Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, 43 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya (26) ile evlendi. "Mutluyum, Gülçin bana çok iyi bakıyor. Kimseye hesap vermem" açıklamalarını yaptı. 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Öncelikle İbrahim Tatlıses gibi bir adamı ünlü eden Türk halkım size sesleniyorum. Kadına canlı yayında şiddet uygulayan, maganda ve teröristin önden gideni bu adamın suratını bile sorunuzda "magazin" diye paylaşmanız bile size olan saygımı sorgulamamı sağladı. Teşekkür ederim
Bunun gibi mağarada doğup hiç eğitim almamış birisi bile ünlü oluyorsa bu halkı sorgulamak gerek.
Cansız bir eşyanın bu kızdan daha zeki olduğuna kalıbımı basarım madem para seviyorsun başka zengin adam mı kalmadı İbo ne lan o kadar vizyonsuzluk da pes...
Cevap
58Cevap
hedefim 7 kez bakalım olacak mı
100!
Yüzde pürüz!
Aylardan Güz!
Belimde Süs!
Derimi yüz!
Havuzda yüz!
Dostum Gürbüz!
Yerler dümdüz!
Biraderim küs!
Hadi çüs!
Gerçektende öyleyimdir!
Babası yaşında evlenlere alıştık ama dedesi yaşındakilerle evlenenlere alışmamız zor olucak. Bu para aşkı hiç bir aşka benzemiyor arkadaşlar.
gencecik kızların mideleri nasıl alıyor böyle buruş buruş yaşlı herifleri anlamıyorum
para da bir yere kadar be
Türkiye de kadına şiddetin restmen temsilcisi olan bu adamla nasıl hala kadınlar evlenebiliyor? Nasıllllll 🤬? İnsan para için kendinden bu kadar vazgeçer mi?
Adam parası sayesinde genç güzel kızı kaparken genç güzel kız da para için yaşlı ve boş biriyle beraber. Paranın gücü adlı çalışma
İbrahim tatlıses geçen hafta açıklama yaptı. Sosyal medyada evlendiğime dair yalan paylaşımlar var. Aslı astarı yok dedi. Kendi dedi bizzat kulağımla duydum.
Oğlu virüs bitsin diye beklerken babası atağa geçti demek:) herkesin kendi hayatı dışardan bakınca menfaat ilişkisinin gibi dursada hiçbir şey görüldüğü gibi değildir derim, susarım.
burda bi de yaş farkından bahsedenler var.
yaş farkı demek ki parayla kapanıyor.
bu kadınların fıtratına da güven yok artık.
Emekli bi adamin kolunda genc bi sevgili es yapmasi sevgi degildir. Tas gibi para guncel adi sugardadydir🙃🙃
Kaç paraya satıyorsunuz bedenlerinizi ruhlarınızı da bu kadar ucuzlaşabiliyorsunuz.
Kalkıyor mu hala? Neys para var çok şey etmeyelim..
Ah nev gör gör millet 43 yas küçüğü ile evleniyor sen hala naz yapıyor sun
Para para para😂😂Tatlıses’in derdi de ölmeden önce kıza ölmüşlerinin canına minnet der geçer 😄
Ne şöhretmis ne paraymis mk millet, ünlü ortaya siçsa kaşıkla yiyecekler iğrenç kusmuk bir durum
Paranın gözü kör olsun diye dert yanar şimdi mavililer😀 5 kere evlenmem. Belli yaştan sonra çekemem valla erkek falan😀
Hiç samimi gelmiyor bana bunların evlilikleri.
ayrıca ben bir kere evlenmekten imtina ediyorum 5. yi düşünmek mi? Aman aman 😂😂
ya onu anladımda şu genç kızda mide yok mu dedesi yaşındaki adam la nasıl evlenir.. bu kadar paranın kölesi olmayın arkadaş ya
Kendi çocukları daha büyük, Arap kültürünü devam ediyor, çokta şi yapmamak lazım , kadın razıysa bize ne , sonra tvlerde çıkıp maval anlatıyor.
