+1 yılünlüden kastınız oyuncu ve şarkıcılar sanırım? öyleyse takip ettiğim ünlü yok diyebilirim. bu yüzden hangisi iyi hangisi kötü söyleyemem. pek film izlemem. dinlediğim bir çok şarkının, kimin tarafından performe edildiğini bilmem. bilsem de gidip özel olarak hayatını araştırmam.
oyunculara gelirsem. benim kadar az dizi ve film takip eden birini tanımıyorum. bazen oluyor dizi izlediğim dönemler ama aylarca izlemediğim dönemlerim çok.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence insanlar bu sektörü anlamıyor. Dikkat çekmeyi başaran ve kendini sevdirebilen öne çıkıyor işte bu da böyle bir yetenek her isteyen yapamıyor. Eskiden çevresi geniş kadınlar avon gano falan satardı şimdi genişlik seviyesini arşa çıkartıp influencerlik yapıyorlar fark göremiyorum
10 Yorumla
Zaten benim ünlülere karşı bir tavrım vardır. Mesela hepsi olmasa büyük bir çoğunluğu aklı ve yetenekleri yerine sonradan elde ettikleri o estetikli vücutlarıyla ünlü oldular. Acaba bu dünyada estetik diye bir şey olmasa bu ünlüler ne yapacaklardı çok merak ediyorum.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılYine Hande ercele sallamislar ah bu kıskanç hemcinslerim yok mu 😄
Televizyon da oyunculuk yapan daha doğrusu oyunculuk adı altında oyunculuk yaptığını sanan bereciksiz yeteneksiz bir sürü oyuncu varken rolünü düzgün oynayamayan ama bir tek Hande ercel dilden dile dolanıyor niye diğerlerini de konuşmuyorsunuz ama mevzu bu değil ki kadının güzelliğini kiskaniyorsunuz güzelliği ile popüler oldu guzelligi ile en yüksek takipçi listesine sahip oldu bunu hazmediyorsunuz amacınız cidden yetenekli bir oyuncu görmek olsaydı diğer yeteneksiz oyuncuları da Hande kadar elestirirdiniz kıskansıiz00 Yorumla
+1 yılHande Erçel çünkü rol yapabildiğini, duyguyu yansıtabildiğini düşünmüyorum. Bizim millet güzel diye göğe çıkarmışlar kadını halbuki o kadar ahım şahım bir güzelliği de yok. Birde Aleyna Tilki tamam şarkıları güzel falan filan ama davranışları, tavırları, egoistliği... kızda var ama yine bizim millet. Başka desem Alper Erözer diyim en gereksizi , hoş ünlü bile sayılırmı bilemem genç kızlar aşık ona ne varsa artık özenti bir bebe işte. Son olarakta Bahar Candan diyim aşırı ama aşırı gereksiz bir tiplerden daha. Onu burda açıklamaya bile gerek yok bilen biliyor zaten ama niye hayla çıtalara çıkarıyorlar anlamıyorum. Bunlar mal bizim millet daha mal
21 Yorumla- +1 yıl
Birde modacılar diyim bak. Örnek mesela Kemal Doğulu bir boktan tarz anladıkları yok ve yanında oturan diğer salaklar. Birde juri yapmışlar milleti yargılıyorlar. Kendilerini ne zannederek yani resmen aşağılıyorlar ne sıfatla ya. Juri olmuşlar bir bok olamamışlar ama
+1 yılHande Erçel, estetiksiz hakini de biliyoruz bide dünya güzeli seçilmiş oysaki ben hic begenmiyorum
80 YorumlaHande Erçelin güzelliği çok abartılıyor tamam kadın güzel ona lafım yok ama abartıldığı kadar olduğunu düşünmüyorum
