Derdimiz yok beğenmiyoruz beğenmek zorunda mıyız? Ben de beğenmiyorum handeyi. Herkes ondan para almış gibi abartırken sorun yok da biz beğenmediğimizi söyleyince neden handeyle derdimiz oluyo. Hande kadar abartılan çok az kişi var net
Beğenmediğinizi normal bir şekilde söylersiniz tamamda yok şurası yamuk yok kafası kocaman yok işte handeyi cirkin kizlar beğeniyor. Başka işiniz yok mu komiksiniz🤣
Ama çok abartılıyor çok instagramda burda her yerde Hande karşıma çıkıyor ya sürekli görmek zorunda mıyım? Bizim ülke neden böyle yeteneği olmayan insanları abartıyor ya bir yabancı ünlülere bakın ne kadar tatlılar bir de bizim ünlülere, handeyi engellesem yine karşıma çıkar magazine para veriyor bence haberlerini yaptırtmak için. Hiç magazin takip etmesem yine karşıma çıkar ülke gündemi oluyor resmen ya
Evet bende bir hâyli abartıldığını düşünüyorum oyunculuğu falan da çok vasat. Ama soruyu soran arkadaş baya nefret konusunda devleşmiş onu beğenen kişilere dahi laf sallayacak boyuta gelmiş bence bu kadarı normal değil onu belirttim
İlkinde evet küçük duruyor ama ikincisinde öyle değil. Makyajından kaynaklanıyor bu durum. Gözlerinin küçük olduğunu hiç sanmıyorum. Selin Şekerci gibi gözleri de yok gerçi.
Baya fansin, fan olmasan kıçını yırtmazdın sallama. Hande çirkin bunu kabul edin sadece kızlar beğeniyor Erkekler beğenmiyor genelde eli s*kin de kekolar beğeniyor Hande yi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hande Erçel şu an küçük gözlü bence. Eski hali de iri sayılmazdı normaldi şu an küçük oldu cünkü gözlerine de işlem yaptırdı badem göz,
Gözleri küçük değil ama bahsettikleri gibi koca göz sayılmaz normal göz
Kısık işte küçük göz bence
Normal göz yani daha ne kadar olabilir çinlide sayilmaz🤣
Yavrum senin handeyle derdin ne ben fanı falan değilim ama hayatında bir kere bile oturup görüşmeyeceğin insanla kafayı bozmuşsun resmen🙃
Derdimiz yok beğenmiyoruz beğenmek zorunda mıyız? Ben de beğenmiyorum handeyi. Herkes ondan para almış gibi abartırken sorun yok da biz beğenmediğimizi söyleyince neden handeyle derdimiz oluyo. Hande kadar abartılan çok az kişi var net
Beğenmediğinizi normal bir şekilde söylersiniz tamamda yok şurası yamuk yok kafası kocaman yok işte handeyi cirkin kizlar beğeniyor. Başka işiniz yok mu komiksiniz🤣
Ama çok abartılıyor çok instagramda burda her yerde Hande karşıma çıkıyor ya sürekli görmek zorunda mıyım? Bizim ülke neden böyle yeteneği olmayan insanları abartıyor ya bir yabancı ünlülere bakın ne kadar tatlılar bir de bizim ünlülere, handeyi engellesem yine karşıma çıkar magazine para veriyor bence haberlerini yaptırtmak için. Hiç magazin takip etmesem yine karşıma çıkar ülke gündemi oluyor resmen ya
Evet bende bir hâyli abartıldığını düşünüyorum oyunculuğu falan da çok vasat. Ama soruyu soran arkadaş baya nefret konusunda devleşmiş onu beğenen kişilere dahi laf sallayacak boyuta gelmiş bence bu kadarı normal değil onu belirttim
Bunun hayranları tam bir embesil, hepsi 11 yaşında mk
İlkinde evet küçük duruyor ama ikincisinde öyle değil. Makyajından kaynaklanıyor bu durum. Gözlerinin küçük olduğunu hiç sanmıyorum. Selin Şekerci gibi gözleri de yok gerçi.
Gözleri büyük değil orası kesin
Gözleri bencede büyük değil sadece hafif badem
Hay sizin Hande erçelinize
Aynen koca göz sayılmaz
Küçük gözlü
Estetik
Gözleri büyük gayette.
Çinli gibi aşırı küçük gözleri rengi zor belli oluyor ergen fan mall
Fanı değilim, ama sizin kıskançlıktan geberdiğiniz ortada. Git bir köşede ağla.
Çirkin kadınları kıskanma gibi huyum yoktur mall ergenn 😄
Koy resmini de görelim güzelliğini amip..
Bazlama hallerini de biliyoruz Estetikli iri vücutlu kezonuzunn
O zaman bile güzeldi, çirkin yüzünle kadını kıyaslama bile😅😅
Ben çirkin yüzlüyüm 😄😄 Türkiye de benden daha güzel yüzlü kadın yoktur Hande o zaman balon gibi çok çirkindi şimdi daha çirkin
Hande Erçel çirkinin özürlü mall fanlarıdan birisin geberin mkk
Görmediği birine çirkin diyen özürlüü. kezbann
Hande Erçel bence çok çirkin ya kezbann köylü tipli
@Uyumayankız25 ben fanı değilim dedim ama sen gerçekleri kabullenemediğin için güzel diyenlere fanısın diyorsun. Gerçek bir ergensin.
Baya fansin, fan olmasan kıçını yırtmazdın sallama. Hande çirkin bunu kabul edin sadece kızlar beğeniyor Erkekler beğenmiyor genelde eli s*kin de kekolar beğeniyor Hande yi
Kıskanılıyor
Ergen mallsin yaa
Ergenim evet 🥺