Bergen rolü için hangisi daha uygun olur?
Serenay Sarıkaya
Demet Evgar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba,
Ben öncelikle bergen gibi acılar çekmiş ve bu yolda cani insanlar tarafından hayatını kaybetmiş bütün kadınlarımız için çok üzüldüğümü belirtmek isterim, aslında burada yapılacak olan bir dizi ya da filmden ziyade zorluklar çekmiş acılar yaşamış ve genç yaşta hayata veda eden ve bergen gibi bir cani insan yüzünden bu hayattan koparılmak zorunda kalan nice kadınlarımız olduğunu düşünüyorum ve çok üzülmekle birlikte hepsine Allah'tan rahmet diliyorum.
Bazı zamanlar soruyoruz kadınlarımız neden erkeklere karşı bu kadar ön yargılı davranıyor diyerek sorguluyor suçluyor çoğu zaman kadınlara kızıyoruz, ama aslında şunu da unutmayalım ki hemcinsim olanlar yüzünden kuru yanında yaşta yanıyor ve ben böyle insanlara erkek demek istemiyorum, çünkü erkek olmak bir penise güce sertliğe sahip olmak demek değildir. Allah erkek kullarına bu gücü gidin bir kadını dövün öldürün cana kıyın diye vermemiştir, evinin geçimini sağlasın o güç dolu kolları ile sevdiği kadını sarsın sahip çıksın ve çocuklarına merhamet sahibi olsun koruyucu olsun diye vermiştir.
Sevgili Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed (Sallalahu Aleyhi ve Sellem) Eşini dövenin ahirette davacısı ben olacağım. buyurmuştur.
Bu nedenle her kim olursa olsun sadece kadınlar değil onlarda dahil olmak üzere hiç bir canlıyı öldürmek dövmek psikolojik baskı uygulamak kimsenin hakkı değildir. Bizleri bir kadın doğurmadı mı? Benim Annem kadın doğum hastahanesinde 33 sene hemşirelik görevi yaptı ve o kadınların bir bebeği bir canlıyı ne zor şartlar altında dünyaya getirdiğini hep anlattı hep duydum, evet olabilir kavga anlaşmazlık olur günümüz kadınların da hata yok değildir ama hiç kimse bergen gibi ya da bu kaderi yaşayan kadınlar gibi bir kaderi hak etmez etmemelidir.
Aslında film ve diziler gerçekten alınır buna sadece bir film olarak bakmayalım hayatın gerçeği olarak bakalım, senelerce müslüm gürses dahi (Ayyaş, keş, melankolik) diyerek dinleyenler sevilmedi ama daha sonra gerçek hayatı film yapılınca değeri iş işten geçtikten sonra anlaşıldı. Umarım bir gün bu dünya düzeni değişir.
Netice itibariyle ben bu filmi en güzel ve en duygusal yönüyle dram oyuncusu olarak Demet Evgar hakkını vererek oynayacağına inanıyorum, çünkü kendisinin Avlu, Alev Alev gibi bir çok dizi de başarılı olduğunu gördüm ve umarım güzel bir çalışma olur.

ben okudum
@_thebelinay :) sabrına hayran kaldım internette araştrdığın birşey olsa okunur fakat yorum olarak bukadar şey kim yazsa okuyamıyorum ben şahsen
bence okumaktan çekinmeyin ben sadece gerçekleri yazdım :)
Tabiki Serenay Sarıkaya’nın sesi daha güzel.
Ama Serenay Sarıkaya, korona salgını nedeniyle çekimler başlamayınca ve ertelenen ileri tarihlerde önceden ayarlanmış başka projelerde çalışması gerektiğinden, “Bergen” filminde rol almayacağını şöyle açıkladı:
“İki buçuk seneyi aşkın zamandır heyecanla hazırlandığım ‘Bergen’in hayatını konu alan film, defalarca kez pandemi ve farklı sebepler yüzünden ertelenmek zorunda kalmıştı. Kısa bir süre önce tarafıma iletilmiş olan yeni çekim takvimi, önceden belirli olan iş takvimimle çakıştığı için ‘Bergen’ filminde olamayacağımızı yapımcılarımızla paylaşmıştım, sizlerle de paylaşmak istedim. Tüm ‘Bergen’ filmi ailesine bu yolculuklarında başarılar dilerim.”

