Türkiye'ye gelen yakışıklı oyuncu, Türk kadınları için çarpıcı bir açıklamada bulundu. Michele Morrone Türk kadınları için 'Seksi ama gerginler.' açıklamasında bulundu.
Oyuncu Michele Morrone Türk kızları için 'Seksi ama gerginler.' dedi! Sizce haklı mı?
Herhalde kendisi yaprak kölesi olmuş İtalyan, Rus kadınları gibi kadınlar görmeyi bekliyordu. Kadınlara nasıl yaklaştın kim bilir pezzevenk. Şu pichin filmini de hiç sevmedim. İzlerken külotunun içi baraj gibi olan kadınları da anlamıyorum. Herif filmde resmen bir kanka, öküz. Kadını zorla alıkoyuyor. Zorla kendine aşık etmeye çalışıyor. Gerçek hayatta da var böyleleri ama o film karakteri gerçek hayattaki gibi kadını paraya boğmuyor. Gerçek hayatta aynı kalibredeki herifler Ümitcan Uygun gibi oluyor. Gerçi bazı karaktersizler kadınlar bu katile de çıplak fotoğraflar falan atıp onu beğendiklerini yazmışlardı. kanka kanka. Yakışıklı olsa da olmasa da kanka kanka. Ümitcan Uygun yakışıklı değil. Bu paylaşımdaki herif de yakışıklı değil. Biraz İç Anadolu, Doğulu Kürt bulsan bunun gibi aynı. Tek fark şivesi. Bana gelirse ben hepsine karşıyım. Özetle Türk kadını yaprak budalası değildir. Türk kadını *mıyla hareket etmemelidir. Türk kadını dik başlıdır. Her pozisyona her kalıba girmez. GİRMEMELİDİR. Ruhu okşamayan herife sümüklü mendil dahi atamamalıdır.
@Erdinnç34 Biz çok ezik bir milletiz. Ben bunu daha önceki senelerde ksdeki hesaplarımda da yazdım. Yabancı pezzevengin biri aşağılamış resmen yaptığı şey ırkçılık. Aşağıdaki diğer ala gavvvvatlar da haklı bulmuş. Yazık. Keşke fikrini değiştirmesi için kendi annelerini kız kardeşlerini yollasalardı herife madem haklıysa.
Merhaba,Sanırım rahat kullanamamak rahatsız etmiş... Türk kızı demeyeceğim; kızları ne olarak görüyorlar da bu durumdan rahatsızlar? Düşüncesi bile samimi niyetli değil yani Türk kızı veya herhangi bir kız için yorum istendiğinde bunlar tek mi söylenilir? Toplum güvenilir olsa bile kendisinin ulaşabileceği bir kız yine beklemesin, bunu meslek haline getirenler zaten var demek ki gerginlik bile ilgi çekiyor yani bu kadar basit olabilir mi bir insan ya? Vazgeçin ya şu obje algısından çok çirkin bir düşünce. Eğer kız deyince yalnız bu vb bir yorum yapılıyorsa insan kişiliğini az çok göstermiş oluyor. Gergin kelimesinin zıddı nedir? Gevşek, rahat... Böyle mi olunsun? Sonra basit diyen yine karşı cins ama:) lütfen tutarlı olalım. Haklı evet söylediği cümle doğru olabilir ama bunun doğru olması düşüncesinin de doğru olacağı anlamına gelmiyor. Buna haklı deyip kezban diye hakaret etmek de cabası:) yorumlar çok çelişkili kezban düşüncesinde olan biri bu kişiyi haklı göremez. Herhalde amaç sadece yermek... Gel de gerilme😃 Gerginliğin de birçok sebebi vardır; güvenilir bir toplumda yaşamıyoruz maalesef.Tutarlı düşüncelere denk gelmiyoruz maalesef..
