Baba tarafından Filistin kökenli olan ünlü model Bella Hadid, İsrail'in Doğu Kudüs ve Gazze'deki saldırılarına tepki göstermek için sokağa çıktı.
#dediykodu #dijitalmecmua #Bizden_Söylemesi
İsrail zaten zalim bir ülke ve her cevaba bir yalanı var.
İsrail filistine, islama terorist diyor terorist
İslam'ın teroristlik bir şeyi yok. İsrail tanrının meleğini yenmiş vesaire ama korkmasını çok iyi biliyorlar, yalvarmasınıda.
Türkler her zaman cesurdur, ölmekten korkmaz
Bunlar ölmekten korkar ve ölmekten korktukları için cesur değiller
@owlkitty Filistin için askeri baskı yapalım diyoruz adamlar bizimki can değil mi diyor ulan elin amerikalı kızı hiç bir yakınlık bağı olmadığı halde rahatını bırakıp filistine gidiyor yetmiyor aileyi korumak için kepçenin önünde can veriyor biz de kendimize müslüman diyoruz yatacak yerimiz yok kızın adı da rachael corrie
Bella hadide olan hayranlığım arttı, Türkiye'de müslüman olduğunu iddia eden ünlülerin yarısı bile ses çıkarmazken hepsinden daha fazla hayranı olan Bellanın bunu yapması harika. Kimseye yalakalık yapmak için ideallerinden vazgeçmiyor.👏
Değiliz, yabancı ünlüleri bu yüzden daha çok seviyorum işte. Sınıfları belli hangi hangi taraftaysa sonuna kadar savunuyor bizimkiler gibi sağ gösterip sol vurmuyor
Müslümanlar arasında birlik yok, birlik olmadan Türkiye tek başına bir şey yapama ne yazık ki. Diğer müslüman ülkeler kulaklarını tıkamış durumda...
Cevap
7Cevap
Ne yapalım yani? Bir kerede uygurlar için yürüsünler. Evet Filistin kardeşimiz ama kendi ülkemize sığınmış Suriyeliler bile hatay bizimdi gibi saçmalıklar söylüyor. Kendi Arap ülkeleri bile umursamıyor. Türkiye ne yapacak?
Helal olsun Hadid 👏"Filistini Arap olduğu için sovunuyor" diye saçlayanları görüyorum İsrail sömürgeci bir devlettir halkı da İslam düşmanıdır devlet siyaseti Filistine yapılan eziyetlerle yürütüyor. Buna sessiz kalınmamalı
Kardashian ve Jenner karla içli dışlı biri aşırı sinsi ve yapmacık geliyor ayrıca kendi ırkı bana ne faydası var?
@owlkitty onlar güzel mi eğfğrü Allah akıl fikir versin ne diyeyim sende şişirttir poponu güzel olursun (!)
@Kanamesenpai Kim Kardashian'ın 211 miliyon takipçisi var instagramda. Genç kızlar kendisine tapıyor.
@owlkitty varsa ne olmuş. Satın almış olabilir. İlluminatiyi biliyor musun? Bir araştır. Eğlence dünyasındaki insanların nasıl ona üye olduklarını kabul ettiklerini de. Sen ve senin gibi insanların hayalleri o kadar küçük ki bu İnsanları tanrı olarak görüyorsunuz. Halbuki hiç yakışmayacak bir sıfat onlara :);)
Ha bu arada genç kızlar dediğine tipi olmayan götü büyük kızlar :)
@Kanamesenpai Ben kimseyi tanrı olarak görmüyorum. Bunu da nereden çıkardın? Kardashianları takip edenler fake değil. Gerçekten onlara tapıyorlar.
@owlkitty tapabilirler. Bundan sanane ya da banane. Ne yapayım gidip kadını seveyim mi?
Değiliz biz ordaki kolu bacağı kopan kafası vücudu parçalanmış çocukları düşünmeyen anca şampiyonluk kutlayan bana dokunmayan yılan bin yaşasın hesabı yaşayan insanlarız bence
Bizden cacık bile olmaz. Öyle güzel susturulduk ki. Korkak milletin teki olduk. Ama kadına şiddette 1 numarayız. Helal olsun kadına 👏🏻👏🏻👏🏻
Cok haklisin
Hiç olmazsa fikrimiz belli, İslam'a peygambere terörist diyen satılmışlardan değiliz.
ne cahil kadın ama millet sosyal mesafe diye anırıyor bunlarda miting yapacaz diye maske takıp el ele geziyor. :D
Sokağa çıkmak dışında ekonomik bir savaş şart. Çünkü dünyamızın yeni değeri para ve ekonomi.
Bu cesurluksa evet cesur değilim. Cesaret böyle şeylerle ölçülmez.
Tabiki ülkesimi ve insanlarını savunması dünyaya ilan etmesi güzel bir davranış.
Aman bunlar da yahudilerin sayesinde zengin oluyor sonra milliyetçilik taslıyor.
bu cesurluk değil enayilik 3000i kitleyince görürüm ben onu
Reklamını yapan bir model. Vereceksen daha saygın insanları örnek olarak göster.
o zaman filistine yardım için daha somut adımlar atsın.
Filistin'de sokaklarda bu şekilde dekolteli gezse şeytan bu deyip recm eder taşlarlar...
Bizimkilerden daha iyiler en azından.
hadidleri severim
Değiliz
Bu ne cesurluk
Hayir
İnsan gibi insan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?