O değil de bu adam ölünce nafakayı kumalar nasıl bölüşecek? Ölüm aylığı ve miras da epşsisğwüsğsls
Faili meçhul onun hayatı İbo Show da Daha dün gibi aklım da Yıldız tilbeye Söyledikleri
"Mutluyum, Gülçin bana çok iyi bakıyor." Eşi değil ki bakıcısı.
ibo kendine çıtır bakıcı aramış. gülçinde kendine paralı moruğa yamamış bariz ortada aşk sevgi palavra
Biz 1. ye cesaret edemiyoruz 5 kere denemek büyük azim gerçekten.
Azimle s. çan duvarı delermiş. 😂
Bunun ki şansını denemek değil ki. Parasının gücüyle oluyor bu işler
Paranın gücü bu artık sadece türkiye ye özgü bişe olsu ekonomi çöktükçe millet nerde para var paralı var oraya koşuyor gururunu onurunu ayaklar altına alıp eskindenmiş o aç karnına aşk yaşayıp bir ömür sürmek o yüzden bu devirde evlilik zor
Bu iş saha çok kadınlarda bitiyor ama.
Evet inkar mi ettim
Hayır canım. Öyle birşey demedim ki. :)
Tamam
Gerçek mi bu ya bir yerde okudum yalan haber diyordu.
Diğerlerinden hayır görmedikten sonra heyecana gerek yok
Para ile dadıcılık o kadın da mal mülk için bakıyor tabi
Denerdim, 373737472 tane flörtüm olmuş beşinci evlilik m koyacak bana
Özünde soyluluk yoksa insanın tacda giyse sosysuzdur
Bu kimdi
😮
Ayşegül den ne zaman ayrıldı, bunla ne zaman evlendi
Para varsa 50 kez evlenirsin yoksa çuldan değersizsin
Babası yaşında ama para konuşuyor canım bakması para yüzünden işte
Paran çoksa eğer, doğru eşi bulana kadar evlenirsin 😀
Ne sevgilim oldu ne de evliliğim. Tamamen yapayalnız ve sap geçiyor.
Adam bizim hakkımızıda yiyor bu adam gibi 1 milyar nüfus olsa dünyada bekar kız kalmaz
Kendi kızı kendisinden 43 yaş büyük biriyle evlense mutlu olur mu acaba?
adamın yaş gitmiş iş bitmiş zaten napıyosan yapsın daaaa bu erkekler çok salak ya şeyma subaşı gibi işini bilen kadınlar kapıyo hemenn
covid aşısı işin olmuş olabilir bak bir de buradn düşün derim 65 yaş üstü biri olunca ondan aşı olunuyor ya
Parası olduğu için babası yaşındaki adamlarla evleniyorlar
Evlensin bananeğh fıldır fıldır memeler hanaiyaa adam memeye düşkün
O iboo dogru bilir kral😂😎
Çocuğu olmayı bırak torunu yaşında!
Para için bunlara değer mi be kadın...
Hemcinslerim para için her haltı yer.
Allah yazdıysa bozsun 😭
Ölseydi keşke çakal karaktersiz tam bu adam bide namussuz
Nöö en fazla 2, daha fazla şansımı zorlamam.
Eyy para sen nelere kâdirsin be😄
Bir kadın kendini ancak bu kadar düşürebilir..
Bu millette onur haysiyet kalmadi.
Sonuna kadar flaan sixsjzj
bu adamı da alan parası için alıyor.
Para karşılığı bakıcılık bu. Evlilik değil ki
15 kere yine denerdim
1 kere evlendim evliyim dahala
Ona mı bakıyor yoksa parasına mı , belirsiz...
Adam hakkımızı parayla yiyor işte
parayı harcayacak yer bulamamış anlaşılan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?