Bir şey sorucam adam insan gibi çok gerginler demiş hiç cinselliği katmamış. Sen niye hemen fesat düşünüp böyle bir yorum yazdın acaba? Yemin ediyorum ülkece algılarınız full cinsellik üzerine. Neymiş kullanılamazmış. Kardeşim kadın dediğin eşya mıdır ki kullanacak? Artık kendiniz için şu kullanma deyimini kullanmaktan vazgeçin abi.
@Şfiififşfiiif (yordu) Iı hanımefendi gergin kelimesinin zıddını belirttim ve se*i&rahat (gevşek) ikilisinin başka bir çağrışımı yok. Sizin rahatsız olmanız gerekirken -ki ben erkeklerin de yorumuna bakaraktan bu görüşü yazdım- ne kadar çirkin düşünceler var ve özellikle birinin verdiği örnek başka türlü düşünülmesine imkân vermiyor. +Türk kızları hakkında ne düşünüyorsunuz? -hmm.. se*i ama gerginler.. E bunu bir Türk erkeği dese ne düşünürsünüz çok merak ediyorum? Ve lütfen cümlelerinizi biraz seçerek kullanın. "Gerginler demiş cinselliği katmamış" se*i sözcüğü lügatınızda ne diye yer alıyor bunu da merak etmiyor değilim amaa neyse Kullanma deyimini ben kullanılanlar için diyorum. Ben de onu diyorum işte kadın obje değil neden hep bu yönde bir eleştiri, görüş, davranış vs var diyorum...
Sizde ataerkil toplumda büyüyün Sizde cinsiyetçi bir toplumda büyüyün Sizde taciz tecavüz pedofili ve bir çok hastalık ile büyüyün Sizde fazla koruyucu aile ile büyüyün Sizde cahil bir toplumda büyüyün Sizde 6 kişilik bir ailenin köleliğini yapın Sizde o erkek o oturcak o kadın kölelik yapacak diye ayrıştırılın Sizde başarmak için hırsa bürürünün o zaman kimin neden agresif olduğunu anlarsınız. Çok şükür 1 uzantı için hayatımı yarıştırmam. Geleceğim herkesten önce gelir.
Her gelene geçene vermediğimiz içindir o gerginliği ne için dedi şimdi evliler için mi yoksa bekarlar için mi bunu bilmek lazım. Evli olunca kasmaya hiç gerek yok Türk erkekleri işi bilmiyor biz ne yapalım. Önüne gelene abazlık yapınca Kızlarda gergin olur sinirli olur. Verince or.. pu vermeyince Kezban bu ülkede.🤦🏻♀️
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
93
Cevap
102
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Seksiligi bilmemde gerginligi kadin cinsiyetine özgü soyleyemeyiz. Erkeklerimizde gergin. Ulkece gerginiz, sinirliyiz, asabiyiz. Bu genetik oldugu kadar yaşam sartlarindan dolayi da kaynaklanıyor. Gecim sıkıntısı, gelecek kaygisi, yuva kurma sıkıntısı. Ciftlerin birbirini anlamamasi vs vs. Bu ulkede yasamak basli basina gerginlik, sıkıntı demek. Ha onun dışında gergin bir milletiz, sinirli bir ülkeyiz. Bunu sadece kizlar icin soylemek dogru olmaz. Gerginligi tam olarak hangi anlamda demis bilmiyorum ama bu ulkede kadina cok baski var. Kadın bir erkegi begendigini soylese bile o**pu oluyor hemen. Hal boyle olunca kadinlar surekli diken ustunde oluyor karsi cinse ya yaklasamiyor ya da diyeceklerini 40 kere dusunuyor ki yanlis anlasilmasin diye, karsi taraf beni farkli konumlandirmasin diye. Adımı cikarmasin diye özgür olamiyoruz. Buda karsi cinse soğuk, mesafeli, egolu gergin olarak yansıyor.
Gerginiz tabi, nerden ne geleceği belli olmayan bir ülkede yaşamaya çalışıyoruz. Ne giyimde özgürüz ne gezmede ne eğlenmede. Her an teyakkuzda hissetmek kadar gerici başka bir şey var mı? Adama 1 hafta kaldı çözmüş valla bizi helal olsun, zaten beğeniyordum şimdi bir kat daha sevdim.
