Önceki gün Nişantaşı City’s AVM’de babası Birol Vuslateri’yle alışveriş yaparken görüntülenen Gonca Vuslateri, konuyla ilgili soruları yanıtladı. Oyuncu, Hakan Altun’la ilişkileri bitmiş olsa da yakın arkadaş olduklarını söyledi: “Yapmayın arkadaşlar, biz arkadaşız. Adamın başına neler geldi, aradım konuştuk. Çok yakın arkadaşız ve bizler medeni insanlarız. Ben onu çok seviyorum, o da beni çok seviyor. Telefonda ona geçmiş olsun dileklerimi söyledim.” Sizce biten aşkın ardından çok sevip yakın arkadaş olmak nasıl olur, siz olabilir misiniz? #Invıctu_s 💫
Evet neden olmasındı🤦🏻♀️
Hayır arkadaş felan kalamam 🙄
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
@KürkMantoluHayri yav neden ama neden magazini seçip aşkta soruyor ☹️🤧
Gonca Vuslateri, Hakan Altun için "Biz artık çok yakın arkadaşız" dedi! Sizce eski sevgiliden çok yakın arkadaş olur mu?
Herkesle olmaz ama bazı kişilerle ömür boyu dost kalınabilir. Öyle seversin ve değer verirsin ki bir insan olarak, aranızda romantik bir şeyler kalmasa da, o mutlu olsun istersin. Yardıma ihtiyacı olunca yanında olmak, derdini dinlemek, sohbet etmek, iyi olduğunu bilmek istersin. Bir tür vefa duygusu hissedersin.
Eski sevgiliden arkadaş olmaz, zira biten duygular tekrar canlanabilir. Bir kez o gözle bakmışsın, yaşanmışlıklar var, eski sevgiliyle arkadaş kalmak mümkün olmayan bir şey bence. Eski sevgilinin yani şimdiki arkadaşının yeni sevgilisi oldu, bunu hazmetmekte zor.. Eski sevgiliyle arkadaş kalan kişi görüşmesini devam ettiren kişi eski yakınlığı tekrar yaşamak ister ki, yanındayken özler onu
Bizim millet dizilerden göre göre kavga dövüşle ayrılmaya alıştığından arkadaş kalınmasına anlam veremiyo. Sevgili olacak kadar sevebildiğin insanla ayrılınca tüm sevgi nasıl biter. Demekki ortak çok şeyiniz var ki sevgili olmuşsunuz. Arkadaş neden olunamasın...
Diğer insanları bilemem ama ben eski sevgililerime hayatımda hiçbir şekilde yer vermiyorum. İlişki bittikten sonra da arkadaş gibi bakamıyorum. Bu benim kişisel tercihim ve seçimim. Herkesin düşüncesi farklıdır elbette saygı duyarım ama bana göre değil..
Zamanında aşkım dediğim birine arkadaşım diyemem. Mutlaka çiftlerden biri seviyordur, kopamadığı için arkadaş kalmayı teklif etmiştir ya da kabul etmiştir. Ama düşman da olmam.
Ünlü aşkları böyle bir şey sanırım. 2 gün sevgili olup sonra ayrılıp yiaa arkdşlr biz yakın arkadasz aaa falan diyorlar. Sonra başkasını bulup instegramdan aşk dolu sözcükler birbirlerini övmeler sonra da kapanış
Sevgiliniken yaptıkları seks akıllarına gelmeyecek mi, böylelerinden arkadaş degil de fuckbody olur canları isteyince yaparlar sonra da arkadaşız derler
Ana Sayfa > Magazin > Anketler > Gonca Vuslateri, Hakan Altun için "Biz artık çok yakın arkadaşız" dedi! Sizce eski sevgiliden çok yakın arkadaş olur mu?