67 Yorumla- +1 yıl
yes
- +1 yıl
Güzel ama oyunculuk yok
- +1 yıl
yes derken yoruma yes en iyisi olayına yes dmedm
- +1 yıl
@Sinsirella47 aynn katılıyorum yuzu cok buyuk bir kere
+1 yılgereksiz demeyecegim ama barbara palvinin güzelliğinin türkiyede AŞŞŞŞIRI abartıldıgnı düşünüyorum. kadın cidden güzel ve tatlı bir kadın ama türkler birbirinin gazına geliyor ve denen şeyler cidden asla hak ettiği yorumlar degil. dünyanın en güzel en farklı hisler uyandıran kadını filan diyoralr ama türkiyede sıradan güzel kızlar içinde bile çok fazla ver ona benzeyen tipler. bir de kadını türkiye dışında tanıyıp bu kadar begenen yok ben bu abartılmaya çok sinir oluyorum
48 Yorumla- +1 yıl
@LimeStone oha böyle düşünen erkek dnjkbdskjbsd ya erkekler abarrttıgında sinir olunca kıskançlık filan diyorlar da mankenin güzelliğinin neyini kıskanayım kadının işi zaten güzel olmak. ayrıca başka mankenleri kıskanmayıp bunu neden kıskanalım özel bir şey filan mı yaşadık ksjdvbknjs ben sadece sürü halinde düşünmeden bir şeyleri abartan insan görünce katlanamıyorum.
- +1 yıl
ya vasıf olarak manken olayı direkt maalesef ki kapitalizmin en büyük besin kaynagı ve vasıfsız bir şey zaten. ama güzeller var ve dünyaların kraliçesi barbara p. degil kkslknbfjk
- +1 yıl
- +1 yıl
@LimeStone ay mallık o da. abartılıyor diyoruz dünyanın en çirkin insanı mı diyoruz sanki
Balon ünlüsü denilen ünlü türü genelde abartılan ve aslında bir özelliği olmayan kişi ya da kişilere söyleniyor benim düşüncem bu şişirilmiş ünlüler grubu genelde genç yaşta ve aileden zengin olanlar için genelde geçerli oluyor
10 YorumlaGüce tapan, güç kimse onun yörüngesine girip dönmeye başlayan ünlülerin hepsi... Türk ünlülerin yüzde doksanı... isim vermeyelim. İsimleri lazım değil.
20 Yorumla
+1 yılevet çok var, murat övüç mesela. Annesi vefat etmiş geçen çok üzüldüm Allah sabır versin :( kendisini her ne kadar sevmesem de anne acısı bu. Sonra mesela çoğu tiktoker...
20 Yorumla
+1 yılBanane ki onlardan herkesin kendi hayatı beğenmiyorsunuz ama herşeylerini takip ediyonuz maşallah
51 Yorumla
+1 yılİbrahim Tatlıses sevmem Yıldız Tilbe ye büyük saygısızlık yaptı zaten tarzını da sevmiyordum hepten sevmiyorum adamı
30 YorumlaHer türlü fenomen oyuncu şu bu... yüzlerce isim sayılabilir
Asıl kötü olan bunlara hayran olan tabaka30 Yorumla
+1 yılHande Erçel ve Fahriye Evcen özellikle. Aşırı standart olmalarına rağmen cahil millet şişiriyor habire.
30 Yorumla
+1 yılÜlkemizde çoğu ünlü şişirilmiş isim zaten, sosyal medya kullanıcıları ve magazin programları sağolsun iyi reklam yapıyorlar. Yetenekli isimler gündemde pek olmaz zaten, onlar sanatıyla uğraşır sadece.
10 YorumlaBülent Ersoy tam şişirilmiş balon! Nefret ettiğim sanatçı. İkinci sırada Fatih Ürek. O da kadın tipli garip. Benim için en gereksiz ilk iki sanatçı bunlar.
10 Yorumla
+1 yılPopuler kültür meyvesi olan unlulerin alayi. o kadar sacma insanlar var ki keske 40 yil once dogsaymisim da gebcligim bugunlere denk gelmeseydi diyorum
11 YorumlaAjda Pekkan, kadın estetikten konuşamıyor bile olm.
40 Yorumla
+1 yılHande erçel güzel diye çok beğeni aliyor ama bence gereksiz
40 YorumlaCan Yaman, Şeyma Subaşı, Barbara Palvin, Hande Erçel daha çok var aslında...
40 Yorumlabana göre mor ve ötesi model pinhanni ve athena gibi gruplar dışında bütün ünlüler şişirilmiş abartılmış ünlüler demet akalın seda sayan serdar ortaç bu tarz benimdekilerin hepsi
06 Yorumla- +1 yıl
Manga, gribin, Seksendört bunlar da mı abartılmış duman da var oda mi abartılmış
- +1 yıl
@Uyumayankız25 yoo o grupları çok severim ben sayabildiğimce saydım gibi gruplar dışında dedim bu gruplar dışında demedim :)
- +1 yıl
Hepsi ayrı güzel grupların, mesela bende modeli hiç dinlemem hoşuma giden şarkıları var ama dinleyicisi değildim o grubun dağıldılar da zaten
- +1 yıl
@Uyumayankız25 :) evet hak eden gruplar var başkası sever ben sevmem veya şu şarkısını sever diğerini sevmem gibii gibii
- +1 yıl
Orası öyle ☺️
Pofpoflanarak şişirilen balonların hepsi aynıdır gözümde estetikle şunla bunla güzel olduklarını sanıyorlar eski hallerine bakıldığında yüzlerine bakılacak olanlar parmakla sayırılır. 😅
00 YorumlaDuygu ozaslan, seda sayan, demet akalın, arto, can yaman, danla
31 YorumlaAleyna tilkiHande ErçelCemal canKerem Bursin Zeynep bastıkFahriye Evcen Burak Özçivit Ama son ikisi diğerleri kadar değil
11 Yorumla
+1 yılÜnlülerin çoğu balondur :)
Bir insanın ne giydiği, kiminle sevgili olduğu, ne yediği/içtiği başkasını ilgilendirmez. İlgilendiriyorsa o kişi abartılmış biridir demektir.00 Yorumla
+1 yılHadise ve sevgilisi. Burak özçivit, Fahriye evcen ve çocukları aşırı abartılıyor. Tamam hepsi iyi güzelde bu kadarı fazla normal bi aile-yuva-çift.
70 YorumlaYaz yaz bitmez şimdi. Ben çoğu için böyle düşünüyorum.
20 YorumlaDirek cemal can bu sıralar adamın tipi ortalamanın üstü diye televizyona yapıştırdılar resmen ülkede program yapmak için Cemal canı davet etmek yönetmeliğe eklendi herhalde
20 Yorumla
+1 yılKERİMCAN DURMAZ. Ve böyle giderse bu kerimcanlar durmazz😂
20 Yorumla
+1 yıl%95 ini toplasan gozum de karton toplayan adam kadar degiller.
20 Yorumla
+1 yılHande Erçel, Kıvanç Tatlıtuğ. İkisini de beğenmiyorum.
21 Yorumla- +1 yıl
ilk defa kivanci begenmeyen birini gordum sasirdim bir tek ben begenmiyorum saniyordum
+1 yılBende Hande Erçel demek istiyorum
Bide Merve boğulur sjsjsjs21 Yorumla- +1 yıl
dkdkdkd
İçerik üretmeyen YouTube, Tiktok fenomenleri ve Instagram'da fiziksel güzelliği için Influencer olan kendini eğitmemiş insanların hepsi balon.
00 YorumlaHepsi öyle, tabi olmayanlar da olabilir varsa ben bilmiyorum
10 Yorumla
+1 yılVar , özellikle Burak Özçivit, Sinem Kobal çok var aslında
10 YorumlaAleyna tilki 😅 küçük çocuklar yüzünden başımıza sanatçı kesildi😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabii ki Hande Erçel. Çok yapmacık ve çok abartılan bir kız oyunculuk desen sıfır. İtici ayrıca. Gördüm mü kanal değiştiriyorum.
90 Yorumla%90'lık bir kısmı denilebilir. Abartı aramayın. Öyle.
10 Yorumla
+1 yılbence hande ercel yetenegi bence o kdr vaov dencek degil ama guzel kiz baya hakkini yemiyelim
10 Yorumla
+1 yılHükümet yalakası olan ünlüleri ve tüm tiktokerlerı şişirilmiş bir balon olarak görüyorum.
00 YorumlaBegenirim ama bir şartla "buradaki tüm m erkekler takipçim olacak."
01 Yorumla
+1 yılKerimcan durmaz. Gereksiz bos ve sacma bir kişilik.
00 YorumlaAleyna tilki. Yemin ederim ki neyini beğendikleri anlamıyorum. Ses yok görüntü berbat ama pohpohlanıyor.
50 YorumlaSay say bitmez önüne gelen ünlü oluyor hangisini saysak ki
00 YorumlaAleyna tilki ve Can yaman gereğinden fazla ilgi görüyor
00 YorumlaMagazin ile ilgilenmiyor çoğu kim bilmiyorum bile ki ben bilmiyorsam balondur bildiklerim efsane
00 YorumlaAlayı şişirilmiş abartılmış kalabalık bir balon topluluğu
00 Yorumlaçook var ama düşüncek kadar aklımda barındırmıyorum :d
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılseda sayan, demet akalın, şeyma subaşı, danla biliç
33 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@duchessss çzöxmcfvnbzöxmcv
Enes batur
Ünlülerin % 90 gereksiz şişirilmiş balon30 Yorumla
+1 yılKerimcan öyle çok abartıyorlar ki adamı hatta adam mı o da belli değil ama neyse işte bence çok abartıyorlar moda programlari şarkılarıyla ve ben modadan anlamadığını şarkılarının da B. K gibi olduğunu düşünüyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
Gittiğimiz diskoya geliicek diye geri çıkmıştım uyuz oluyorum
- +1 yıl
@Coollife01 şte yani o da insan değil mi sonuçta evet gereksizce fazlasıyla gözlerinde büyütüyorlar
Gizli Üye(18-24)+1 yılBazı siyasetçiler var sayılır mı? Çoğu belediye başkanı mesela 😅
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılJustin Bieber
Keremcan Durmaz
Tiktokerların çoğu10 YorumlaFahriye evcen, meryem üzerli, ajda pekkan, şeyma subaşı, hande erçel
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHola,
Birçoğu sözde sanatçı olanlar diyim sen anla.00 YorumlaÜnlüyü şişren toplum heleki Türk toplumu nasl manyaklik sevmek analmadim televziyona çiknca başkasimi oluyor siradan insan işte sokakda takmadiğiniz insanlar tvde görünce hastasi oluyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMurat Övünç xmmxxmkxk dudaklar müq migdem bulandı mcmckckc
00 Yorumla
+1 yılKerimcan duramaz tabii ki de.
Bence sadece genel kitleden farklı olduğu için bu kadar ünlü oldu. - Şarkı falan da çıkartmış ama nasıl bilmiyorum -01 Yorumla
+1 yılburaya gerçekten sanat yapabilen işini hakkıyla yerine getirip ünü şöhreti haketmiş ünlüleri yazsak daha az efor sarfetmiş oluruz
10 YorumlaHilal Altınbiltk. Hayatimda kendisi ve hareketleri itici olan ve abartılan ikinci birini görmedim 🤮🤮🤮🤮🤮🤮
10 Yorumla
+1 yılTiktokerlerın hepsini gereksiz şişirilmiş bir balon olarak görüyorum.
20 Yorumlahepsi
sistem öyle işliyor
şişirme mekanizması var
medyada çalıştığım için yakından bilirim20 Yorumla- Devamını Gör (129)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat