İddialı tarzıyla dikkat çeken Simge Sağın sahne kıyafetleriyle de farkını ortaya koyuyor. Konserlerine hız kesmeden devam eden Simge Sağın dövmesini öne çıkaran kıyafetiyle gündem oldu.Simge Sağın Kırklareli'de 13. Vize Tarih ve Kültür Festivali'nde sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Beyaz bir elbise tercih eden güzel şarkıcı, sahnede kuğu gibiydi.40 yaşındaki şarkıcının göğsünün ortasına yaptırdığı dövme de hayranlarının gözünden kaçmadı.Takipçileri "Dövmen için elbise mi yaptırdın" yorumlarında bulundu.
Sence nasıl olmuş?
Simge'nin kıyafeti olay oldu! Dövme için özel elbise yaptırdı. Sence nasıl?
ben dövmem bu kadar görünsün istiyorsam farklı bir yere yaptırırım eğer böyle bir bölgeye yaptırdıysam da görünsün diye çaba harcamam benim için özel olan kişi görse yeterli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
yakışmış beğendim güzel kadın zaten
40 yaşındaki kadına bak insanın abla diyesi gelmez.😀
Kız haklı şahsen o dövme başka nasıl görünsün sjskd
Bu kadın 40 yaşındaysa ben 66 yaşında bir emekliyim 😨
Cevap: Elbise güzel değil.
Yani oha diyecek birşey yok kıyafet işte sosyal medyanın abartmasi sanki bu tarz hiç giymiyolqr.
ben dövmem bu kadar görünsün istiyorsam farklı bir yere yaptırırım eğer böyle bir bölgeye yaptırdıysam da görünsün diye çaba harcamam benim için özel olan kişi görse yeterli
Türk medyasi ve sahne kiyafetlerini mansete tasimalari bitmedi gercekten. Güzel bir kiyafet kadinda cok güzel, yakismis. Daha ne olsun
Salla gitsin, yorum bile yapmak saçma geliyor artık. Ne giyeceklerini bilmiyorlar para var ama zevk yok.
Ben hiç beğenmedim dün kendisinin konserine gitmiştim
Bence güzel durmuş 😊
40 yaşında mı?
Ulan hayata bak bee
Ben 25 ken hayattan niye bıkmış oluyorum ya
Bize ne ya ister dövme yaptırır istersen dötünü açar ama sordun söyleyeyim beyaz yakışmış
Bu üst tarzı çok ön planda bu ara bence ilerde ne kötüymüş diyeceğiz
Bende dün buna benzer bir şey denedim alışverişte abartılacak bir şey yok
Ne demişler: reklamın iyisi kötüsü olmaz 😃 konuşuluyor işte amaçta buydu sanırım 🤷🏻♀️
Bu kadın yılan gibi vallahi, bu kadınla sevgili olanın ömrü uzar o derece :D
Bu fizik bu ses bu görüntü varsa o kıyafeti yaptırmasında da sakınca yok bence
Görgüsüzlük mü desem ne desem bilemedim :D sırf dövmeyi göstermek için elbise yaptırmak nedir ya :D
Onu da giymese olurmuş ama yine de his görünüyor kiyafeti🙂
Elbise mi var üstünde 😄 Mayo gibi 😄
Ulan benden küçük gösteriyo ne 40'ı 🤦♀️
Tek derdimiz bu olsun
biraz saçma bir kıyafet olmuş.
güzel kız değil oda malzeme göstermeye çalışmış
Yakışmış ama çekici duruyor
Evet büyük olay olmuş yer yerinden oynamış
dövme guzelmıs , hatunda guzel.
Nazar değmesin ne diyelim.
Sonradan görme diyoruz böylelerine.
Kadın güzel bi kere ne giyse yakışıyor.
40 mı oldu simge.😨açmış açılmış
tül perde değil mi lan bu?
milf olma yolunda ama seksi karı
40 yaşında var mı bu kadın :)
Hoş bence...
Çakma star bunlar...
Çok seksi birbayan
Çok itici durmuş.
Kötü bence
Kendi bilir
Olmuş olmuş. 👌🏼
Kötü bence👎
Güzel
yakışmış.
Yaşı 40 mı :)
Simge 40 yaşında mı?
Evet ama hiç göstermiyor.
Şaşırdım, evet
Dün onu canlı canlı konserine gittim vücudu seksi yüzü 45 yaşında gibi görünüyordu sanıldığın gibi genç görünmüyor
Olabilir @Tubaacelyaaa doğru. Canlı farklıdır.
Doğrudur. Havalar sıcak makyajı akmıştır falan ister istemez kötü görünüm çıkmış olabilir. Çoğu ünlü makyajı abartıyor.
Neyse Simge gibi kadınlar iyi ki var. Türkçe pop için umut verici isimler bunlar sesleriyle, performanslarıyla. Tuğba Yurt da benimki bu arada :)
Hayır makyaj gayet sadeydi
Varoşca
güzel
para var huzur var