Türk kızını en iyi türk erkeği anlar. Bazıları var onlara erkek denmez zaten. Kızlarımızın ne yaşadığını biliriz. Ne zorluklarla büyüdüğünü. Ne istediklerini. Gelipte şuraya tipiyle ön plana çıkmış senaryo ile romantik olmuş 'yabancı' kişilerin sözünü paylaşmayın.
Neden gerginiz acaba onu da desin! Gündüz bile sokakta yürüyemez hale geldik! Dolabın değiştirdim ve ful bol şeyler var artık ona rağmen bilr bakar bu abazalar ama en azından aaa açık giyinmiş ama diyemesinler! Kızların aileleri bile kızların yanında değil taciz mi edildin e ama bak askılı giyinmistin yürürken kivirtmissindir vss derleeer hemde kızın ailesi. Etraf tc aacccc abazalar pislik afganlar hayvan beceren surilerden geçilmiyor!
Sor bakalım neden gerginiz? Hemcinslerden ayrı, karşı cinsten ayrı çekiyoruz. Toplum baskısı ayrı... giyimin, konuşman, gezmen her şey milletin merceği altında. Sürekli taciz veya tecavüz korkusu... iğneleyici laflar... bizi salmıyorlar ki mutlu olalım.
Gerçekten çok doğru.. Gömleği pantolonumun altına koyunca bile kapalı kadınlar kötü bir şekilde bakıyor ayıplarcasına. Kendimi kötü hissediyorum. Halbuki gayet normal bir şey istediğim gibi neden giyinemiyorum neden o iğrenç bakışlara maruz kalıyorum. Bu hayata bir kez geliyorsam istediğimi giyebileyim bari.
Doğru söze ne denir adam tespiti yapmış çoğunluk olarak türk kızı gerçekten çok güzel ama aynı zamanda aşırı gergin, dengesiz ve beyinsizler bu yüzden doğal hareket edemiyorlar, yapmacık tavırlar sergiliyorlar ve genelde yanlış kayaya tosluyorlar. sonra zır zır zırlıyorlar. bötön örköklör öynösönöz illa bekliyorlarki bir erkek gelsin yağlasın bağlasın methiyeler düzsün, espriler patlatsın bu tarz erkekler yarı yolda bırakıyor, ne varsa mesafeli olan da var ama en çokta bunlara sırtlarını çevirirler.. sorsan hepsinin de altıncı hissi kuvvetli :D
türk kızı çok tatlı evt ama ne aradığını ne istediğini bilmiyor, doğru kişiyi doğru yerde aramak yerine yanlış yanlış yerde arıyor fakat yanlış yerde doğru kişiyi aradığını zannediyor. yanlış kişiyle yüzleştikten sonra karşısına çıkan doğru kişiyi elinin tersiyle itiyor.
@miraxzdemir siz kadın milleti böylesiniz eleştiriye kapalısınız hep siz mükemmelsiniz sadece erkekler kusurlu okuduğunuzu anlamayacak kadar beyinsizsiniz kesinlikle iki adonisli gördümü düşmezdiniz u aynı zamanda zihniniz hastalıklı evet bir erkek olarak çoğu erkek karakterli değil bunu kabul ediyorum ama sizde kızlarının yüzde 90 beyinsiz olduğunu kabul edecek öngörüden yoksunsunuz tutarlı olmak zor zanaat elbette😄
Yav he hee biz eleştiriye de açığız sizin gibi düşünen beyinsiz erkekler değil asıl! Bir de hakli gibi hala boş yapıyorsun hem cinsinden bile disslike atan olmuş... Neymiş konuyu haklı olanlar disslike akira getiriyorsun yok öyle bir şey hakli olanın beğenisi de çok olur haksız olanın da dislike çok olur. (.)
Bizim kızlar gergin olmayacakta kim olacak. Yürürken, otururken, el eleyken hep bir tedirginlik yaşar. Acaba tanıdık var mı? Biri gördü mü? Ya adım çıkarsa? Diye sürekli tedirgin olur.
