Dinci ile evli olup sonradan cok dindar eş?

merhaba 20 yıllık evliyim turk adamla ben avrupaliyim evlenirken Türkiye taşındım ve musluman oldum elime geldikçe aslinda cok sağlıklı bir evlilik surdu 3 çocuk var. tanıdığım günden biri dinnin bagli namaz oruç filan yerinde ama dengeli gayet hayat bağlı hemde dindar daha ne isterim cok uyumluduk. 1 sene once ben ülkemi yanliz ziyaret ederken dönüşte cok farklı seyler yapmaya başladı namaz süresi uzun en aşağı 40dk devamli tesbih çekiyordu takke ve cubbeyle namaz kılıyordu be sabah 1 saate yakin beyaz ortu altinda kalip zikir bu durum çok hoşuma gitmedi ve sordum o da menzil tarikata arastirip talebi olup sofi olduğunu söyledi ilk basta baya kavga neden oldu ama soz verdi sadece Allah'a yaklaşıp bundan fazlası olmayacaktı. Ama 1 sene sonra bakiyom eski halinden bir eser kalmadi restorana gitmeye hoşuna gitmiyor (içkili mekan) dunyaevinden uzaklaştı baya muzik açmaz, televizyon ancak haber izler, haftada 1 dergahi gider, her bir namaz 40 dk-1saat arasi sabah zikiri devam 40dk gun icerisi hatme de gelmiş 30 dk beraber hic birseyine keyifi kalmadi her şey caiz olup olmadığını bakmak istiyor tam şeriat gore ben oyle değilim mümkün oldu kadar gunah ten uzak durup temiz yaşamaya çalışırım ama affedersin ilişkimiz bile değişti şimdi gece nafile de kildi için yoruluyor ve eskisi gibi sik beraber olmuyoruz pozisyonda sorgular oldu caiz mi diye oral ilişki yasakladı (saçmalıyorum diyebilirisn) beni de etkiliyor bu yeni yaşam ama sorulunca ben haksizlik ediyorum seytana uyuyorum onun ahirettin karışamam ama bu durum benlik değil ben imam gibi biri ile malum arada 3 çocuk var suanda mutsuz bir evliliği sürdürüyorum ve cok üzülüyorum tuncu biz cok mutlu ve asik bır ciftik karişik bir durum siz ne onerirsiniz

Dinci ile evli olup sonradan cok dindar eş?