AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
yiğidin malı meydanda demiş adam.. garip hayatlar..
Tabi ki milletin teknesini gözetleyen magazinciler.
Aynnen
Sonuçta kendi teknesi insanlar evde de iç çamaşırını giyiyor ve haber konusu edilmiyor ama bunu kendine ait bir teknede yapınca haber değeri taşıyor tabi👌🏻
Mesleki açıdan evde olan birini kayıt altına alıp paylaşsan özel hayatın gizliliği teknede olunca özel hayat değil? 😂
Röntgencilik neden hala suç sayılmıyor anlamıyorum. Kim bilir kıyıdan ne kadar uzaktadır.
Magazincilik. Teknede ev gibi kişisel alandır. Evde soyunup giyinmiyor mu insanlar
Herşeyi anladım da sinan amca o hareket orada mı yapılır. Alemsin yahuu. snsn
Edep edep edep olmadıktan sonra her haltı yaparlar
Aynen öyle karşiim
Magazin bence. Insanin bu kadar özel hayatina karısamaz. Foto cekilen kiài ben olsaydim dava acardim
magazin yasal suçtur. adamın teknesinde nasıl durduğu kimseyi ilgilendirmez ki
Oğlunun katilliğini ört bas eden sinançetin iğrenç bir mahlukat.
Yalnız. Kişisel tekne ama bi yere kadar. Arkada Nil Karaibrahimgil kocası ve çocuğu var. Ayrıca teknenin soyunduğu yer sahile dönük. Bu özel hayat değil.
Yuh😨😮😂altında bişe yokken orta yerde mi değişmiş., delirmiş herhalde
bu insanların özel hayatını gözetleyenleri halk gördüğü yerde o kamerayı gö... soksa bir daha magazin diye bir şey kalmaz bana yapsalar böyle bir şeyi ne yapar eder o çekeni bulur mahfederim
Edepsiz nursuz 😂
Ayrıca bu adamın oğlu sanki yunan tanrısı
milletin teknesini gozetleyen igne ucu kadar beyni olan magazinci
Belkide yan teknedeki komşular rahatsız olup çekti görüntüleri
Dünyanın en kirli en leş en iğrenç mesleklerinden biri.
İkisisde. İğrenç ... Hatta Sinan. Etin extraaa iğrenç
Eksi işaretine basan eleman Sinan Çetin in oğlu bir polisin ölümüne sebep olmuş ve ceza almadan çıkmıştır. Bunu biliyor musun? Sinan Çetin evinin üstüne baz istasyonu koyup onu kamufle ederek çevre komşularına radyoaktif elektron yatmıştır. Eksi vermişsin ama neye göre kime göre.. cahillik kor gözün zaanatidir
Sinan Çetinin iğrenç olduğunu düşünmüyorum iğrenç olan saygısız medya mensupları.
Bu adamdan karakter olarak tiksinsem de iğrenç olan magazinciler.
sırf bu yüzden ünlü olmak istemezdim. nerede olursan ol magazinciler bi şekilde seni dikizliyor.
Soyunan daha iğrenç. Tekne onun olabilir ama yanında insanlar var..
Oğlunun olayından sonra ne yaparsa yapsın çok iğrenç biri
Milletin özelini gözetleyenler, bunu sosyal medyada paylaşanlar elbette kusurlu olan taraftır.
Tekneyi gözetleyen tabii ki. Adam kendi teknesinde istediğini yapabilir.
Sinan Çetin iğrenç, adamlar işini yapıyor para kazanıyorlar
İkisi de iğrenç çünkü Sinan bey mayosunu değiştirirken orda kadınlarda var ailesi olsa bile kimsenin görmediği yerde değiştirmesini isterdim. Asıl igrenclige girelim bu magazinciler iyice haddini aşıyorlar ya adam orda üstünü değiştiriyor sen bunu çeksen bile silsen olmaz mı niye paylasiyorsun ki gerçekten Sinan bey dava açsa hakkıdır. Gazeteciyim diye herseyi de paylasilmamasi lazım keşke bunun içinde bir yasa kural yapılsa herkes haddini bilse keşke.
Kendi. mahremiyet alanında istedininyaoar kimseyi ilgilendirmez ama. oyle cekilmeside çok ayip
Tabiki magazin. Bunu neden insan merak eder anlayamadım. Bi rahat bırakın insanları
Turkiye de haber ve magazin sektörü tamamen saçmalık
5 yıl önce karşı komşumuz donsuz balkona çıkmıştı abime sölemiştim adamı sabah işe giderken tekme tokat dövdü bu adamından dayak yemesi gerekiyor
Üstelik teknede başka kadın erkek te var sanıyorum
Erkek götü görmemiştik, onu da gördük. Şükürler olsun.
