Z kuşağı bilmez pek, ama bana göre bu kadın Adriana Lima, Barbara Palvin, Kendall Jenner'e falan bin basar onlar bu kadının yanında bir hiç. 90'ların yıldızı 1971 doğumlu gençlik hallerinde ondan güzeli yoktu velihatti da Doutzen kroues 😍James Bond filmlerin de falan var, Vahşi şeyler de izlemiştim kadını ilk resmen aşık oldum böyle bir güzellik, çekicilik yok bu kadını gördükten sonra Doutzen kroues dışında kimseyi güzel bulamıyorum.
Denise Richards Adriana Lima, Barbara Palvin gibi yeni yetmelerden çok daha güzel değil mi 😍 ?
Hatta hiç yok gibi, çok nadir bulunur bu kadında en ufak estetik yok kaşlarını bile aldırmayan biri Vahşi şeyler filminde gerçekten aşık oldum, büyülendim hiç bir kadın büyümedi beni bu kadın kadar lezbiyen ya da biseksüel değilim 🤮
Yeni kadın imajı daha erkeksi keskin tipler bu kadınlarda ise dışılığı naiflik ve güçle harmanlamayi daha iyi beceriyorlardi bu yüzden eskiler farklılar
Kusma emojisi yanlış oldu yav, Homofobik asla değilim gülme emojisi olucakti o 😅evet eski kadınlar bambaşka güzellikte bir de Brooke shilds var oda çok çok güzel ama Denise Richards kadar çekici değil masum güzelliği var
Victoria bronova da dahil Denise Richards hepsine bin basar bana göre Dünyanın en güzel kadını net. Barbara ve Adriana Denise ye bakınca çok çirkin kalıyor gözüme ayrıca resimlerle yargılama filmlerine bak kadın aşırı güzel ve çekici
En İyi Cevaplar