Çünkü bizim ülkemizde cinsellik hala bir tabu ve baskı altında yetişmiş kadınlarla dolu. Diğer insanlara gergin olduğumuzu korkak olduğumuzu vs bu tür düşüncelere kapılmaları normal. Şayet bu konuda dokunulmamış kuş gibi her an uçup gidecekmiş gibi ürkek naif bir yapıya sahibiz. Yani kendi açımdan öyle. Kadın olarak bu denli ürkek olmayı ister miydim galiba yine isterdim çünkü bu masumiyetin göstergesi bana göre..
7
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
tr de yasa senide görelim geriliyonmu aciliyonmu bu arada turk erkeklerine turk kizlari cok bile 70 lik ufak raki gibiler bide suna bak boy pos endam👌👌👌kezban kavrami turk erkekleri icinde gecerli. Malum sey icin takla atiyorlar.250. grci kezban erkekler sizi
Gerginiz TAbiki bu toplumda kadın olmal ne demel bilmiyor tabiki Gülsen bile bir anlam çıkarıyorlar Konuşkan olsan bir anlam Bizde sert duruyoruz ki Beyni olmayanın fikri olmasın diye
Tabi onlarda kızlar rahat alışmış relaks herşeyde keşke bizde onun ülkesinde yaşasaydık nereli bu adam onu bile bilmiyorum 😂Hııı işte micho bizde senin ülkende olsaydık hayatımız bambaşka olabilirdi anlıyorsun değil mi? Anlayamazsın çünkü dilimiz bile farklı 😂
Kizlarin cogunlugu keko seviyor herhalde goruslerin %99 i adam mukemmel adam cok yakisikli gibi gorusler ne var bu adamda bu kadar? Sözde herkes kibar romantik falan ariyor iyi olsun, anlayisli olsun diyor bu adam oyle mi sizce (filme gore soyledim filmden sonra basladi ya bu aşkiniz ondan) kskfkd Adamin neyini yakisikli buluyorsunuz bu kadar merak ediyorum ne bu ölüp bittiginiz bence yakisikli da degil yani garippp ve baya egolu biri bayagi tepelere cikardiniz ondan oluyor bu özguven
Haklı adam hemen anlamış Avrupa'da bir bayana iltifat etsen hanfendi gözleriniz ne kadar güzel dersen bugün ne kadar şıksınız desen hemen teşekkür eder gülümser belki telefon numarasını bile verir burda yani Türkiye de birine desen hade be ordan hayvan der sapık der canım der bence bu bayanlaramızdaki gerginliğin nedeni de egitimsizlik ya da aşırı avrupa özenticiliğidir.
Haklisin yurdisinda adama, karin ne kadar güzelmiş dersen adam tesekkur ediyor, bizde olsa cinayet çıkar. Bunun sebebi "niyet". Yasli basli bi adam ya da kart bi adam gelip bana durup dururken nasılsın, cok guzelsin, numarani verir misin derse tabikide bi art niyet aranmali ama benim yaşdaki biri bana bunlari söylese yurugit sapik demem, kibarca karsilik veririm, telefon numaramida birbirimizi tanıdıktan sonra verirdim
Afedersiniz ama defolsun gitsin.. Maalesef ki her ne şartta olursa olsun bizim kızlarımıza kadınlarımıza karşı olumsuz yorum yapmak haddi değil kimsenin.
