Çağla Şikel, Azra Akın ve Arzum Onan Miss Turkey 2021'de buluşmuş. Ben her zaman Arzum Onan'ı çok beğenmişimdir çok kaliteli bir insan bence güzelliği zaten tartışılmaz. Sizin en beğendiğiniz güzelimiz hangisi?
Çağla Şikel
Azra Akın
Arzum Onan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Miss Turkey gecesinde buluşan eski güzellerden hangisini daha çok beğeniyorsunuz?
Gittikçe de güzelleşiyor. Kendisini yakından gördüğüm için garanti veriyorum.. Çok tatlı bir gülüşü var. Arzum Onan da çok farklı bir jenerasyon. Orada hiç olmaması gerek..
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
H3psi birbirinden çirkin yemin ederim. Bunlar nasıl ünlü oluyor yahu. Çık alsancak kordona bunları bine katlayacak dünyalar güzeli kardeşlerimiz var ay parçası gibi. Çok saçma sapan isimleri popüler ediyoruz gerçekten de
Yillar yillar gecsede ustunden... Zerre kadar guzelliginden hicbirsey kaybetmeyen, ahlaki degerlerinden aile yasantisindan asla taviz vermeyen, caf cafli magazinlerden uzak duran kedi durusundan vazgecmeyen.. kisilik ve karakteri ile her daim gonuldentaht kurmus birisi oldugu icin...
Kendini her yerde belli eden hanımefendi ve halen daha gerçekten doğal güzelliği olan bir kadın. Maşallah sübhanallah diyelim 🧿🧿🧿
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Arzum Onan tabii ki de. 🌸 Güzel olmasının dışında herkeste olmayan ve güzellikten daha kıymetli olan bir özelliği var; gerçek bir hanımefendi olması. Evliliğini de sevgiyle sürdürüyor maşallah. 🧿 O varken diğerlerine dönüp bakmam bile. Kendisine selam olsun, umarım bu yazdıklarımı okuyordur. 🙏
Arzum Onan'ı beğeniyorum ama güzelliğinden ötürü değil. Ağır başlı ve diğer ünlüler gibi kendini beğenmişliği yok. Bir de çocukken hayranı olduğum Mehmet Tuğyıldız ile güzel bir evlilikleri olduğu için. :)
Aynen ya. Kadın olsam ben de onun gibi birisini isterdim. Çok mantıklı sadık birisi. Arzum Onan rahatsızlık geçirdi bir an yanından ayrılmadı. Başkaları olsa hemen boşanırdı. Adam gibi adam Mehmet Tuğyıldız
Azra akını adada canlı olarak görme fırsatı bulmuştum 2007 de herhalde. Kıvançla gezmeye gelmişler. Bisikletle 1 metre önümden geçmişti. Hakikaten efsane kadın
Azra akın sadece türkiye güzeli değil, miss world güzeli de seçilmiş bir insan. Diğerlerinin derecesi nedir bilmiyorum tabi. Azra akından sonra arzum onan gelir tabi, çağla şikeli pek beğenmiyorum.