Yaz aylarında başlayan Berk Atan ile Selin Yağcıoğlu aşkı kısa sürdü. Her ikisi de sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla ilişkilerini sonlandırdıklarını duyurdu. Berk Atan'ın Selin Yağcıoğlu'na evlenme teklif ettiği ve "evet" cevabını aldığı söyleniyordu. Ne düşünüyorsunuz?
Berk Atan ve Selin Yağcıoğlu aşkı bitti. Ne düşünüyorsunuz?
Bu konu hakkında o kadar çok şey düşünüyorum ki Nil hanım.. kelimelere sığdırmakta oldukça güçlük çekiyorum. Bundan sonra kalan hayatıma nasıl devam ederim bilmiyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ne düsünülür, corap degistirir gibi, bunlarin iliskilerine sevgili demek, sevgilinin anlamina küfür emtek demektir.
Sevgili iki seven insanin birlikteligine denir, bunlar cinsel birliktelik iliskisinin adini sevgili olarak kullaniyor.
İkisi de nirvanaya ulaştı, sonrada bitirdi işte.. İstedikleri evlilik değil sadece o duyguyu tatmak..
Şarkı bitti...
Tamam işte bunların ki yaz aşkı dedikleri şeyi yaşıyorlar. Mevsimlik ilişki. Hepsi sahte
Adı üstünde yaz aşkı , tatilde takılmalık boş muhabbet
Gerçek hayat yetmedi burada da mı dedikodu 😂😂😂😂😂
Aşk demeyelim istersen😅 aşk başka şey bunların yaşadıkları başka şey
Sasirdik mi? Hayir. Belliydi ztn. Berk sipsevdi be 😅
Şıpsevdi nasıl oluyor
Şu an ağlıyorum üzüntünden tüh nasıl ayrılırlar Romeo Juliet aşkı gibiydi
Bu konu hakkında o kadar çok şey düşünüyorum ki Nil hanım.. kelimelere sığdırmakta oldukça güçlük çekiyorum. Bundan sonra kalan hayatıma nasıl devam ederim bilmiyorum.
Tc devleti adına üzücü bir haber
Ben bu gece nasıl uyuyacam?
Hayırlısı olsun, kaderin önüne geçilmezmiş.
Bu beni hiç alakadar etmez
olmayınca olmuyor
Oha ne çabuk
ne düşüneyim banane
Geçmiş olsun
Babana ya
Banane demek istedim djjsjs