Kırklareli'deki 13. Vize Tarih ve Kültür Festivali'nde sahne alan Simge Sağın, sahne kıyafetiyle adeta büyüledi. Bazı haberlere göre göğsünün ortasına yaptırdığı dövmeyi göstermek için derin dekolteli bir elbise tercih etti. Nasıl buldunuz?
Simge'nin sahne kıyafeti olay oldu. Nasıl buldunuz?
Sokakta bile böyle giyinen insanlar var. Bunun nesi olay oluyor anlamıyorum. Çıkın İstiklal'de gezin kadınlar zaten inanılmaz bir karın gösterme modası içinde.
29 yaşındayım, kendimi bildim bileli birilerinin neresini açtığı bu memlekette olay oluyor. O kadar ki, artık bunun safi olarak medya tarafından şişirildiğini düşünür oldum. Kimsenin mikine taktığı yok bunları
Show sanatçıları sahnede bu tür kıyafetler giyebilir. Bu çok normal. Abartmamak lazım. Simge gayet güzel bir kadın ve bu kostüm ona çok yakışmış. İşinin gereği bu zaten. Ben hiç yadırgamadım. Güzel kadına derin dekolte çok takışır, Simgeye de çok yakışmış. 😎
Harika bir kadın. Cesur giyinmeyi seviyor. Hadise, Hande Yener gibi sanatçılar da bu tip kıyafetler giyiyor. Ama en çok Simge'ye yakışıyor bu tarz kıyafetler.
1,5 yıldır konser falan veremedi ya ünlüler o yüzden ne yapacaklarını şaşırmış olabilirler. İsteyen istediğini giyinebilir modundayım ama bu tarz kıyafetle insan zor hareket eder. Hareketli şarkılarda eşlik etmesi zor olur gibi geldi bana. Olası kaza frikik yaşanabilirdi. Gerçi bizim ünlüler seviyor öyle şeyleri gözüksede bir kaç gün konuşulsam diyerekten.
Bilsem konserine giderdim. Boş şarkıcı diye gitmemiştim. Zakkum konserini kaçırmak bana koymuştu bunu görememekte koymuş oldu. Ne güzel ya kfhfkrjfhfjf