Ankara 'da yaşayan arkadaşınız var İstanbul'a geliyor fakat buna rağmen hiç yeni taşındığınız evinize ziyarete gelmiyor bu çocukluk arkadaşı düğünü olacak gitmeyeceğim hiçbir şekilde haksız mıyım
2 ay
Ankara 'da yaşayan arkadaşınız var İstanbul'a geliyor fakat buna rağmen hiç yeni taşındığınız evinize ziyarete gelmiyor bu çocukluk arkadaşı düğünü olacak gitmeyeceğim hiçbir şekilde haksız mıyım
Arada iletişim kopukluğu olmuşsa ziyarete gelmemişse s et sende düğününe gitme hatta tamamen iletişim kopsun. Millet düğüne kimden ne koparsa artık gözle bakıyor da çağırıyor. Samimi değil artık millet. O eskidendi samimiyet zamanları.
Haklısın o her İstanbul'a geldiğinde genelde ben onun olduğu bölgeye gittim ortak bir arkadaşın evinde kimi zaman dışarda sürekli belkilerle geçiştirdi bunu insan yakın arkadaşının evine hayırlı olsuna gitmez mi ne kadar ayıp ben onun ankaradaki evini bile ziyaret etmiştim kesinlikle düğününe gitmeyeceğim
Yok kesinlikle o hata etmiş. Yani sen hep giden taraf olmuşsun onda iş yok. Sakın gitme düğüne çıkar her yerden. Öyle arkadaş olmaz resmen kurnazlık yapıyor.
Haklısın kesinlikle gitmeyi düşünmüyorum
Gitmem ama evime gelmediği için değil tamamen üşendiğimden gitmem, yoksa eve gelmemesi benim de işime yarar zaten. Yıllardır sohbetimiz yoksa gitmeye gerek duymam
Haklısın ben de gitmeyeceğim hak edecek biri de değil bazı şeyler karşılıklı yürür
Kendini dışlanmış ve değersiz hissetmen çok doğal 😔 Uzun yıllık arkadaşlıkta insan karşı taraftan biraz çaba bekler. İstanbul’a gelip seni aramaması kalbini kırmış.
Düğüne gitmemek konusunda tamamen haksız değilsin ama sonradan pişman olma ihtimalini de düşün 🥺 İstersen önce duygunu sakinçe söyle sonra karar ver. İletişim bazen mucize yaratıyor 💛✨
Cevap
2Cevap
hayır gitmem uşağı yok karşısında
Yürü be ben de bunu yapacağım
Yani aynı şehir olsa belki derdim de dibine kadar gelip sana gelemeyene sen niye gidesin ki
Aynen öyle insan hayırlı olsuna gelir madem bu kadar yakın görüyor sözde ben de o kadar yolu kat edip fedakarlık yapacak değilim
gitmezdim, evime gelmek istemeyen insan beni düğününde istemez gibi
Gitmemi istiyor ama eminim bana bayıldığından değildir takı bir de kalabalık olsun isteği işte
Sen bilirsin ben olsam hastayım gelemiyorum derdim
Öyle yapacağım gerek yok bence de
Çağırdıysa davete icabet edip gitmelisin
Ama şehir dışıysa iş değişir değere bağlı burada gidip gitmemek
Evli misin
Gitmem
Çok haklısın bacım tam olarak ben de öyle yapacağım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?