Buradaki bir kaç ergenn çok kıskanıyor bu kadını onu sürekli Hande Erçel, Neslihan Atagül gibi güzel olmayan kadınlarla kıyaslıyorlar gülüyorum 😂unuselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin..Kadın da kusur yok be gözleri büyük iri ve yeşilin en güzel tonu, burnu küçük, dudakları narin o iğrenç botokslu dudaklardan değil kadin kaç kere Altin oran seçildi 2016 da 1. ciydi altın oranda bu kadar Kıskanc olmayın kızlar 😂
Amber Heard güzel değil diyen kızlar çok kıskanç değil mi 😂 ?
Cok kıskançlar evet, kendilerine benzeyen kişilere güzel diyorlar sadece. Neslihanı handeyi överken aslında Kendilerini de övüp insanlar Amber daha güzel dediğinde daha da kıskanıyorlar. Bu kadının altın oran olduğunu bilmeseydim yine altın oran derdim yüz hatları baya düzgün burnu hayatımda gördüğüm en güzel burunlardan, renk uyumu gözleri de çok güzel
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben ilk gördüğüm de yüz hatlarına bayıldım, inanılmaz düzgün ve güzel. altın oran seçilmesi beni şaşırtmadı. Gözleri de iri iri videolar da belli oluyor burnu cidden benim de gördüğüm en güzel burun bunlar kalkmıs bu kadını Neslihan Atagül gibi kurbağa ve Hande Erçel gibi estetik harikası kadınla kıyaslıyorlar kendileri gibi çirkin diye galiba 😂
Amberle kıyasladıkları kişiler hep asimetrik yüzlü Hande ve Neslihan yani. Hande yüzünü aşırı küçültmüş neslinin Allah affetsin de ağız yapısı tuhaf kocaman ağzı var
Neslihan'ın burun delikleri de kocaman. Bir de Hande Estetikle yüzünü inanılmaz orantısız hale getirmiş çenesi kalmamış 🤮ergennn bunlar ya Amber'i aşırı kıskanıyorlarrr. Senin gibi kıskanç olmayan kız çok az
Evli barklı adam olarak seni ilgilendirmez abi 🤔ben model, oyuncu değilim ne kadar iyi olduğum önemli değil beni beğenen beğenir o kadar herkese güzel görünmek gibi zorunlulugum yok halktan insanım