Ertesi günlerde Kerimcan Durmaz popüler olan "Peşimde" şarkısı ile Tv8'e konuk oldu ve ödül aldı. Bunun üzerine Erkan Petekkaya Twitter'dan yargı dağıtmaya başladı.Ödülü aldığı için sinirlenmiş olsa gerek 2 senelik davayı hâlâ unutamayan Petekkaya, Kerimcan Durmaz'a hem sert eleştirilerde bulundu hem de Acun Ilıcalı'ya hakaret etti. Bunun ardından Kerimcan Durmaz hikaye paylaşarak, konu uzarsa adli işlemlere başlayacağını belirtti.Acun Ilıcalı'da bunu Erkan Petekkaya'nın hem eleştirip hem de Tv8 kanalında yayınlanan "Kırmızı Oda" dizisinde oynamasına gönderme yaptı. Siz ne düşünüyorsunuz? Erkan Petekkaya'nın bu çıkışı haklı mı?
Erkan Petekkaya ödül alan Kerimcan Durmaz'ı eleştirdi, Acun Ilıcalı'ya ahlâk yoksunu dedi. Sizce haklı mı?
Açık olayım, beni biliyorsunuz az buçuk, ben sırf insanlar bazen haddini aşıyor diye kendimle çelişme pahasına itlik yapar haddini aşanın aksini savunur, karşısına geçerim, bunu inkar etmiyorum. İnadına tahrik ederim, inadına kışkırtırım. Bu da benim duruşum, benim anlayışım.
Ancak şu tabloda Erkan Petekkaya'yı günahım kadar sevmememe ve karakterine karşı içimde zerrece saygı olmamasına rağmen, tepkisini haklı buluyorum.
Şöyle açıklamaya çalışayım:
- Öncelikle, bahsettiği olay muhtemelen Türkiye'de meydana gelmiş en rezil olaylardan biri idi. Hep diyorum ben, herkesin hayatı kendine, beni ilgilendirmez, eşcinseldir, ateisttir, müslümandır, zerdüşttür, umrumda değil, ancak bu şahıs umrumda. Bu saydıklarım arasından şuana kadar açıp penisini sallayan olmadı. Bu şahsiyet saygıyı da, sevgiyi de hak etmiyor.
- En iyi çıkış yapan şarkı mı? Türkiye adına utanç vericidir. Bu şarkı en iyi çıkışı yakalıyorsa, ülkede müzik bitmiştir. Sona ermiştir. Yok olmuştur yahu, kül değil.
- Erkan Petekkaya'ya gelecek olursak, tepkisini haklı buluyorum dedim, ancak üslubu Kerimcan'ın yaptığı kadar ahlaksızcadır. Bu tepkiyi daha seviyeli ve bir sanatçıya yakışacak üslup ile dile getirmesini beklerdim. Yazık.
Kerimcan'ı ne kadar istemiyorsam halkın huzurunda, Erkan'ı da o nebze istemiyorum. İkisini de sanatçı kimliği üzerinden değerlendiriyorum ve bu iki şahıs ayrı ayrı, hakaretler bu kimliğe. Sanatçı falan değiller.
Ben yine uzattım sanırım, neyse alıştın ya sen bana, içinden sövebilirsin, serbestsin. 😊
Kesinlikle hakli. Acuna az bile soylemis. Kendinden 40 yas 50 yas kucuk cocuklarla sevgililik yapan bir pedofili o. Sakin birisi ask bu kalp bu filan demesin bu konuda cok hassasim kalp kirarim. Eger buraya yazmayip oyle dusunen varsa oda gozuksun psikologa