Güzellik yarışması ama yüzleri eh işte yani ben bile daha güzel olabilirim bir çoğundan boy pos tamam o zaman modellik yarışması olsaymış kültür eğitim vs diyeceğim şüpheli ne seviyede oldukları
bana baştan sona ucuz pr çalışması gibi geliyor. reklamda oynayacaklar, bir kaç aptal dizi yapacaklar, senden benden daha çok para kazanacaklar diye bin türlü saçmalık
Güzellik algısı ne burda tam çözemedim Hicbiyeri yok bunların😅 Yüzleri de aynı sayılır Yolda görsem de " waow güzel kızmış " bile demem. Gündelik sade normal insanlar
Türkiye de her şey torpil yani bunu yarışmalar da da görüyoruz birinci olan kızın herkes bir baksın nasıl birinci olmuş torpille tabiki kimse kimseyi kandırmasın apaçık hak etmedi ve bu ülke bu yarışmalar da torpilli ayrıcalıklı adaylar yüzünden kaybetmeye mahkum
Gereksiz bence. Kadınlar arasında topluma da ışık olucak çok daha anlamlı yarışmalar düzenlenebiir. Yılın güzeli olmasının sana bana ne faydası var tam olarak çözemedim
Ben yıllardır bu yarışmaları takip ediyorum güzellik yarışmaları olimpiyatlarında Türkiye gerçekten çok kötü 👎 sıralamalar da daha bir çeyrek asır daha bu şımarık ve torpilli adaylar yüzünden kaybedeceğiz sana baktım da sen bile miss World gitsen ilk 10 girersin 😊
Hani pek kimseni özel fikirlerini sorgulamam da :) siz hiç denediniz mi katılmayı miss turkeye ama torpil çok diyorlar halamın kızı başvurmuştu cevap gelmedi