Adriana Lima, gençken gerçekten çok farklı auraya sahip çok güzel bir kadındı yani abartıldığını düşünmüyorum.
Irina Shayk zaten hiçbir dönem 1 numara olarak gösterilmedi yani güzel bir kadındı ve güzel olduğu ölçüde ilgi gördü.
Hande Erçel zaten bu listede neden var onu bilmiyorum o yüzden pas geçiyorum. Barbara'nın da aşırı abartıldığını düşünüyorum evet güzel kadın ama beğenmeyenler dahi sırf birçok kişi güzel dedi diye yere göğe sığdıramıyordu bir dönem ve bana hep abartı geliyordu.
Türkiyede en çok abartılan kişiyi sorarsak kesinlikle Serenay Sarıkaya, şahsen şu an güzel olduğunu dahi düşünmüyorum.
Türk kızlarının güzellik ortalaması 4 ünü de sollar şaka yapmıyorum her gün mutlaka bunları sallayan birine denk geliyorum dışarıda ama erkekleri maalesef yakışıklılık skalasında o kadar iyi değil ortalamaya vurunca
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Adriana Lima, gençken gerçekten çok farklı auraya sahip çok güzel bir kadındı yani abartıldığını düşünmüyorum.
Irina Shayk zaten hiçbir dönem 1 numara olarak gösterilmedi yani güzel bir kadındı ve güzel olduğu ölçüde ilgi gördü.
Hande Erçel zaten bu listede neden var onu bilmiyorum o yüzden pas geçiyorum. Barbara'nın da aşırı abartıldığını düşünüyorum evet güzel kadın ama beğenmeyenler dahi sırf birçok kişi güzel dedi diye yere göğe sığdıramıyordu bir dönem ve bana hep abartı geliyordu.
Türkiyede en çok abartılan kişiyi sorarsak kesinlikle Serenay Sarıkaya, şahsen şu an güzel olduğunu dahi düşünmüyorum.
Hande Erçel bunların yanında sönük kalıyor, bunlar at gibi karılar, realistik seks toys gibi bunlar.
Kesinlikle öyle. Hande bence sıradan bir güzellik yani herkeste olan bir güzelliği var. Ama diğerleri gerçekten güzel.
Evet, baya manken bunlar ve yüz hatlarına bakılınca bunların baya büyük orantıda ama hade çok sıska kalmış yanlarında ❌
Hande çok basit bir güzelliğe sahip. Gerçekten ondan çok var.
Aynen katılıyorum kesinlikle. Hande erçel bence o kadar abartılacak bir güzelliğe sahip değil ya.
Irina Shayk bayağı aşağıda duruyor, seçenekler arasındaki en güzel kadın ise Hande Erçel.
Hande ercil oyunculuğu bile berbat
Aynen öyle katılıyorum. Bence çok fazla abartılıyor güzelliği Türkiyede ondan bile çok daha güzel kızlar var zaten.
Yüzünde kaç bin tane estetiği var zayıflamış hiç kadinsi görünmüyordu eskiden daha iyidi bana güzel gelmiyor çünkü her yerde var öyle tip kızlar
Kesinlikle Serenay Sarıkaya
Ay onuda eklemeyi unuttum listeye. Bende diyorum aklımda bir isim daha var ama kim o bir türlü aklıma gelmedi ya. 😄
Evet bence adriana yerine onu koya bilirdin .. Serenay çok, aşırı abartılıyor
Hande erçel tabi ki
Aynen öyle katılıyorum. Hande erçel bence çok fazla abartılıyor ondan çok daha güzel kızlar var bence.
Hande Erçel'in..
Aynen öyle ya. Bence sıradan bir güzellik. Yani hande erçelden bence çok daha güzel kızlar olduğunu düşünüyorum ben.
İrina shayk veya Barbara Palvin
Aynen kesinlikle. Irina shayk çok güzel ben çok beğeniyorum ama gerçekten barbara palvin baya abartılıyor.
Bence aralarında en güzelleri Barbara ve Hande Erçel
adriana lima nın
Bence adriana lima gerçekten çok güzel bir kadın. Ama tabi oda doğal güzel değil estetik ile güzel biri oldu oda.
İrina shayk abartılıyor
Hepsi desem çok linç yermiyim
Bence yemezsin gerçekten hepsi çok güzel kadınlar. Ama ben sadece içlerinde Hande erçelin bir tık daha abartıldığını düşünüyorum.
Türk kızlarının güzellik ortalaması 4 ünü de sollar şaka yapmıyorum her gün mutlaka bunları sallayan birine denk geliyorum dışarıda ama erkekleri maalesef yakışıklılık skalasında o kadar iyi değil ortalamaya vurunca
Sollayan *
Kesinlikle barbara palvin çok güzel bir kadın… Asla abartıldığını düşünmüyorum geri kalanı benim için çöp :)
Hande erçel çok güzel değil
Kesinlikle öyle. Güzel kadın ama yani o kadar abartılacak bir güzelliği yok bence. Ondan çok daha güzel kadınlar var.
Aynen var
adriana abartılmayı hak ediyor sadece
Kesinlikle katılıyorum. Bence içlerinde en güzeli adriana lima sonra barbara ve irina shayk geliyor.
güzelliği geçtim kadın yürüyen aura
Hande Erçel bence
Ama yine de çok güzel fakat abartdıldığı kadar değil
Başta Hande
ve Barbara
cevaplarda hicbiri yok :)
Hande Erçel boğucu bir egolu davranışları var 🙃