Evet en alt fotoğrafta kendine baktığı görülüyor. Diğer taraftan, insanların dogalina müdahale kimsenin haddine değil. Selülit bir çok kadının doğalıdır. Sen bir sanatçısın derken , insanların karşısında sanatıyla durmayı unutan bir zihniyet sanatçının ciplakligini dahada reklam ediyor. Selülit ve kilolar doğal bir durum ayrıca artık bıraksınlar istiyorum insanları tektiplestirme çabasını , kabul edelim bunu Gülben için demiyorum, kilo kadında güzel duruyor ve sexilik katıyor, doğal olana güzel bakabilenler için selülit noksanlık değil güzellik detayidir bunu anlasın insanlık. Kimseye bakımsız olsun demiyorum, bakım demek temiz ve düzenli olmak demektir, bakım ömür boyu boya içinde ve estetik içinde geçmek demek değildir, sanatçı da halkı boyaya ve estetiklere psikolojik dayatma yapan kişi değildir. Dilimizde kalan sanatçı halktandir sözü, sanatçının her anlamda içinde bulunduğu toplumun dogalını yansıtması gereğidir. Bir de çok mu lazım kardeşim şarkıcı nerede çıplak , sporcu veya eşi nerede çıplak , oyuncu nerede çıplak yani bunların peşine düşmek ve bu tür insanların çıplaklığıyla ilgilenmek , ne kazandırıyor ne kaybettiriyor. Bunların peşinde olmayı kendine yakıştıranlar nasıl bir düşünceye sahip. Özellikle bayanların bu duruma yönelik takipleri beni gerçekten şaşırtıyor. Hangi topluluk, camia , olursa olsun, insan bir durumu olumsuz görüyorsa bunu düzeltmenin yolu örnek olmaktır. Eğer ki , uzaktan laf atarak ilerliyorsa bu durum, burada iyi niyet yoktur, izleyenleri olumsuzluğa , toplum içinde dedikodu ve ayrılmalara sebeb olduğu etkenler vardır diğer yandan reklamdır yani bilinçli reklam hem kendi isimlerini hem laf attıkları kişileri gündemde tutmanın reklamıdır ve daha fazlası.
Haksız. Sanatçıda olsa o da sonuçta bi insan bi yaşa gelmiş, çocukları var. Böyle ayırt etmek bile çok saçma. Her sanatçı olan mükemmel fiziğe sahip olmak zorunda da değil. Bakın Ata Demirer Şahan Gökbakar da sanatçılar illa sanatçılar diye karın kasları falanmı olması lazım?
haksız elbette. gülben ergen ses sanatçısı, manken değil. Ayrıca, seren serengil ve onu ciddiye alıp ona hak veren herkes çöp kutusudur benim gözümde. Hayatımda bu kadar parazit, bu kadar ahlaktan bahsedip ahlak yoksunu olan bir kadın daha görmedim :)
diyelim kilolu ve o bunu seviyor sonuçta kilo da bazı kişilerce güzel bulunan bir şey seren serengile'e ne insanlar gerçekten dikkat çekmek için her şeyi yapıp konuşuyorlar yeter ki gündemde olsunlar
Sanatçının diğer insanlardan farkı ne?Özel üretim mi? Her insanın başına gelebilecek şeyler onlarında başına gelir. Sanatçıları yiyip , içmeyen bir varlık olarak görüyorlar herhalde.
Doğru söylemiş. Sanatçıların topluma karşı sorumlulukları var. Tıpkı siyasetçiler gibi. Topluma malolmuş insanlar her şekilde dikkatli olmak zorundalar. Benden farklı onlar. Dikkat etmeliler her şeylerine. 😎
Ne demek yani. Sanatçı diye selülitleri olmaya hakkı yok mu? 😄 bence Serengil eleştirme konusunu düşünsün. Ona ne? Bana ne? Kime ne?
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ya Allah askina su mayoyu lutfen fit bayanlar giysin ya gercekten hic hos durmuyor selulit falan itici duruyor yani tamam mana bulmak dogru degil ama bu skeildede itici duruyor gercegi bu bunu ancak aciksozlu insanlar der
saçmalık özellikle hem cinsine bunu demesi gerizekalılık selülit olabilir sonuçta insanız sanatçı sesiyle ünlü fizigiyle degil kimseyi de ilgilendirmez
silület insanlarn vücudunda olabilir bu normal bir şey mesela bunu erkek sanatçıya demezsiniz kadın oldu mu tüm güzellik algılarını dayatırsın herkes manken gibi olmak zorunda degil
Değil. Burda dünya güzeli olmasından çok bakımsız olması eleştirilmiş. Ağzı burnu değil spor yapmaması konu. Masabaşı işi yok sahne işi var, bakıcısı temizlikçisi bilmemnecisi var, bi sporunu da yapıversin
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Seren Serengil selülitli, kilolu fotoğraflanan Gülben Ergen'e "Sanatçısın Haminne gibi çıkamazsın" dedi. Sen ne diyorsun?