Hande Erçel abartılıyor ama ben eski hallerini çok beğeniyordum, Güneşin kızları ve Aşk laftan anlamaz dizilerin de çok tatlı ve güzel gelirdi Instagramında gezinirdim ne tatlı kız diye 😅 sonra bir havalara girdi estetik olmaya başladı itici geldi Fahriye Evcen'in de yaprak dökümü zamanı çok begenirdim daha canlı daha doğal yüzü vardı şimdi yüzünde botoks mu ne var çok itici görünüyor. Neslihan Atagül'ü de yaprak dökümün de begenirdim yüzü çok doğal saf gelirdi. Ama ne olursa olsun 3'ü de abartılıyor tanınmamis daha güzel kız dolu etrafta ben Çevremde bu üç isimden daha güzellerini gördüm
2
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ünlüler hep makyaj güzeli zaten dışarıdaki tanınmamış kızlar çok daha güzeldir. Bu 3’ünün eski hallerinden bile daha güzel ünlüler (dışarıda ünsüz zaten daha güzelleri var ama ünlülerden de daha güzelleri) varken bu 3 isim neden abartılıyor acaba, enteresan. Neden abartıldıklarını çözemedim
Neslihan kurbağa gibi, o kaşlarından dolayı doğallıgının ekmeğini yiyor göz yapısı ağız yapısı bir tuhaf. Fahriye’nin şu an estetik yaptırdığı aşırı belli yüzü mumya gibi, handenin eski hali ise sadece tatlı bence şu an zaten hiç güzel değil diye düşünüyorum
Medyadakiler de çok abartıyor özellikle Neslihanı oyuncu arkadaşları hep övüyor bu abartının sebebi ne acaba neden hep onlara başka ünlüler varken. Engin Akyürek (mütevazı insanmış görenler öyle diyor) dizidekilere teşekkür ederken neslihana ve Uraza etmedi. Kim bilir şımarık neslihan sette neler yapıyordur da adamı bezdirmiştir uraz da tam neslihan yalakası. Neslihan dizinin reytingi düşünce hemen sattı diziyi çakal. insanla ben gidince dizi bitti desinler diye sattı. Tuba Büyüküstün geldi ama o da kurtaramadı, Tuba çok güzel. Neslihan ona başarılar bile dilemedi bişey söylemicem dedi gazetecilere kıskanç tam nesli, insan bir başarılar diler. Kıskanmıştır Tabi Tubanın güzelliğin kurbağa Neslihan