100% haklı orada çok fazla canlılar ve insanlar öldü oksijeni sağlayan ağaçlarımız yandı bunun showu olmaz czn gibi kişiler show yapıyor. mesela şöyle örnek vereyim yardım yapıyordur oraya gitmiştir yadım için kameraya yakalanmıştır bu normal ve desteklerim bunu o zaman. ama instagram sayfasından herkese göstere göstere gidiyorum deyip ambulansın içinden poz vermeler saçma. hem orada ki görevlilere engel oluyor hem de ciddi bir olayla resmen dalga geçiyor. yardımın en güzeli gizli yapılandır göstere göstere olmadan o sırada biri görür çeker o ayrı kendisinin haberi bile olmaz Burak kim tanımam Burcu kim tanımam ama olayı show haline getiren çok kişi var maalesef not: czn yi takip felan etmiyorum bir arkadaşım paylaşmıştı görüntülerini kalp koymuştu bende sinirlendim yaptığı show du ayrıca yaptığı dev yemekler yazık ülkede o kadar aç insan varken israf oluyor yemek üzerinden show yapılamaz israf oluyorsa czn gibi yapanlar için söylüyorum. ayrıca babamın arkadaşı Hatay da gitmişti çalışanların hepsi Araptı dedi kendi ülkesinde ki insanlara bile sahip çıkmıyor ve yemekleri berbatmış öyle demişti. İnternette de kimse sevmiyor bakabilirsiniz yorumlara trip advisor veya başka sitelerden de herkese keyifli günler.
Kötülük iyilikten sonsuz kat şovunu yaparken, iyilik te icabına bakmalı ve en fazla o parlamalıdır.. Şov yapmayın demek görünmez olarak tükenin demektir. El büyütüyorum. Teklifim kötülüğe. Hodri meydan. Madem bu kadar tevazu sahibisin. Biz iyiler şovumuza başlıyoruz. Önce sen görünmez olarak yok ol. Biz sonra düşünürüz. Haydi.
Oturduğu yerden konuşmak yerine harekete geçeceğine, hakarete geçiş yapmışsa biz ne yapalım?
~haksız kesinlikle. Kendisi sadece oynadığı saçma dizilerden kazandığını ardı arkası sağlam olmayan kuruluşlara bağışlasın ve bunu da tüm Dünya'ya duyursun. Sonra gelip 'şov yapmayın' desin yok ya 🤣
Burcu çok haklı. Tiktokçuların yaptığı, yangınla alakalı çok gereksiz videolar gördüm. Detayda bahsedilende tiktokçu zaten ünlü biri değil. Oraya yardıma gidiyosan gömlekle ne işin var senin?