AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
166Cevap
elon ab
One minute
Kimseyi örnek almıyorum
Quentin tarantino.
Serdar Ortaç ve Mesut Özil
Yalan imamoğlu 3. Sırada yer alamaz
Rezalet bir liste
Katarlı gençlerinmi?
Vurdu gol oldu
Var tabi tosuncuk
🤣 Neyse..
TABİKİ DE RTE REİS 🙏🙏♥️♥️👏👏👏
Ben mafya olmak istiyorum.
Benim babam mafya
Ben bu anketi yapan kişiyi örnek alıyorum
şaka heralde.
Tosuncuk
Tabiiki Reis😇❤
sen de haklısın. kolay yoldan haram para kazanmak tek hayaliniz olmuş!
onu sizin gibi düsünenler daha iyi bilir, ikide bir Tayyipe çamur atıp durmayın. Anca nankörlük yapın dimi... At Gözlüklerinizi çıkarın artık
akp okuma yazma oranıyla chp; akp tahsil seviyesiyle chp tahsil seviyesini karşılaştırıp bakalım kim ne gözlüğü takıyormuş. muhtemelen babanız anneniz akp yağlı kapıya dayanmış jipe binesiniz diye ondandır sizdeki bu iktidar gitti korkusu:)
hersey okuma yazmayla olmaz... okumuslarida gorduk chp vs. gibi partiler... konustuklarini kendileri anlamiyor, Tv de goruyoruz. Ayrica altimizda son model Araba olsun olmasin Turkiyedekilerinin cogunda var, hersey yan gelip yatmakla olmuyor Allah daha cok versin. Ayrica Erdogan herseyin fazlasini hak ediyor ve kazandigi parayi Ulkemize harciyor, bunu gormeyen nankordur. Simdi gidin istediginizi savunun saygi duyulacak birisi varsa bu Tayyip Erdogandir. Bu benim fikrim anlatabildimmi, siz gidin CHPKkyi savunmaya devam edin. Abuk subuk seyler yazmayin burda...
O zaman sizden uzak dursam iyi olacak
@EsraRmysa NE, ÜLKEMİZE Mİ HARCIYOR PARALARI? RJDUSJJDÖŞÜXJZIFOSÜXODOSDÜŞİĎIFOED kusura bakmayın ama artık sizi ciddiye alamam
Sizin ciddiyetinize ihtiyacim yok... istediginiz kadar inkar edin umrumda degil... Siz Rüya aleminde yasamaya devam edin bb ;)
@EsraRmysa 2023 te görüşmek üzere :)
InşaAllah
“her şey okumakla olmaz!” bunu ilk ayeti “oku” olduğuna inandıkları dinin inananları diyor:) işte ne derece yozlaşmış olduğunuzun kanıtıdır bu!
o baska bu baska ne alaka ya okul okumaktan bahsediyrz burda dimi... nerden nereye getirdiniz konuyu helal olsun iste herseyi tersinden anlayan siz.. bravo🙂daha fazla yazmayin bnce... bu boyle uzun uzadiya gider... herkes baksin yoluna
Reis mi? İstediğiniz kadar reis diyin, çalmayla reis olunmuyor. Halkın açken sen altın klozete sıçıyorsan senden reis falan olmaz. Bu ülkenin kaderini sizin gibi kör koyunlar değiştiriyor. Allah doğru yolu göstersin.
aceba chp de altin klozete sey etseydi ayni boylemi konuscaktiniz aceba? sizin gibilerinin derdi ERDOGAN olmus... gidin baskasina camur atin... adam cumhurbaskani ne bekliyrdun aceba? ustelik klozetinin altinmi gumusmu oldugunu nerden cikardin? gulunc durumdasiniz az kabullenin artik bu ADAMI
@EsraRmysa bu adam bizi soyuyor. Ayrıca aynısını CHP yapsa emin olun aynı tepkiyi CHP ye ve ya başka bir parriye de gösterirriz. Biz öyle takım tutar gibi parti tutmuyoruz ve her şeyin farkındayız Elhamdülillah.
hic sanmiyrm herkesin sizin gibi diger partilerede karismicani... ama neyse.. bende O sekil Parti tutmuyrm... birsey varki destekliyrm dimi... herneyse konu kapansin bitsin yoruldum laf anlatmktan.. tskrler:)
Arkadaşlar öncelikle selamlar, siz burda tartışırken siyasi zatlar milyon dolarlarını sayıyorlar. Herkes dilediği partiyi tutar dilediğine oy verir ama burda birbirimizi kırmaya gerek yok hepiniz çok şeker insanlarsınız kim seçilirse seçilsin hayırlısı olsun birbirimize hakaret etmeyelim, kırmayalım bugün var yarın yokuz okuyun geçin lütfen hayırlı geceler.
@GevezeGenc Teşekkürler 😊
ha oradaki oku yazı oku demek mi neyse ki bunu kabul etmen de bir şey 😂
@GevezeGenc Sizede selamlar olsun hocam. Ne güzel konuşmuşsunuz hocam maaşallah adeta ağzınızdan bal damlıyor😊Ama hocam ben bu AKP lileri cidden anlamıyorum. Ve ayrıca sinirleniyorum çünkü bizim geleceğimizi mahvediyorlar. Sadece kendilerine değil, aynı zamanda bizede zarar veriyorlar hocam. Ben bu yüzden sinirleniyorum yoksa gayet sakin, saygılı ve edepli bir insan olmaya çalışırım hep. Neyse hocam bu güzel konuşma için çok teşekkürler Allah razı olsun, iyi geceler dilerim😊
@Deniz_uysal_67 eyvallah kardeşim. AKP li CHP li diye ayrıştırmamak lazım. Mesela senin zorlamanla Akp li biri Chp ye oy verirse demokrasi olur mu? İnsanlar, bir hata varsa zamanla bunu anlayacaklardır, kaldı ki bizim yönlendirmemiz ve ayrıştırmamızla insanların seçimini değiştirmeye çalışmamız çok yanlış. Şayet ben seçime 1 gün kala karar veririm asla fanatik değilimdir. Çalan çırpan birine ya da boş konuşan birine asla oy vermem. Burda önemli olan, kadınlarımızı konu ne olursa olsun kırmamalıyız, onlar bize atalarımızın emanetidir, sahip çıkmamız ve korumamız lazım. Fazla siyasi düşünmeyin derim, sizin sağ sol diye tartıştığınız şahsiyetler kameralar gidince meclis restaurantında aynı masada ucuz yemek yiyorlar. Futbolda da bu geçerli, milyon dolar kazanan oyunculardan fazla biz renk atışmasına girip çoğu kez küslükler, yaralamalı kavgalar yapıyoruz. Kapitalist sistemin oyunu bunlar siz hayatınızda kendinizi geliştirmeye odaklanın biri gider biri gelir tasalanmayın hayırlı geceler dilerim.
@GevezeGenc Çok doğru söylediniz hocam sağolun yeniden. Hayırlı geceler
@esrarmysa cahille tartismaya girme kazanamazsin 🙂
Yandık o zaman 😂
Yalana gel mk
HZ. HAMZA
Kaynak TÜİK mi
Ulann düşündüm de kim yapmış lann bu analizi bizde hırsızlara yer yok
Yazık olmuş
Erdoğan
Çok güldüm 😅😅
Hakkı bulut
😂😂😂