Teknede mayosunu değiştirirken kendisini görüntüleyen magazincilere isyan etti: ''Ufak tefek şeyleri bu kadar büyütmeyin'' Dedi.
Bence senin bu haberi paylasman kötü en azindan fotoğrafsız haliyle yazabilirdin. Mesela ben buradan öğrendim böyle bir şey olduğunu..
Ulu orta yerde soyunması her ne kadar bana da garip gelmiş olsa da insanların kendi tercihi nerede soyunup nerede giyineceğine kimse karışamaz fakat bu noktada bi insanı bu şekilde haber yapmak çok aptalca geldi..
Yaptığı onca şey için utanmıyor da bunun için mi utanacak? İyi yapmış gazeteci
Röntgencilerin yaptığı ayıp tabi de benim çözemediğim birşey var, o neden ailesinin yanında öyle soyunmus ony anlayamadım
Adam kuytu bir yerde özel mülkü sayılacak bir şeyde görüntülenmesi birde bunun servis edilmesi çok saçma.
Adamın özel kadar gelip çekiyor mahremiyeti ihlal ediyor böyle magazincilk olmaz olsun bu özel hayatı ihlal dir suç dur
Magazinciler zaten rezil fakat bu adamı aklamaz. Aşağıdaki bazı yorumlara katılıyorum.
Yalnız adam teknede yalnız değil çalışan kadınlar var onların gözü önünde soyunmuş
kişiyi tanımıyorum ama magazin başlı başına iğrençliktir.
onu bunu bilmem ama bu fotoğrafı çekenler iyi prim almış :D
bu kadar türkiye için sinemaya değer katmış birinin oğlu ve kendisinin peş peşe soyunması saçmalık ve kendiside takip edilmediğini bilmiyor gibi yapması saçma.
katil oğlunu koruyan sinan çetin gibi bir gereksizin hayatı ne kadar zorlaştırılsa azdır!
Bence magazincilerin yaptığı suç ama ünlü olmadığım için pek umrumda değil suç işlemeleri
ulu orta yerde değiştirmek aptallık magazinlerin yaptığıda taciz etmek
Sinan onu bilerek yaptığını düşünürsek Sinan alır yarışı
Orda kadin varken neden ciplak oluyor ve gazeteciler neden cekiyor
Bir gazeteci olarak gazetecinin yaptığı etik bir durum değil sonuçta özel bölgesine müdahale girer ve eminim o gazetecinin hakkında işlem başlatılmıştır. Bunun bir örneği yakın zamanda yaşanmıştır ve büyük cezalar alındığını biliyorum
Tamam gazeteci hatalı her ### u çekiyorlar insanın hayatlarına burunlarını sokuyorlar evet ama çünkü mesleği bu haber toplamakla mükellef o adını dahi anmak istemediğim şahsa gelince teknenin içi yok mu bu ne hayasızlık bu ne edepsizlik?
Farkındaysan kısıtlı bir objektif le foto çekilmiş yani çevresini goremiyorsun belki de gözle görülebilecek bir mesafede değil bı şey gibi boş bir arazide bir evin var ve perdelerini kapatmiyorsun evin içinde soyunuyorsun gibi
Yine de çok büyük bir ahlaksızlık terbiyesizlik ve hayasızlık onun yaptığı !!!
Ahlak ve terbiyesizlikten ne anladığınıza bağlı kimin ne düşündüğünü beni ilgilendirmez zaten
Kadınların yanında yaptığı edepsizligini medya da başka bir edepsizlikle cezalandırmış. İyi olmuş açıkçası
Magazinciler malzeme bulamamaktan iyice sıyırdılar artık. Allahtan evlerinin etrafına düzenek kurup gözetlemiyorlar insanları bu kadarına şükür
Bu paparazziler yüzünden aşk hayatım sıfır ünlü kadınlarla yakalanmamak için teklif bile edemiyorum kahrolsun paparazziler
Daha kapalı bir yerde değiştirebilirdi ama magazincilerinde yaptığı iş iş değil ya özel 🙄
milletin teknesini gözetleyen magazin iğrenç ötesi bir şey
seks hayatım bitti şu an
😂😂😂
Neden bıttı
Abi ben bile ünlü değilken drone vs deyip yapmam sen bide göz önündesin danışıklı dövüş bile olabilir
Adamda bir iğrençlik yok tabii ki.. Magazin iğrençmiş
Elbette suçlu taraf magazin, özel yaşam alanı diye bir şey var sonuçta
Magazin. Adamda teknenin önünde değiştiriyor, yazık kafasına.
Magazincinin hadsizligi bence. Ayrica Sinan cetinin umrunda oldugunuda dusunmuyorum
Valla kimseyi takip etmiyorum çok rahatım kafama göre yasiyorum az insanla muhattap oluyorum