https://www.yeniakit.com.tr/haber/geccek-diye-milletin-zorluklarini-istismar-etti-simdi-80-milyona-tekne-aldi-1644763.html
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Adam Almanya' da yaşıyor, özel sektörde yeteneklerini sergiliyor ve özel sektörde insanlar teveccüh gösterip adamın sanatını satın alıyorlar. Bu Akit Gazetesini ne ilgilendiriyor? Bu adam devletten para alsaydı belki karışabilirdi ama özel sektörden para kazanan birine laf edene shhiitt yemek düşer. İhale alan 4 + 1 bir mütaahhit gibi garanti başına ücret mi alıyor? Özel sektörde bir şarkıyı piyasaya sürüyor, başarılı olamazsa kendisi ve plak şirketi zarar eder. Şarkıyı piyasaya sürmeden önceki maddi durumundan geri duruma düşer. Keşke şarkıyı çıkartmasaydık derler. Yani özel sektör, bir kayrılma yok. Buna Akit değil tilahı gelse karışamaz. Adamın tekne alıp almadığını, ne kadara tekne aldığını bilmeden bu yorumları yapıyorum. Çünkü seni, beni, kimseyi ilgilendirmez.
Eig senin olmali, altina imzami atarim fikirletrinin.
@Altinbasakk Sağol. :)
Oynama siggidim siggidim tarkan. Bunlar eger birseye karsi cikiyorsa bilinki, bunlarin mali, parasi sözkonusudur, Milletin degil!!

Geccek geccek, bunlarin sanatci olmadiklarida geccek.
Tahminim "geççek" yönünde gidişat onu gösteriyor..😀
Beni asıl düşüren geççekten sonrası, umarım gelen, gideni aratmaz.
Muhalefetin karşısında güçlü bir parti yok bence.
Tarkan'a gelince insanların bam teline vurduysa demek ki artık oda bir şeylerin değişme zamanı geldiği konusunda vatandaşı uyarmak istemiş olabilir.
Normalde Tarkan hiç bir konuda hiç kimse ile polimiğe girmez zaten buna da ihtiyacı yok..
Nasıl olduysa artık demek ki Tarkan'nında canına tak dedi..
Ve böyle bir şarkı besteledi..😂
Ama 20 senedir
Parasi var ki aliyor. Parasi olani hedef göstermek yerine. Neden paranin degeri bu kadar düstü ve halk fakirlesti ona bakin. Yemez onu yapmak tabi. Suni düsmanlar yaratinca bir b. olmuyor.
Not: tarkan ve teknesi zerre umrumda degil.
Cevap
9Cevap
Akit gazetesi yazarlarına selam olsun kalem kullanırken akıllarını kullanmayı öğrensinler
Aldıysa kendi parası ile aldı adam. Sizin milletin malına çökerek değil.
Akit gazetesini alanın okuyanın aklından şüphe ederim
Gazeteyi sevmiyorum saçma sapan haberler yapıyor bana kalsa kapatırım
Akit = Yahudi denen deyyus oğlu deyyusun sadık köpeği aşağılık sarıklı şeytana ait bir paçavra.
Nedense bana hep sahte geliyor bu adam
İlahii kommeddyaa. dd
Cidden artik nefret ediyorum bu zihniyetten.
Onun için geçmiş demek ki.
Umuyorum ki çok kısa bir süre sonra “geççek”
Kaz dağları için gündem yapıp sonra kazdaglarin da villası çıkan şarlatanın teki.
Delirmişler
Evett
Gereksiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?