https://i.hizliresim.com/zJZMYg.jpg
Böyle kızları daha çok beğeniyorum, Amber heard'in tek özelliği Hollywood yıldızı olması ve Amerikan olması Türk olsa kimse umursamazdı

O kadar kötü özelliği var ki buna kaç kişi güzel der merak ediyorum bir kere memesi yok evet memesi yok lan bunun nesine güzel diyorsunuz ciddi ciddi memesi yok sarışın kızları hiç sevmiyorum keza mavi ve yeşil gözlü olanları da öyle hiç mi zevki olmaz bir insanın bu nedir sen benden iste ben sana atarım güzel kızları rahat ol ayrıca anoreksiya hastası olma ihtimali de yüksek birde Elon Musk ı maymuna çevirdi diyorsun bak sana şöyle söyleyeyim sokaktan 10 kadın çevirsem en az 7 si bundan güzeldir ciddiyim
İşte benim gibi net inceleyen biri, ne bilim çok yapma geliyor çene ve ağız yapısı çok kötü aynı zaman da hastalık derecesine zayıf hiç bir kızın bu kadını örnek almasını istemem. Amerikan oyunları deriz ya tam olarak öyle.
Yılan 🐍 olsada. Ateşi kadar, Tahta da aynı zamanda.. güzel buluruz o basit birşey
O kim? Güncelleme deki kadının adını bilmiyorum ama çok duru bir güzellik.
Gayet güzel bir kız. Makyajsız bunun gibi gözüken çok az bayan var. Ayrıca güzel mi değil mi diye sormuşsun. Yetenekli mi kibirli mi diye değil. İç güzellik diyede belirtmemişsin. Otomatikmen insanlar dışını yargılıyor. Dıştan oldukça da güzel bir insan.
Tek bir poza bakarak çekici mi değil mi anlayamayız ki değil alttaki görsellere göre.
Cevap
33Cevap
Çekici değil demek haksızlık olur ama ahım şahım bir kadında değil. Bundan daha çekici bayanlar görmüştüm
Güzel kadın Maşallah, Allah sahibini öldürüp bana bağışlasın.. 🙂 🙂
Çikrin kadın. o kadar fotoshop ile sen de güzel olursun.
Ben güzelim zaten 😊Kendimle ilgili sorunum yok sadece Elin Musk, Johnny Depp gibi adamları kendine nasıl aşık etmiş hayret ettim
Yani Johnny Depp'i bir kadınla aldattı o yine peşinden koştu, Elon Musk gibi adamı umursamadi ayrıldılar yine peşinden koştu hayır bulunmaz Hint kumaşı mı adamlar deli oluyor buna.
Aynen biseksüel bu kadın.
Aynen haklısın çoğu insanda bu hırs var zaten ve çok yeteneksiz playboy adamlarla olduğundan rolleri kalıyor
memesi küçük iş yapmaz bu takılammak gerek
Son güncellemende3n anlasılıyorki ben güzel yapmışım :)
Ya görsen videolar da nasıl havalı, kibirli anlatamam bakışlar da "Benden güzeli yok" Havası ay çok gıcık ya ağzını burnunu dağıtmak istiyorum. 😶 Dünyanın en güzel kadınların dan Angeline Jolie, Çok yetenekli olmasına rağmen böyle kibirli değil bu kadın mal ya keşke yumruk atsam da o koca, uzun çenesi düzelse
hahahahahahahahahahahahahahahhahahahahaha :)))))
Ya ergenlik döneminde böyle mal, havalı kızlar vardı hala var bir kurtulamadık şu aptallardan anasını satayım! Vasıfsız bir de
cok itici zaten tipi yani böyle baktıgında samimi gelmiyor sıcak kanlı biri değil kadının odun versıyonu
Aynen bende öyle düşünüyorum.
çıplak fotoları bile tahrik edici değil
Beğenmiyorum. Şeyleri küçük. Çocuk gibi suratı var.
Aynen çok güzel değil 😃
barbara palvin bence şu an dünya üzerinde ki en güzel kadın.
Onuda beğenmem hiç 😄 Kelly Brook, Natalie portman efsane güzeller.
evet çekici..
ama aşırı güzel değil..
yani hatun işte.
ölmedim heyecandan
Adamlar maymun olarak mı kaldı?
GiZem karaca buna 10 basar biraz zayıflasa
En sevdiğim hatunlar arasında ilk 10 a girer
Kadın çok iyi tartışmaya kapalı.
Çene yapısı çok kötü, ağzı büyük tartışılabilir
Çok kötü? Acımasızca kadın seksi.
Seksi değil seksi Kelly Brook gibiere denir.
Uzatmayacağım sen iyi biliyorsun
Güzellik görecelidir. Ama güzel la bu kız :D
Kadın desek 31 yaşında
Ne kadını la bayan bu bayan :D
Kadın!
Bağyaannn :D Kadın olması için birazcık daha çirkin durması lazım.
Off kadın bayan ayrımını buna göre yapana çok see yapmamak lazım aslinda
Neye göre yapılırmış anlatsana biraz :D
Bence güzel.
Çirkin demedim sadece bulunmaz Hint kumaşı gibi davranılmasına anlam veremiyorum
hiç güzel değil
Yoktur bence de çok güzel
Güzel olduğunu düşünmüyorum
Çekici ve seksi hatu
Sen ondan daha iyisin
Ben beğenmiyorum
bence güzelmiş ya
Çirkin demedik. Düzgün okusaniz
Hoş kadın.
Güzelmiş harbiden
beğenmedim..
çıktı bile
Ya kadın Allah var güzelde fazla abartılıyor sanki, hep gündem de o sıktı daha güzelleri de var.
ben beğenmiyorum
Saygı duyarım.
bende duyarım :D
Avrada bak göbeğinde lahmacun yerim onun :D
güzel kadın
Beğenmedim
ben çok beğeniyorum
Bilemedim
e yani güzel kız
senin kadar değil
Güzel.
Memeleri çok güzel bu kızın ya