Dede torun gibi duruyorlar. Bunu kolay kolay söylemem ama maddi çıkara dayalı bir evlilik olmuş. İbrahim Bey genç, taze bir ten istiyor genç eşi de lüks içinde yaşamak istiyor. Umarım İbrahim Bey'den şiddet görmez. Umarım mutlu olurlar. Belki bu evlilik Elif Ada'ya kardeş gelmesine vesile olur. İkisinin de karakter olarak birbirlerine tezat olduklarını düşünüyorum nedense. Evlilikte yaş farkı uç rakamlarda olmamalı. Aradaki yaş farkını 14 yaşa kadar ideal buluyorum. Ne diyelim hayırlı olsun
Şimdiki aklım olsa 14 yaş büyük biriyle değil yaşıtım ya da maksimum 4 yaş büyük biriyle evlenirdim sosyal yaşantıdan tut sohbet konularına film zevkine gezme tozma alışveriş cinsellik hepsinde sorun oluyor sen genç ve istekliyken o aman yıllardır aynı git gel bişey yok işte gözüyle bakabiliyor hayatın burnundan geliyo aklı olan kendini seven bu hatayı yapmasın kafanıza sıkmayın
@Salcanogtı ben buna zemin hazırlamıyorum yoksa evet arasam bana güzel sözler söyleyip düşüp kalkmak için ruhumu okşayarak erkekler bulabilirim. 5 10 20 dk yarım saat her neyse sevişme bittikten iki tarafta hevesini aldıktan sonra kaybolan onurum ne olacak? Orgazm olmak mı onurlu olmak mı? Bence çağımızın sorusu
@Kelepirhayaller eğer çağımızın sorusu diyorsanız orgazm olmak. Bana göre her ikisi neden mi kendinizi tanıyın. Eğer kendinizi iyi tanıyorsanız onurunuzu ayaklar altına atmayacak insanları iyi seçerseniz başınız dik yürümeye devam edersiniz
@Salcanogtı evlisin ama eşini aldatacağın kişiyi dikkatli seçersen şerefini korumuş olursun diyorsunuz yani. Benim o pencereye ulaşmam mümkün değil size iyi seyirler.
Buna bir evlilik olarak bakmayın bence, bu sadece bir anlaşma iki insanın birbirini sevip evlenmesi gibi olay değil bu. Alışveriş binevi Kız adamın parasını istiyor adam kızın genç bedenini istiyor. Öyle bir kısa süreli anlaşma bu kız bir kaç yıl "Dayanbilirse" evli kalır sonra boşanıp bir Dünya nafaka alır Yeni Şeyma Subaşımız vatana hayırlı uğurlu olsun 🙏☺️
İbrahim Tatlısese, daha doğrusu yaşı büyük erkeklere kalsa hepsi 18 yaşında kız ister. Benim anlamadığım bu kızlar nasıl kabul ediyor, bildiğin deden yaşında. Tabi bu kızın maksat belli :)
Şimdi bunun adı evlilik mi? Alışveriş mi? Çok utanç verici bir durum bunun adı pedofili kimse kusura bakmasın. O kadın onun torunu yaşında sayılır nerdeyse. İnsan hayatta kalmak için ikinci şans verildi bana der ve edebiyle oturur. Sapkın öküz
Aşk için değil sadece para ve şöhret için yapılmış ticaret evliliği akıl ve mantık çizgisinde baktığında paranın gücü ile bazı konularda mutlu olabilir ama aşk sevgi duygu olmadan olmaz ayrılınca genç birini bulur
2 yaş sonrası fazka geliyor. Bence İbrahim Tatlıses yalnız olmaya dayanamıyor ve hazır parası var, ünü var. Neden bunun için beni beğenenlerden genç olanlarla birlikte olmayayım düşüncesiyle hareket ediyor bence.
ideal yaş farkı: en fazla 4 yaş büyük, veya 2 yaş küçük
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kendimden 10 yaş kücük biriyle konustum Anladim ki erkekler o yaslarda ergen. 5 6 yaş kücuk biriyle iliski yaşadım O da ayni bokun laciverti. 37 yim 32-40 arasi mümkün Bu arada 7 8 yaş genç duruyorum...
Kim ne derse desin seveceğin insanı şu yaştan olsun diye ısmarlayamıyorsun. Bu birliktelik için neden bu kadar eleştiri yaparlar anlamam, size ne. Hani herkesin özel hayatıydı...
Ya ben bu olayi anlamadim bikac program once böyle bir sey olmadığını vs vs biseyler anlatmıştı bugun bu haberi gordum birileri beni aydinlatabilir mi?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Evlenmemişler ki resmi nikah falan yok gönül evliliği falan dedi😏