İbrahim Tatlıses 43 yaş küçük sevgilisiyle evlendi! 69 yaşındaki İbrahim Tatlıses kendisinden 43 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya ile evlendiğini açıkladı. Beşinci evliliğini yapan Tatlıses şöyle söyledi: "Mutluyum, ben evliyim kardeşim, Gülçin bana çok iyi bakıyor. Bu saatten sonra kimseye hesap vermem.” Bizimkisi gönül evliliği dedi. Siz ne düşünüyorsunuz gönül evliliği hakkında?
Artık günümüzde yapılan evliliklerin birçoğu saygı sevgi aşk birbirini istemek yerine değil, sadece maddi çıkarlar gözetilerek yapılan evlilikler oluyor, bundan dolayı da ibrahim Tatlıses'in yaptığı 43 yaşından küçük evlilik sadece maddi çıkarlar doğrultusunda yapıldığını düşünüyorum, zaten kendisinin bu tek kişi değil bunun gibi kaç tane eşi oldu
Sorunun cevabına gelecek olursak resmi nikah olmadan sadece dini nikah ile yaşamak dinen olabilir ama en azından ben böyle bir şeyi tercih etmem çünkü insanın hayatında bir işi olur ve ölene kadar onunla devam eder.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Gönül evliliği olması koca bir palavra. Ama arada olabiliyor. Bu ay benim başıma geldi. 18 yaşında bir kız aşik oldu bana. Açık bir şekilde rahatsız etmeye başladı. Kız baya baya güzeldi. Olmaz dedikçe üzerime geldi. İster imam nikahı ister ne yap ama senin karin olmak istiyorum dedi. Bir hesabıni engelledim digerini actı. Bir gün baktım engellenme riskine karşı tam 20 tane hesap açmış facebook'ta. Bak dedim tamam diyelimki kabul ettim evlendim. Ben 60 yaşıma basınca işim bitecek ve sen hala 40 yaşında cinsel ihtiyacları olan biri olacaksin. O zaman sana ne diyeyim. Artık boşanalım baskasıylan mı devam et diyeyim dedim. Yoksa oturup masturbasyon yapmanı mı izliyim dedim. Bu insanlara akıl sır ermiyor. Vicdandan empatiden yoksun insanlar bunlar. Bu evlilik değil bence. Et alışverisi.
2
2 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Yalnız ben daha genç sayılirim. Ibo'da gönül verecek tarafta kalmamış😀
Yanlış üstüne yapılan yanlışlar ve bunları da ballandıra ballandıra yaşamalar ya da anlatmalar.. Temel hakların bu denli hiç edilmesi ve bunun da çok matah bir şeymiş gibi yansıtılması beni derinden üzüyor.
Yaptıkları evliligin gercek bir evlilik oldugunu düşünmüyorum. Bakici olarak kaliyordur kiz yaninda. Kizin ailesi sorun ediyorsada koymislardir formaliteden bir nikah. Bilmeden yargılamak hos degil. Soran size degil abartı tepkiler gösterenlere dedim.
O zaman kız ne sıfatlaaa ibo'nun yanında onu anlayamadımm saçma sapan şeyler bugun kadina resmi nikah yapmayan yarın çocuğunu üzerine alır mı orası da meçhul, zaten kızın aklı 5 karış havada olmasa kendisiyle arasında bu kadar yaş farkı olan birisiyle evlilik gerçekleştirmezdii...
Evliyim diyen insanın resmi nikahıda dini nikahıda olmalıdır. 2+2=4 sözü gibi ! Eğer Kadın Resmi nikah istemiyorsa ve benimle aynı evde yaşamak istiyorsa dini nikah yaparım ve yaşarım ! Bu bizim kararımız olmuş olur. Bu ilişki birlikte yaşamak gönül ilişkisi gibi bişey. Kız eğer memnunsa bu halinden adam da memnunsa halinden herkese b. k yemek düşer ! Farzetki evli olmadan biriyle aynı evde yaşıyorsun. Ozaman herkesi mi eleştiricez?
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Gönül evliliği mi hahaha, şunun ismini servet evliliği koyalım biz. Adam hem 70 yaşına gelmiş hemde yarı özürlü hale gelmiş. Genç bir kadın kendi yaşındaki orta gelire sahip biriyle evlenmezken gidip 70 yaşında ve sakat adamla gönül evliliği yapması 100 derece imkansızdır. Bu konuda kimse kimseyi kandıramaz, kanmayacağız, ve kandıramayacaklar.
1. Dini nikah artık birde kapı oldu millete sorumluluk ALLAH Din olunca ile yırtma yöntemi. 2. bu evlilik değil ticari bir anlaşma. 3. al ver, kar zarar tablosuna bakınca her 2 taraf da kazançlı.
Dedesi yaşında neyin aşkı Allah aşkına? Takmışsınız ağzınıza bi aşkı. Aşkı sa kirlettiniz pisliklerinizle yalanlarınızla. 43 yaş ne demek ya? Gerçi alan memnun satan memmun bize ne amann
İbrahim 2 kez evlilik yaptığını söylüyor nerede 5 kez evlenmişim diyordu galiba yanlış duymadıysam :D neyse sorunun cevabına gelince evlilik düşünmüyorum ve olsa bile resmi nikahla yapardım
Ee kız ayrılınca nafaka da almıycak vah vah, boşa gidicek o kadar zaman videolarını izledim de kız zoraki oturuyor yanında telefonuyla falan ilgileniyor bir huzursuz.
Evlenmeden birlikte yaşasalardı kimse eleştirmeyecekti. Şahsen evlenmemekle imam nikahı arasında bi fark görmüyorum. Herkesin kendi yaşamı kendini ilgilendirir
O kadın midesiz ise bize bir şey demek düşmez. Ama bu ülkede dini nikah yasaklanmalı.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bu adamın maddi durumu iyi olmasaydı bu kız ona asla bakmazdı sırf parası için birlikte olduğu ortada kimse aşk filan demesin adam kızın dedesi yaşında
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Ama bize yine de mutluluklar demek düşer sonuçta bu onların hayatı istedikleri gibi yaşarlar.
Cok haklısın. Toplum müslumanda olsa eğer bulundugu konumda kadınin haklarını guvenceye alan bir yonetim şekli yoksa ikisinide yapmak zorundasin. Hem resmi hem dini yapılmalı. Yoksa şeriat devletinde yaşamıyoruz. İslamın şerri yasalarla kadina verdiği hakları reddederse kadin ne yapacak? Harika bir konu çıktı. Bu konuda güzel bir soru hazırlamalı tartışmaya acmalıyız.🙏🙏🙏 Emeğine sağlık
@Usemind din konusunda bir hükmün sebebini araştırmalı o zamanın nikah şekli dini nikah tı kabul👍ama nikahın mantığı zaten evliliğini duruymak ben bu kişiyle meşru bir evliliğim var demekken günümüzdeki gibi kimsenin haberi olmasın dini nikah yapıp zina günahına girmeyeyim ama sıkıldığımda 3 kere" boşol "deyip bitireyim olmaz
Dini nikahın amacı tabiki herkese duyurmak. Aynı zamanda duyuruldugunda kanunende kadının hakları güvence altına alınmış oluyor. Boşanmada; taaaaa hamurabi kanunlarindan günumüze kadının elde edeceği haklar çok az bir farklılık göstermekte. Ama bulundugun konumda haklarını güvenceye alan böyle bir otorite yoksa dini nikah islama görede anlamını yitiriyor. Dinin şerri hükumlerinin amacı kanun koymak ve bu kanunla bireyin haklarını güvenceye almak. Allahı mutlu etmek gibi bir amacı yok dini hükümlerin.