediyorsun haha saygı duyarım kendini bilmen güzel...
Seni "GERİZEEKALI BOŞ BEYNİN" İLE YALNIZ BIRAKIYORUM (SAÇMALAMAYA DEVAM EDRBİLİRSİN" MAL İNSAN :)
@miraxzdemir Çocuğun üatünden geçmişin resmen laflarınla xzsdsssd erkekle kadın arasındaki zeka farkı belli olmuş burada resmen :\
@miraxzdemir Öyle bi köşeye sıkışmış çırpınmış resmen sonlarda erekeklerin genel zeka düzeyi bu kadar sanırım? zssdd
Ne yapayım bizlere laf sokmaya çalışıyorlar 3 kr'şluk akıllarıyla tabiki bilmiyorlar da aynı topragin insanlarıyız bizler kezban veya çekinsek her şeyimiz bir kusursa kendileri çok iyiymiş gibi mal mal laflar zeka düzeylerini ortaya seriyor zaten anlatmaya gerek yok, yorumlardan belli oluyor...
@hdjxhshhd @hdjxhshhd Seninle laf dalaşına girecek kadar pratik zekaya sahip olmayabilirim beni iki dakika da halt ettin ama siz kadınlar bu zekayı anca böyle biz erkekleri ezmek için kullanırsınız...
Sizin gibi yapıyoruz işte. Daha ne istiyorsunuz? 🤔👌
@hdjxhshhd Ben dersimi aldım...
@miraxzdemir Aynen haklısın bu arada erkeklerin ikisini de pert etmişin bi gurur geldi <3
Evet seksi ve gerginler ama haklılarda
Hayır haklı değil Türk kızları seksi değil ki
Aynen en büyük örnek sen kalkan penis direk iner
@llaylaylom 😂😂😂
@llaylaylom ahaa ben Türk kızı değilim
Kendini bilmek çok iyi
@inceuclusarzaletiii Türk değilim diyorum ya
Türk olmaman seni seksi mi yapıyor neden sadece Türk kızlarına ithamda bulunuyosun o zaman
@inceuclusarzaletiii ne alakası var sadece seksi bulmadığımi söyledim seksi değil bana göre
Ay ben bu adamı hiç sevmiyorum ya
Helal olsun sana
Türkiye de yaşasaydı anlardı
Sonuna kadar hemde Türkiyede yaşayıp gergin olmayan mı var
Eli öpülecek adam türk kızını sıkmezsen aklı başına gelmez
Zamanında anneni de baban yapmış aklı başına gelmemiş ki senin gibi bir zihniyeti doğurmuş.
Neden gerginiz acaba onu da deseymiş
Bunu yazarken bile gergin olduğunu hissettim
Evet kgjfkfkt
Djdkdkdn okuyor musunuz
Kezban olduklarını söylememiş 😎
Ne meraklısınız bizi aşağılamaya
Siz erkeklerin de Kro olduklarını söylememiş 😎
Bu şerefsizler bizle ilgili bir şey diyemez bu şerefsizin lafına mı önem veriyorsun
Kendiside bu ülkede kız olsa gergin olur
ya kardeşim derse gelip buraya yazacak misiniz ya sizinse
kezban dememek için bunu demiş işte
Onun için güzel yerine gergin olduğumuzu da dememiş değil mi ya krosu
onun için mi her yaklaşana sanki dkcek gibi çemkiriyonuz
Adam tam olarak da bunu demek istemiş
Ya kes boş yapma biz gerginiz de siz çok sakınsınız değil mi? Şimdi gece gece elimi yordurtma yazmak ile uğraşamayacağım kaç 'ten habere çıktınız kaç tane kadınlarımız öldü de bari evvelkilerinden atalarımızdan bu yaşam algıları
asıl sen kes önce Türkçe konuşmayı yazmayı öğren sonra benimle tartış. burdan bile anlaşılıyor ne kadar gergin bir kezban olduğun bb
Senin de buradan anlaşılıyor nasıl bir kro olduğun hadi sana da bb.
GER İZEKALI
KEZBAN
A Q K R O S U.
M A L
K R O
sen küfüre başvurarak ne kadar aciz bir insan olduğunu gösterdin işte. Bende sana mı edeyim küfür onumu istiyorsun?
Eee ettin zaten ben de sana ayak uydurdum 🤔
K R O S U N U Z
K A B U L
E D İ N (.) 😂👌
yukarıya bidaha oku bakalım küfür var mı benim yazdıklarımda
Benim yazdıklarında da küfür yok ki olduğun şeyi yazdım.
Ama küfür de etmemi istiyorsan edebilirim. :)
ya küfür değil mi
ya yazmışsın
edersen karşılığınıda alırsın yani çok basit. kendin nasıl muamele istiyorsan öyle davran
MAL ve geriizekalı yazdım zaten evet 🤯🤦♂️🤣🤣 öylesin diye ama ana bacı küfür de yazabilirim diyorum işte... 🤦♀️ off bu kadar ısrar etme ama sana küfür yazmakla uğraşamayacağım...😕
Hadi uzatma seni mal zihniyetin ile baş başa bırakıyorum by.
Ya bi sg ergen
Senin yedi ceddini sülaleni topunu arsanı ablanı kardeşini anneni anını zencilere amerka başkanına... istiyor musun hadi bakalım ne yazacaksinnnn? Halaa🙄🙄🤣🤦♂️ bekliyorum.
Hahahah ergen kim belli oluyor anneni 10 tane zencilere tarla basında salcalayip s*ktirdigimin oroossspununn evlaladiii suriyeliiii kılıklı maymun a*m ayisi at kafası yelloz gavurun doğurduğu Allahın cezası zihniyetini beyninin düşünce yapısını s*kiğimin varoş totşu
At kafası top
Lolllipoppp ağızlı şak. socu şakşaklatma prensesi
Yarın görürsün kimi zencilerin becerdiğini sen. hoşt it kemiğini uzaklara atıyorum senin git hadi öte. hoşttttt
Hahahahaha kedi uzanamadigi ciğere mundar dermiş seninki de o mesele it oğlu kancil ağızlı gö t yalağı
At ağızlı cıkcık
cıkcık
K an c ık 🤣
devam et başka bildiğin varsa söyle
Hahaha niye haklıyım diye mi? Kalsın senin beynin benimkini de bozsun istemem bu kadar aşağılama yeter sana, konuş sen kendi kendine.
seni dava edeceğim hakaret ve sinkaflı küfürden dolayı. sadece bekle
Bekliyorummmm aslan parçası..
Bu adama da gerilebiliyorlar mi 😍
Adam haklı 🤷🏻♀️😂😂
Dağılalım o zaman 😄
off benim yakışıklı nargilecim aıjdpwnxpwmxpe haklı
çok haklı gevşek olanlar da motor zaten
Elin adamı bile çözmüş dağılın 😂
12'den vurmak diye buna derim
Bence beş para etmezler helede bu Z kuşağındakiler 19 yaşında 45 yaşındaki adama aşık oluyorlar sonrada aşk bu diyorlar
Adam çözmüş😂
Gergin oldukları konusunda haklı :)
Seksi olduğumuz konuda haklı sizin içinse beyinsiz olduğunuz konu haklı. 🙂
Türkiye'm yaşasaydı kendi de gergin olurdu.
Gergin olmayıp ne yapsınlar
Her yabancı erkek bunu diyo
Seksiyi duydum, gerisi önemli değil.
kedi gibi okşayınca g*tu kalkıyor 😂😂😂
Size de güzel şeyler söyleyince yaprağınız kalkıyor 😂😂😂
Göğsünüz kabarsa sadece neyse.
birde sanki hepsi dünya güzeli gerçekte bıyıklı mahmut abi 😂😂😂
Bir de sanki hepsi brad bit gerçekte türk krosu😂😂😂😂🤦♂️
Kıllı şempanzelerrrr😂😂😂
fikrini alfıpını sanmıyorum yorumlarımdan gider misin
Yorumlar herkese acıktır.. bacımsuuu😂😂🤣
Yapılmasını istemiyorsan yapmayacaksın. ♿🤦♂️🤣
sen bilirsin
Anlayış nedir anladın sanırım 😂
Ben gergin değilim gelseydi keşke.
Ah Michele üzdün be..
O ne dese doğrudur😂😂😂😂😂
Yaramazlık yapmış demek ki..
Teyze yaş kaç
Teyzen yaşındayım
michelecim İzmir'e gel hicde bile
Ekonomi , iş hayatı, stres... 👌
Evet kızlar çok seksisiniz
Elin yabancısı bile kisa sürede çözmüş.😀
Bence Türk kızları gergin ve seksi değiller.