Serenay Sarıkaya’nın bu açıklaması üzerine yapımcı şirket Özgü Namal’a teklif götürdü. Özgü Namal’ ın proje için 2 milyon TL isteyince anlaşma sağlanamadı.

Namal’la el sıkışamayan yapımcı şirketinin bu kez Demet Evgar’la görüştüğü öne sürüldü. Olumlu geçen görüşmenin ardından oyuncuyla Bergen rolü için prensipte anlaştıklarını magazin basınından öğrendik.

Umarız Bergen filmi de, Müslüm Gürses’in hayatını anlatan film gibi beğeni toplar. 😎
Cevap
49Cevap
Bergen kim bilmiyorum, hangi filminin ya da dizinin karakteri?
Soruyu eksik sormuşsun, Bergen'in gerçekte kim olduğunu ve filmin ya da dizinin hangisi olduğunu bilmeden nasıl cevap vereyim?
Lütfen soru sorarken konuyu tam olarak açıklayın, dizileri ya da magazini takip etmeyen biri olarak cidden kimden bahsettiğini anlamadım.
Eskileden Bergen diye bir ses sanatçısı vardı, o mu acaba bahsettiğin kişi, film ya da dizi onunla mı ilgili?
Ama şunu söyleyebilirim oyunculuk konusunda tabi ki Demet Evgar.
Arabeskin kraliçesi Bergen'i nasıl bilmezsin cahil herif git biraz müzik dinle
@Konya_Beyefendisi42
Aile terbiyesi almamış gereksiz yaratık, sen kim oluyorsun da tanımadığın bir kişiye
cahil diyebiliyorsun?
Bir de Konya Beyefendisi demiş kendine... Önce adam ol adam...
Bergen sadece bir isim, herkes olabilir, ayrıca soruda sordum ses sanatçısı Bergen'mi? Onunla ilgili dizi ya da film mi çekiyor diye, okuma engellisini sanırım.
Ayrıca Bergen'i tanımak zorunda değilim, tanımamak cahillik değildir.
Sen Strabon'u tanıyor musun? Tanımıyorsan cahilsin desem nasıl olur?
Hadi uza şimdi, git kendini ispatlayacak başka bir yer bul kendine.
Herkes bilmek zorunda mı aw @Konya_Beyefendisi42
@Berivann6
Bu hanım efendiyi o kadar iyi tanıyabilmek için ya geçmişe çok meraklı olmak lazım, ya da arabesk kültüründen bir insan olmak lazım bence.
Arabesk yaşam tarzı olmayan ve bu yaşam tarzına ilgisi olmayan insanlar bu hanım efendiyi detaylı olarak tanımıyor olmaları normal birşey.
Arabesk kültürden bir insan olmak ayıp bir şey değil bu arada sadece başka bir kafa yapısı, tabi bu hanım efendiyi tanımamak da ayıp bir şey ya da eksiklik veya cahillik değil.
Bunlar ne kadarda boş işler ! İlim ogrenmek, aklımızı kullanarak Yaratıcının bu güzel tuvalindeki tüm boyalarini, renklerini idrak etmek resmin geneline iznimiz olduğu ve kısıtlı zamanımız el verdiği ölçüde yaklaşmaya çalışmak yerine derdimiz bu mu gerçekten? Bu hülya ve rüyadan ne zaman uyanacağız?
Demet Evgar'ın sesi daha güzel,
Serenay Sarıkaya'yı daha com severim ama Demet'in sesi daha güzel..
İkisinin oyunculuğu da harika.
Bergen karakterini Serenay Sarıkaya'nın oynamasını isterdim ama eminim ki Demet Evgar'da ustalıkla canlandıracak..
O filmi izleyeceğim hangi oyuncu oynarsa oynasın filmi izlemeyi düşünüyorum
Bence, Serenay Sarıkaya'nın sesi daha güzel. Bergen'e de daha çok benziyor.
Bu filmin çekileceği, "Bergen"i de Serenay Sarıkaya'nın oynayacağı söylendiğinden beri
film vizyona girsin diye can atıyordum ki bu soruyu gördüm, tam bir düş kırıklığı oldu.
Demet’in oyunculuğu bu karakteri doldurur. Ses her şekilde çözülür. Oynama o bu şu. Önemli olan karakteri ortaya koyabilmek.
Avlu performansından sonra Demet Evgar hakediyor bence.
Her iki oyuncunun da dizilerde performanslarını ve oyunculuklarını az çok biliyorum.
Bence "Bergen" rolü için Demet Hanım daha uygun olacaktır diye düşünüyorum.
Serenay zaten bu film için uygun bir tip olmazdı.
Biz onu filmlerin asi prensesi olarak görüyoruz.
Hayatın tokadını yemiş bir kadını Demet daha güzel oynar.
Selenay kim, Demet Evgar kim? Bu rolü en iyi şekilde yerine getirecek birini arıyorlarsa tabiki Demet Evgar. Kadın rol yapmıyor, bildiğin o kişi oluyor. 🙂🙂
Bu kadının filminin çıkartılması, doğru değil bence.
Yani neyi anlatacaklar acaba? Suratına kezzap döküp kör eden adamla tekrar birleşip, bu sefer onu öldürdüğünü falan mı? Kötü örnek bence. Yani ibretlik bir hayat hikayesi var
Demet Evgar son derece usta bir oyuncu ve sesi de çok güzel.
Bence bu rol için en ideal isim odur.
Serenay'ın bu rolün altından kalkabileceğini sanmam Demet'in oyunculuğu çok daha iyi.
Demet şeremet dan iyidir ama daha iyi olacak isimler var
Binnur kaya
Ezgi mola
Gibi...
Demet Evgar her türlü role uyar, Serenay belli başlı bir kaç, zaten o uyan rollerin bazıları da çapkınlığı yüzünden eğreti durur artık.
Demet Evgar bu rolün üstesinden alnının akıyla çıkar
Demet Evgar her rolün hakkını veren başarılı bir oyuncu. Sesini duymadım ama eminim iyidir.
Rol oynarken sese niye bakayım ki, oyuncuğa bakmam gerekmez mi :D
ikiside o rolü kaldıramaz la ülkede hiçmi oyuncu yok
yazık etmeyin o kadına barii biraz daha araştırın
eskilerden birini seçin bunlar o rolü çeviremez
İkisininde oyunculuğu güzel fakat ikisi de bergene benzemiyor demet hiç benzemiyor Serenay olsaydı bari
Iyy Demet Evgar'ı hiç beğenmiyorum çokta yeteneksiz buluyorum cıvık bir kadın 🤢🤮 Bence Serenay daha hoş olur
Demet Evgar ne alaka ya? Exorcist gibi antipatik biri. Bergen gibi zarif ve güzel bir kadını canlandırabileceğine aslaa inanmıyorum çok alakasız bir şahsiyet.
Bergen rolü için Demet Evgar daha uygun olur. Ses konusunda da Serenay Sarıkaya daha iyi diyebilirim.
demet evgarla serenayın kıyas edilmesi... demet tabi ki
Serenay zengin havali kizi oynar anca demet her seyi oynar...
Serenay ağır rollerin insanı değil. Demet oynamalı.
O bir başka güzel ve özel olan aurası ile Demet Evgar diyorum.
sealerini bilmiyorum demet evgarı başarılı olacağınıda düşünüyorum ama demet bergene benzemiyor...
Serenay sarıkaya bergen rolü için uygun değil bence. Zaten ankette de çogunluk demet evgar ı seçmiş
Demet Evgar'ın oyunculuğunu çok beğeniyorum.. Mutlaka o başarır başarırsa bu işi.. Keyifli günler..
Demet evgar biçilmiş kaftan bence ona daha çok yakışır
Demet Evgar Türkiye'nin en şahane kadınıdır. Cumhurbaşkanı falan olmalıdır.
Demet Evgar bu rol için biçilmiş kaftan harika seçim olmuş...
Demet evgar'in sesi güzel bence ve oyunculuk olarak da bana kalırsa Serenay sarikaya'ya bin basar
Demet evgar bergen'e biraz benziyor. Seranay'ın alakası yok.
Bergen çok güzel bir kadın yaa Hayır aksine Demet Evgar çok alakasız 🤮 hiç güzel bir kadın değil exorcist gibi aynı. Bence Serenay çok benziyor göz kaş yapisı falan
Serenayı da çok severim ama Avlu dizisindeki performansını gördükten sonra Demet Evgar diyorum 🌺
Avlu Netflixe geçmişti neden bitti
Sözde biraraya gelip tekrar cekiceklerdi finale girince oyuncular farklı projelere geçti öyle de kaldı ya tekrar başlasa keşke 🙁
Yani dizi Netflixte tekrar mı çekilecekti
Madem böyle bir düşünce vardı neden final yaptılar
Kaç senedir Bergen filmi çekiliyor ve Serenay canlandıracak haberleri okuyoruz bir çıkamadı şu film.
Oyunculuğa bakarım ses kadar
Demet Evgar her türlü önde olur benim için
Daha iyi oyuncular var ama Demet, Seranay'dan kat be kat iyidir
Demet gibi bir usta varken serenay kşm yahu. Oyuncu olan Demet Evgar rolün altından hakkıyla kalkar
Hande Erçel ve elçin sangu daha uygun olur. Kibariyede olur.
Ajda Pekkan olsun istersen
Hatta Bülent Ersoy
@Kızlardasormasınm Kibariye arabesk içinde büyümüş. Elçin yüzü çok güzel. Belgenin hikayesini bilenler yüzünün asitle yakıldığını kör edildiğini de bilir.
Demet evgar daha güzel yapar. Kadın rolünün hakkını veriyor.
serenay bence yeteneksiz oyunculuk konusunda. demet de çok yetenekli aksine.
Serenayın sesi daha güzel bence kenfiside güzel ayrıca
Farah Zeynep Abdullah oynamalıydı kesinlikle! Fiziki olarakta Bergen'e benziyor. Hem sesi, hemde oyunculuğu da çok iyi
Biri sarışın diğeri renkli gözlü. İkisi de tip olatak yakışmıyor role. Bergen siyah saçlı koyu renk gözlü fıstık gibi bir kızdı.
Tabiki sümüKSüz Demet
Serenay'ın sesi tartışmasız şekilde daha iyi. Bayılıyorum ya, arada söylediği şarkıları dinliyorum hala
Demetin oyunculuğunun yanında serenayın adı tız bile durmaz. Demet oynamalı kesinlikle.
Toz
İkisi de uygun değil karar verecek olursak demet diyorum.
Sesi bilmem de Demet oyunculuk olarak çok ağar basar
Daha selenay piyasa da yokken demet altını üstüne getiriyor idi kıyaslama yersiz
Demet Evgar'ın oyunculuk tecrübesi yanında Serenay hiç bir şey. Demet Evgar daha çok duygu geçirir.
Seranay sarikayanin ornek bir insan oldugunu dusunmuyorum.
Demet daha uygun. Ömründe Bergen dinlememiş insanlar yorum falan yapıyor bu konularda ilginç
Demetin sesi daha iyi bu açık ara belli
Cekilmesi gereken bir film değil
İkisi de değil popstar mehtap daha uygun bana gôre
Demet Evgar daha uygun gibi o role.
bergen kim dizi izlemiyorum ki banane
Merhaba✨
Demet Evgar olmalı
Demet evgar her açıdan daha iyi
Demet iyi ha o oynasin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?