Sadece kadınlar degilki erkekler de gergin. Yasamaya çalışma, geçinme stresi insanlar dolu. Maddi açıdan rahat olmayan bir insan kendini iyi hissedemez
Erkekler çalışıyor evet ama eve gelince anesinden eşinden hizmet bekliyor bir kadın hem çalışıp hem evliyse evine çocuklarına bakıyor çocuklar zaten başlı başına bir sorumluluk lütfen kadınların sorumlulukları az demeyin
Zor olan ne? Bende çalışıyorum ne zor tacize uğrarim belki diye yanında biber gazı vs taşımak sürekli kendine dikkat etmek sürekli bir tedirginlik halin mi var dışarda bana zorluktan bahsetme evet erkekte çalışıyor yoruluyor kadında ama kadınların isi çok kolay diyince sinirleniyorum
Sen bekar olarak çalışıyorsun birde 3 -4 kişiye bakacağını düşün üstüne kiralar faturalar çocuğunun geleceğini düşünme falan bunları koy öyle konuş kadın sadece ev işini yapıp istediğinde evinde yatar bir erkek dışarda çalışıyorsa kafasına göre oturamaz bile kendin için demiyorum genel insaların durumu böyle çok şükür ben o kadar zor durumda değilim
Bizim ülkemiz bunu gerektirir halde adam haklı bizde davamızda haklıyız biraz gevsemeye kalmıyor toprak olup gidiyoruz yazık oluyor kızlarımıza kadınlarımıza 🤷🏼♀️
Bu adam tam ”yakisikli ve itici“ kelimeleri ayni anda kendisinde bulunduran yürüyen bir ego bana göre. Kendisi gergin oldugu icin milleti de öyle görüyor olmasin 😒
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Doğru çırılçıplak yatakta bile ben ne yapıyorm diye kendi kendine soruyor yabancı kızların bacaklarını 10 newton güç açarak ayırabiliyoruz hatta bazen otomatik kapı gibi kendi açılıyor ama yerli kızların bacakalrının açılması içi 300 newton güç uygulamak gerkebiliyor
Normal. Cehaletten gelen bir durum. Güzellikte sıkıntımız yok da, insani gelişmişlikte sıkıntı çok. Eğitim tabana yayılmadığı için böyleyiz.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Michele Morrone henüz benimle tanışmadan nerden biliyormuş acaba Türk kızları diye.. Yapılan genelleme de olmamış yani hepsiyle sanki konuştu falan herifteki özgüvene bak ya
türkiyede yaşayıp gergin olmamak bence çok zor michelecim senin de boş yere gotunu kaldırdılar ne kadar itici bi adam ya
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kızların da bu adama bu denli düşmesini anlamıyorum. Asıl kendi gergin omk. Hep bi seksi bakmam lazım, seksi olmam lazım havasında. Tam nargile cafede gözleri kısıp çakma sarışın kesen tiplere benziyor :D :D
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yolda yürüyorum gördüklerimden kalçası düz şekilsiz olan yok. Türk kızını çok gomuyorlar. İyi vücutları var
Yani “Kezban” demeyi bilmediği için gerginler dedi. Sizde kusuruna bakmayın çocuğun o kadar fanı var “Kezban” demesini beklemeyin. Küsürler falan sonra mazallah nazara gelir.
Lan lavuk biz bu memlekete savaşarak geldik. Hala sizin gibi cahillerle savaşıyoruz. Seni senin yedi sülaleni bir bir kağıt para gibi yakarız. Seni de ibret için bırakırız. Aklını başına al.
Eğer ki bizi tanısan popon yemezdi bunu demeye. Açık söylüyorum. Senin götğn yemezdi. Türkiyenin neresinde olursan ol, popon yemezdi. Buradan konuş. Sen dikkat çevrene ailene tanıdıklarına.
Genelleme yapmayı sevmem ama evet genel olarak en güzelidir en çirkinide aşırı gergin. Herşeyi ters anlayan altında bir şey arayan insanlar birim kadınlarımız. Bunda içinde bulunulan ortamında etkisi var ama tabi bu gerçeklerin sadace bahanesi.
Acaba hangi editör @miraxzdemir adlı kullanıcının şuursuz ve agresif bir şekilde diğer tüm üyelere küfür ettiğini görecek? Alenen herkese küfür ediyor ve hala yazabiliyor.
Böyle bir adamın yanında gergin olmamak mümkün değil😄
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hangimiz gergin değiliz ki şu ekonomik durumda herkesin gergin olması sinirli olması da normal , kızların da çoğunun öyle olması normal ama güzeller tabi