Öncelikle chpliyim. Cidden akpli troll falan değilim. Ama araştırdım ve İmamoğlu'nun diploması gerçekten sahte. Ve İmamoğlu bu diploma konusunda bir açıklama bile yapmadı sahte değil diye. Gözaltına alınmadan önceki videoları bile şaibeli konuşmalar içeriyor. Ben de bir üniversiteli olarak torpille bir yere gelmiş herkesten nefret ediyorum. Biz bu üniversiteden diplomayı almak için neler çekiyoruz. Hem maddi hem psikolojik olarak zorluk çekiyoruz. Ben partimin cumhurbaşkanı adayının bir sahtekar olmasına karşıyım.
Şu anda Özgür Özel meydanda kaç gündür konuşuyor evet ama bir sahtekarı savunuyor. CHP'nin kayyum atanma tehlikesiyle karşı karşıya kalması da bence bu yüzden. Bir dolandırıcıyı halkı etrafına toplayıp halka karşı savunması yanlış. Çok yanlış. Keşke hiç böyle insanları meydanlara toplamasaydı. CHP'yi dağıtıyorlar resmen. Atamın kurduğu partiyi maymun ettiler. Allah belalarını versin.
Şu anda Özgür Özel meydanda kaç gündür konuşuyor evet ama bir sahtekarı savunuyor. CHP'nin kayyum atanma tehlikesiyle karşı karşıya kalması da bence bu yüzden. Bir dolandırıcıyı halkı etrafına toplayıp halka karşı savunması yanlış. Çok yanlış. Keşke hiç böyle insanları meydanlara toplamasaydı. CHP'yi dağıtıyorlar resmen. Atamın kurduğu partiyi maymun ettiler. Allah belalarını versin.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer