AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
166Cevap
Tarih yorumunu yapacak yakın da.
Dan Bilzerian- Adamım benim.
Cristiano Ronaldo karakteri yeter...
İskenderiyeli Hypatia
En çok 25-30 arasi örnek aliyodur bence 15 yaşındaki kişilerin örnek alacağını sanmıyorum
Ben teslayı örnek alırdım
Ben kendimi örnek alırım 😅
İlber Ortaylı 🙋🏻♂️
Bu anketin gerçekliği meçhul.
Tayipçiler kendini yine belli ediyor.
Hiçbiri onlqr beminornek alsin
Kim açıkladı ahaber mi
Bu ülkeye sorumu sorulur cahil dolu
Bu bi şaka olmalı :D
billim adamı yazarlar sanatçıları örnek alırım
Listeyi kim hazırladı acaba
Yalandır onu kim örnek alacak
İlk sırada RTE mi var mxxkkkd
Komik mi
@Faruk2059 komik değil saçmalık
Alakası yok
Adamın git hayatını araştır öyle yorum yap
Yorumunda resmen cahillik akıyor
Tayyip Mehdi mi kahin mi neden bir insan onu örnek alır aklım almıyor yazikk
Ne alakası var ya sıkıntılı mısın
Normal insan ama zor bir yaşamdan gelmiş buralara
Mehdilikle kahinlikle ne alakası var? Cidden beyninin olduğundan şüphe duyuyorum dostum
@Faruk2059 onun örnek alınması kadar komiksin sen de
Tamam
@rana_91 Ya ergen veledin tekisin bir halt bildiğin yok randomla mizah kasma telaşındasın. Senin gibi veletleri siteye üye yapmasınlar
@inhaler_ sizi rtciler bana saldırıyor
Seni ergencik seni
@inhaler_ seni olguncuk seni
Thanks
@inhaler_ boş ver reis
Yazdığına değmez
Kıza ergen diyenlere bak 😂. Off o sizden daha olgun inanın bana 😂. Evet RTE örnek alınabilir katılıyorum tabikide. Adam bütün ülkeyi sattı sonra saraylar yaptı dimi kendine aynen. Yandaşları ile yiyip içtiler bütün ülkenin parasıyla falan. Kanka pardon haklılar yaa adamlar ergen demişlerdi ya sana. Haklılar tabikide eğer insanları sömürmek istiyorum falan dersen RTE den başkası örnek alınmaz katılıyorum size sonuna kadar. Onun gibisi var mı ülkeyi yedi yedi sattı her şeyi daha nolsun haklısınız tabii
@Kahvelioğlan bak işine kardeşim boş yapma
Tamam tamam hee dolar 10 olsun jdkdldldldpspd
Gençlik doğruyu görüyor, biliyor. 🤜🤛
Erdoğanı örnek alan gençlik bir bok görmeyen ve bilmeyen kesimdir boş boş konuşmayın
@Mir4yal Sen de git Allah'tan korkmadığını ve namussuz siyaset yapacağını söyleyen CHP GENEL BAŞKANI Kılıçdaroğlu'nu örnek al o zaman. Tövbe tövbe...
@Mir4yal Ekrem İmamoğlu dediğin adam ve karısının Müslüman oldukları bile belli değil bak şu yazıyı haber sitesinden aldım. Kopyala yapıştır siteden oku. "Dilek İmamoğlu, Sözcü yazarı Özlem Gürses’in, “Allah Ana” başlıklı yazısını kendi sosyal medya hesabından paylaşarak, içinden beğendiği bir bölümü başlığa taşımıştı. Dilek İmamoğlu’nun söz konusu paylaşımı:"
Ya allahın kör koyunu ben sana burada chp yandaşlığı mı yaptım? CHP de AKP de en ufak önem teşkil etmiyor benim için. Ülkede parkta yatan halk varsa, çocuğuna meyve alamadığı için kendini öldüren bir baba, çocuklarını kurutma makinesiyle ısıtan bir anne, senden benden daha fazla değer gören suriyeliler tarafından tecavüz edilen bir vatandaş varsa ve sen sarayda yaşayıp altın klozete sıçıyorsan doğru yol falan olamazsın. Nefret ediyorum sen ve senin gibilerden. Sanki Erdoğan layığıyla Müslüman olabiliyormuş gibi bir de burada İslam şov yapıyorsun. Hırsızlıkla, arsızlıkla Müslüman olunmuyor Gizli Üyecim. Aç gözlerini. Çok müslüman dediğin Erdoğan'ın karısı yüz bin liralık kıyafetle geziyor onun bunun anası babası asgari ücret karşılığında çalışırken. Görün artık bir şeyleri görün.
@Mir4yal Sen bu kafayla HDP'ye oy verirsin, HDPden güç alan hewaller gelir orana burana dayar adalet de bulamazsın. Bak CHPde de HDPde de tecavüz olayı yaşandı iki partide de susturmaya çalıştılar. Susturmaya çalıştıkları da kendi partilerinden. Senin de başına gelir bir gün böyle umursamazsan.
@Mir4yal sen bu kafayla HDP'ye oy verirsin sonun kötü biter. Bak CHPde de HDPde de tecavüz olayı yaşandı iki partide de susturmaya çalıştılar. Susturmaya çalıştıkları da kendi partilerinden. Senin de başına gelir bir gün böyle umursamazsan.
Ya siktiğimin salağı busunuz işte siz. Kendinizi bir şeylere mecbur hissediyorsunuz. HDP ile ilgim alakam yok salak mısın boş boş tespitler yaptığını sanıyorsun? Ben kimseye oy vermiyorum hakeden gelene kadar da vermeyeceğim. Erdoğanın yalaklığını yapmaya devam edin belki cebinizr üç kuruş girer. Kimseyi de yapmadığıyla yargılama kıçın sıkışınca. Uzatma daha fazla sessiz kudur.
@Mir4yal Ben normal olarak yanlış seçiminiz sonucu yaşanan kötü olayları konuşup ibret almanı sağlıyorum. Tek kuduran sensin şu an.
Sizin seçiminiz yüzünden insanlar aç kalıyorlarsa ibret alması gereken taraf sen ve senin gibilerdir.
@Mir4yal Aç değiliz ama aç kalmak tecavüz edilip susturulmaktan iyidir. Sen belki tam tersini düşünüyorsundur o da senin düşüncen.
Allah belaniii versin
Chpninde mkkk
Tecavüz edilip öldürülen ve hesabı sorulmayan kadınları da göremeyecek kadar körsen seninle baş edemem ben.
@Mir4yal tuttuğun o CHP HDP denen partilerde tecavüz edilip de susturulan kadınları umursamıyorsun ya inşallah başına gelir.
@Mir4yal tuttuğun o CHP HDP denen partilerde tecavüz edilip de susturulan kadınları umursamıyorsun ya bir gün senin de başına gelir susturulursun. "Keşke bunları savunmasaydım" diyeceksin.
Tayyip Erdoğan Tayyip Erdoğan Tayyip aşkım
Ya aptal evladı hdp ve chpden de nefret ediyorum IQ kanseri misin meclis içerisinde bulunan bir allahın kulunu sevmiyorum boş boş konuşuyorsun. Hepsinin allah belasını versin senin gibilerin nesli tükensin artık kurtulalım ya beyninizi peynit ekmekle mi yiyorsunuz kendinize gelin artık. Cahil cahil konuşuyorsunuz inşallah başına gelir falan ne alaka annene mi tecavüz ettim böyle boş boş laf yapıyorsun? Hiçbir partiye oy vermiyorum. Düzgün biri gelene kadar da vermeyeceğim. HDP'nin de, CHP'nin de, AKP'nin dr allah bin belasını versin bir tanesi bile halkın refahınu, adalet sistemini, ekonomiyi düşünmüyor. Sizin gibi 3 kuruşla doyan koyunlar da kölelik yapıyorlar. Benim maddi imkanım çok şükür yerinde param da var, imkanım da var ama bu ülkede çocuğuna meyve alamadı diye intihar etmeye çalışan adan varsa, çocuğunu fön makinesiyle ısıtmaya çalıştığı için kendini öldüren kadın varsa, parklarda yatıp kalkan çocuklar varsa bu ülkede sıkıntı var demektir. Tarafsız olamıyorsunuz akp akp diye bağırıyorsunuz. Bak bu güne kadar hiçbir partiyi savunmadım her şeyimin üzerine yemin ederim. Siz bu ülkenin karanlık yüzüsünüz. Siz geçmişte CHP yüzünden iğrenç zamanlar yaşayan insanların gazına gelip kötünün iyisine razı oluyorsunuz. Allah size akıl versin
@YağızDemirören99 baş edilmez ya cidden
@Mir4yal kuduruğa bak bir de parasıyla hava atıyor. Ben de senin seviyene düşüp maddi durumumu açıklamayacağım. Kendini bir ezik olarak gördüğün için maddi durumunla kendini yükseltmeye çalışıyorsun, başaramayınca da böyle küfürler ediyorsun. Senin gibi ezikler burada kudurur. Ben senin zilli anandan bahsetmemişken sen milletin anasına laf atıyorsun. Anan terbiye verememişse bu yaşına kadar yüz yüze konuştuğun insanlar seni terbiye eder. Artık nasıl terbiye ederler bilemem 😆 Çık dışarıda bu şekilde konuş bir dene bakalım 😉
Ya bacım allah aşkına işine bak ben seninle baş edemem boşuna dememiş Tolstoy "Cahil ile tartışırken söyleyeceğin her sözcük, ateşe atılmış birer odundur." diye.
Sen burada tecavüze uğrayıp susturulan kadınlardan bahsedip "İnşallah başına gelir" derken haklılık payını göz önünde bulundurdun mu da benim sana "Annene mi tecavüz ettim?" dememi "Milletin anasına laf atmak" olarak adlandırıyorsun?
@mir4yal Millete bu soruları sorduğuna göre senin anneni baya bafilemişler de sesini çıkarmamışsın demek ki
Erdoğan dışında herkes
testi akp yaptıysa doğrudur
Bilimsel değil. Z kuşağı muhalif. İnanmadım.
Sosyal medyada gördüklerine kanma. Buradakileri Z kuşağı olduğunu iddia edenler 25 yaş üstü iktidar muhalifidir
@Elissana Buraya bakmıyorum zaten. Burası sanal ortam.
ÇOK KOMİKMİŞ
Örnek alacağım en son kişi bile değil.
Arkana dönde ona gül sen
@Talhaxx İlk koyun geldi dur sana da güleyim
Yazık kafana
Hangi genç bunlar
Tabiki Erdoğan
Günün fıkrası mı bu 😒
Sedat Peker 😅
Yapma ya
Iste galaksi liderimiz 😂
😂😂😂
Yav benim yoruma nite dislike atiyorlar birde ciddi oldugumu dusunen var 🤣
*niye
zoruna gitmislerdir 😁😁
Ünlü isimleri örnek almam
bu nerenin anketi ben buna inanamıyorum.
Emin misiniz 🤣
:D kahkaha patlattım
Çok komik bu bir şaka olmalı
Haberimiz var mı bundan
Eminim böyledir.
Tabiki onu örnek alirlar kim 80 milyonu s
50 yaş üstüdür o yanlışlık var onda
Anket akp binasında yapıldı herhalde
Kesinlikle yalan
Elon musk olmak isterdim o adamın hayranıyım
Buda sorumu be PEYGAMBER EFENDİMİZ RTE OSMAN GAZİ
Atatürk (nokta)
Ben ikna olmadim
Yalan
s*çtık
Sanırım birini örnek almıyorum
Kılıştarı mı örnek alsınlar 😂
Elon musk böylemi yazılıyordu
Selahattin Demirtaş 😉
Aynen oyle ♥️👍
Adamı çekemeyenler eksi vermiş... 😂🤭
@ÇaktırmaBenimsin2121 Doğru duvar yıkılmaz heval ✌🏽
İşte Boyle sarsılır ama yıkılmaz hewal ✌️
Bak bak doğru duvar yıkılmazmış topunuzu kurşuna dizmek lazım ak teröristleri
Terörist olsaydık burda olmazdık cahil cahil konuşma. 🔥
Zihniyetiniz bu olum yalan mı yarın bir iç savaş çıksa tarafınız belli hain itlersiniz
Trolls
Haluk Levent
Recep Tayyip Erdoğan
Or. Çocuğuyum ben bunlardan değilik abi
Kim sallıyor bunu
Sacma olmus
Anketi akp gençlik kollarına mı yapmışlar?
Halka yapmışlardır.
Şeyma Subaşı’nı örnek alıyorum
Cok zenginim 😊
Ben 8000+1 😍😇👏👍
Ilginc bir anket olmus
Jacob ROTSCHILD
Babamı örnek alırım