Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, 43 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya (26) ile evlendi. "Mutluyum, Gülçin bana çok iyi bakıyor. Kimseye hesap vermem" açıklamalarını yaptı.
İbrahim Tatlıses 5. kez evlendi! Siz 5. kere evlilikte şansınızı dener miydiniz?
Öncelikle İbrahim Tatlıses gibi bir adamı ünlü eden Türk halkım size sesleniyorum. Kadına canlı yayında şiddet uygulayan, maganda ve teröristin önden gideni bu adamın suratını bile sorunuzda "magazin" diye paylaşmanız bile size olan saygımı sorgulamamı sağladı. Teşekkür ederim
Cansız bir eşyanın bu kızdan daha zeki olduğuna kalıbımı basarım madem para seviyorsun başka zengin adam mı kalmadı İbo ne lan o kadar vizyonsuzluk da pes...
Türkiye de kadına şiddetin restmen temsilcisi olan bu adamla nasıl hala kadınlar evlenebiliyor? Nasıllllll 🤬? İnsan para için kendinden bu kadar vazgeçer mi?
İbrahim tatlıses geçen hafta açıklama yaptı. Sosyal medyada evlendiğime dair yalan paylaşımlar var. Aslı astarı yok dedi. Kendi dedi bizzat kulağımla duydum.
Oğlu virüs bitsin diye beklerken babası atağa geçti demek:) herkesin kendi hayatı dışardan bakınca menfaat ilişkisinin gibi dursada hiçbir şey görüldüğü gibi değildir derim, susarım.
Paranın gücü bu artık sadece türkiye ye özgü bişe olsu ekonomi çöktükçe millet nerde para var paralı var oraya koşuyor gururunu onurunu ayaklar altına alıp eskindenmiş o aç karnına aşk yaşayıp bir ömür sürmek o yüzden bu devirde evlilik zor