Dalton Gomezin kim olduğunu pek Bilmiyorum ama Ariana Grande Biliyorum Güzelliği ile Dikkat çeken çok tatlı bir şarkıcı kız 🤭💖 Hadi Canım Ariana Grande Gerçekten evlendi mi? Yaa Biraz şaşırdım Selena Gomez bile bekar hala Ariana Grande evlenecek gibi görmemiştim yani evleneceğini Biliyordum evlenir elinde sonunda ama şimdi olacağını beklemiyordum Valla Ben kendi görüşümü Söyleyim Bana göre hiç düğün olmaması daha iyi ben düğün Sevmiyorum One öyle ya kalabalık herkes toplanıyor Saçma Geliyor bana en doğrusu sade nikah daha mantıklı 20 kişi Kalabalıktan iyidir Çok kalabalık İyi değil az insan daha iyi
Yaa Tabi ya Bende Dalton Gomez kim diyorum Bu oğlanın ismi Dalton Gomezmis 😅 Şimdi Anladım Kim olduğunu öğrendim yani 😅 Dalgınlığıma denk geldi onun için öyle söyledim kim olduğunu bilmiyorum diye
her tarafı dövme kaplı olan 2 metreden uzun bir elemanla takılıyordu , onunla evlendi zannettim bir an da.. damadı görünce oh dedim.. kendine uygun birini bulmuş galiba :)
Düğün tören olacaksa az insan olmalı. Ben sevmiyorum açıkçası bir sürü insan olmasını. Yakın çevreler gelmesi yeterli çok olmamalı 20 filan ideal bence de.
Mutlu anları kalabalık yaşamayı severim mutluluk paylaştıkça çoğalıyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ciao🦇 Yakın tarihte yakınımızın oldu 50 kişilikti ve bence böylesi daha iyiydi. Birde dıdımın dıdısının dıdısını tanımıyorum bile neden eziyet gibi ona davetiye gönderip mecburi ayıp olmasın diye gelmesini sağlayayım.
Gosteris yapmaya hic gerek yok bence ya 🤔 hic tanimadigim akrabalar gelip pasta yiyip 50 lira 100 lira takicak diye kendimi yoramam 🙈 o dugune siki fiki oldugum 20 kisi gelsin gonlumce gulup egleneyim yeter 😎
Olur tabiki, kalabalıkları toplama fikri halka ait, ünlüleri her konuda taklit edenler, bu konuda daha çok etmeli. Eskiden beri ünlüler hep az kişi tercih eder ki en doğrusu da bu...
Önemli olan benim evlenmem. İsterse hiç kimse olmasın :)
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
beyler yurtdışında böyle işte. sen bunu sevgiline teklif et bak bakalım ne oluyor :) aklı olan bu ülkede kalmaz. bir kere geliniyor dünya ya. düğün parasıyla asya turu yaparsınız yabancı eşinizle
Çokda güzel olur bence sevdiğim insanlar azsa az kişi davet ederim gösteriş için ya da ayıp olmasın diye insan davet edecek değilim en mutlu günümde sadece görmek istediğim kişiler olsun bı zahmet
Az kişi olması benim için daha iyi. Birçok tanımadığım uzaktan akrabam, köylüm gelip de düğünümde göbek atacak, halay çekecek diye o kadar masrafa, eziyete lüzum yok.